Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Bu iki TV arasında ne fark var?
    Ve hangisini tercih etmeli ya da daha iyi bir öneriniz var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue40d6500-3d-fullhd-ledtv-101cm,-1920x1080,-4xhdmi,-400hzcmr,-3xusb+2-adet-gozluk,-40d6500/productdetails.aspx?I_ID=56019

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue40d6510-3dledtv-full-hdslim101cm,1920x1080,400hz,4xhdmi,dlna,3xusb,ue40d6510+2adetgozluk/productdetails.aspx?I_ID=53921#allImages

iki tv arasındaki tek fark kasa. 6510'un kasası beyaz ve ayakları gümüş çarpraz şeklinde.
    6500 ise siyah kasa ve ayağı düz dikdörtgen platform.

6510 kasa olarak daha şık ama beyaz çerçeve her eve uymayabilir. eğer evime uyar, ben sıkılmam diyorsanız bence daha şık duran 6510'u tercih edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

laider
    Bu aralar harddisk bakıyorum, WD caviar black yerine SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB öneririm. Ama dikkat et HD103SJ olacak

cok sagolun.
    iki mesajda ram ve hdd yi duzelttiniz.

ekran karti anakart nasil?
    tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

laider
    Bu aralar harddisk bakıyorum, WD caviar black yerine SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB öneririm. Ama dikkat et HD103SJ olacak

cok sagolun.

tesekkurler.

Valla oyun için deseydiniz daha uygun fiyata amd sistem toplar tüm bütçemi ekran kartına yatırırdım. Ancak Autocad'te nelere ihtiyaç duyuluyor bilmiyorum. Kaliteli bir LCD panelin kullanıcı için daha iyi olduğunu söylüyorlar, çizimlerde. Bahsettiğiniz sistem işinizi fazlasıyla görür gibi geliyor. Hatta sadece cad içinse fazla bile diye düşünüyorum.
    32 bit işletim sistemi kullanacaksanız zaten 4 gb ram'den sonrasını kullanamayacaksınız.
    AutoCad için sistem toplayan arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 27 Kasım 2011; 14:12:59 >

• quote:

quote:

laider

cok sagolun.

tesekkurler.

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-z68m-d2h-z68m-d2h-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56651#allImages
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-p67a-c45-(b3)-p67a-c45(b3)-intel-p67-soket-1155-ddr3-2133mhz(o.c)-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=53181
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-z68m-d2h-z68m-d2h-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56651#allImages

Bunlarada bakabilirsiniz ama seçtiğiniz anakart fiyatına göre fena değil gibi.

• SAF SAF her hafta aynı seyı tartısıyorsunuz:=)

Vatan sagolsun 2 ay once 1300'e GALAXY S2 verdı yıne sag olsun 3800'e 46D8000 verdı. Gerısı ındırmıs bındırmıs banane eglensın kendı capında ... % hesabı yapmısmıs durust degılmısmıs!!! Çokta tın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Bilgisayar mühendislerini zeki, mantıklı düşünen insanlar bilirdim. Bu başlığı okuduktan sonra düşüncem 180 derece tersine döndü. Umarım bu durum istisnadır.

Her Vatan Bilgisayar kampanyasında mutlaka 2-3 kişi, kuyruğu kapana sıkışmışçasına feryat ederek 'indirim yok, bindirim varrr!' diye bağırıyor. Akılları sıra Vatan Bilgisayar'ı kötüleyecekler. Ama sadece rezil oldukları ile kalıyorlar. Bir önceki sayfada başka bir arkadaş da demiş, her Vatan indiriminde konuyu özellikle takip ediyorum diye. Gerçekten en kral komedi dizisinde bile bu kadar komedi yok. Bu tür insanlar 'indirim yok, bindirim varrr!' diye komik olmaya çalışınca ellerine ne geçiyor merak ediyorum.

