Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanıyorum bindirilmiş-indirilmiş diyen arkadaşlar'ın alışveriş yaptıkları yok