İnanılmaz derecede zeki, mantıklı düşünen bir arkadaş HB ile Vatan arasında PS3 fiyatlarını karşılaştırmış. Hepsiburada'da bulunan diğer konsolların fiyatını karşılaştırmak istememiş nedense. HB'de şu anda Nintendo 3DS şok ama şok indirimle (kendileri öyle diyor) 700 TL. Nintendo DSİ bile 600 TL. Vatan'da ise 3DS 530 TL. bu arkadaş bunu neden görmek istemedi acaba. Cevabını söylerdim ama bu sefer de 4 gün uzaklaştırılırım siteden. Hiç değmez.

İndirim yok, bindirim var!!!! Vatan dolandırıyor!!! Dünyanın sonu geliyor!!! 10 dakikaya göktaşı insanlığı yok edecek!!! diye bağıran insanlar bu konunun olmazsa olmazı. Bu forumdaki herkes neyin ucuz neyin pahalı olduğunu anlayacak kapasitede. Galaxy S2 1500 küsur TL. Daha ucuza satan var mı? Varsa beri gelsin. Yoksa almak isteyen zaten kaçırmaz. Adam cebinden çıkana bakar. Dünyanın sonunun gelmek üzere olduğunu dehşetle anlatmaya çalışan, niyetlerinin ne olduğunu kimsenin bilmediği kişileri dikkate bile almaz. Ama o kişiler bu foruma lazım. Umarım her zaman bizimle olurlar.

+1 Tamamen katılıyorum.
    Mesajım bulunsun...

Bindirim var mesajlarını okumak hayli eğlenceli oluyor...

• Aşağıdaki sitemi cumartesi sabah vatandan aldım tek kelime müthiş bir sistem ve fiyatlar piyasanın en uygunu. KDV DAHİL TL FİYATLARIDIR

AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION AM3 3.4GHZ 8MB CACHE 45NM İŞLEMCİ 116 $+KDv 239 TL

ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 98$ +kdv 218 TL

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM 55 $+KDV 124 TL (Ramin bir bölümünü disk olarak kullanıyorum)

POWERCOLOR HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 128 $+KDv 287 TL

CORSAIR 60GB FORCE 3 SERISI SATA 3.0 SSD (525MB OKUMA / 490MB YAZMA) 113 $+KDV 253 TL (Mutlaka ssdye geçin harici hdd oldupundan 45 gb boş alan bana yeter)

XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA 87 $+KDV 194 TL

ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 23 $+KDV 51 TL

XIGMATEK HDT-D1284 INTEL LGA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 32 TL (4.2 GHZ işlemci 20 derece odada oyunda 47 dereceyi geçmedi)

• İşin rengi değişti şimdi.

Birisi mesajlarımı silmeye başladı, kimin sildiğini ve nedenini öğrenebilirsem çok sevinirim. Herkes gelecek burada ağzına geleni söyleyecek, ben cevap verince cevabım silinecek.
    Ne oldu birinin yüreği yetmedi galiba.

Genede söylüyorum, akşam bu %25 indirim bitince, buraya yeni indirimsiz fiyatların nasıl düştüğünü gösteren resimleri koyucam. O zaman bu yazdıklarınızdan yüzünüz kızaracakmı merakla bekliyorum. En çokda mesajlarımı silen diktatörüin yüzünü merak ediyorum...
  • benim de mesajım silinmiş. konu çok uzuyor diye sanırım ama forumun amacı ne ki? bir moderatör çıkıp açıklarsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bu konu vatan çalışanları ve avukatlarıyla dolmuş, bırakın kendi kendilerine takılsınlar.

Daha önce zaten yazmıştım zaten, nefesini boşuna tüketme.
  • Vatandan net üzerinden alışveriş mi ?
    Asla
    maillerime bile 15 gün sonra cevap verdiler bir de utanmadan zaten teslim edilmiştir diyorlar
    istanbul içinde kargoyu vermeleri 5 gün kargonun gelmesi ups firmasının hatası nedeniyle 11 gün sürdü

Adam utanır mesajıma cevap vermeseler daha iyiydi 15 gün sonra zaten teslim edilmiştir diye yazılır mı
    netten almam ben bunlardan artık birşey sadece mağazadan alırım.
  • quote:

arkadaslar, agp sistemimi emekli edip sistem toplayayim dedim.

intel i7 2600=363$
    asus p8p67 le ddr3 2200mhz =155$
    kingston 8gb (2x4gb) hyprex ddr3 1600mhz cl9 =62$
    asus drw-23b3st =30$
    asus hd6850 gddr5 1gb 256bit= 210$
    cooler master rc690 II 80plus gx 650w midT atx kasa =179$
    wd 3.5" 1tb caviar black sata 3.0 64mb 7200 =165$

toplam 1978tl dedi vatan.

sizce nasil?
    pahali mi?
    parca secimleri mantikli mi?

Hocam işlemciyi biraz düşürüp ssd ekleseniz ?
  • gittik gördük alamadan geldik. beyefendiler stokları güncel tutmadığı için istediğim ürün webde mağazada(bostancı) görünmesine rağmen ellerinde yoktu. ayrıca mağaza ana baba günüydü. bu millette para tükenmez.kasaların önünü görün hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

gittik gördük alamadan geldik. beyefendiler stokları güncel tutmadığı için istediğim ürün webde mağazada(bostancı) görünmesine rağmen ellerinde yoktu. ayrıca mağaza ana baba günüydü. bu millette para tükenmez.kasaların önünü görün hele.

Kardeşim emin ol stoklarında ürün vardır. Ama yeteri kadar satıldığı için frene basmışlardır. Bu sadece vatana özel bir durum değil, bütün mağazalar yapar bunu. Stokların güncellenmesi diye bir şey yok. Elle güncellenmez stoklar, Kullandıkları yazılım ürün satılınca stoktan otomatik olarak düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agcao -- 27 Kasım 2011; 16:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Evet çok teşekkür ederim Almayı düşündüğüm telefon biraz önce 869 tl den 779 tl ye düşmüş Bu fiyata hiçbir yerde yok Sony ericson xperia neo Yarın hemen gidip alacağım

xperia neo değil fiyatı 779 a düşen karıştırmayalım, neo V..

tek fark kameranın 8mp'den 5mp'e düşürülmüş versiyonu bence fiyat çok uygun

SE Xperia Neo V'nin fiyatı zaten Teknosa'da 849 TL.

World ve Axess kampanyalarıyla birlikte de 70 TL fark var yaklaşık %8 indirim.

Eğer Neo yerine Neo V almayı düşünüyorum derseniz, bunu da göz önüne almanızı öneririm.
    Bu da linki.

• Bir buçuk ay oldu vatan'a yolladığım arızalı ürünü geri almaya çalışıyorum. Yensini zaten yollamıyorlar. Arızalı olanı geri istiyorum. Sabrım kalmadı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

intel i7 2600=363$
    asus drw-23b3st =30$

sizce nasil?
    pahali mi?

render icin cpu lazim ama 1tb hdd den vazgecip ssd alabilirim.
    iki arkadasim ssd leri pespese olunce aklimdan cikarmistim acikcasi.

peki kasa ve psuyu degistirmelimiyim sizce?

• Ben de bu modeli aldım 5 taksitli Bostancı mağazasından
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

Klavyeye alışmak zaman alıcak gibi duruyo
    Kasa kalitesi çok iyi ayrıca hiç ısınmıyo neredeyse
    Ekranı çok aydınlık ve orta kalitede geldi bana daha iyi bi panel kullanılabilirmiş
    Umarım Asus bu bilgisayarları kullan-at olarak üretmemiştir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

intel i7 2600=363$
    asus drw-23b3st =30$

sizce nasil?
    pahali mi?

render icin cpu lazim ama 1tb hdd den vazgecip ssd alabilirim.
    iki arkadasim ssd leri pespese olunce aklimdan cikarmistim acikcasi.

peki kasa ve psuyu degistirmelimiyim sizce?

ssd'ler nasıl öldü ya?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.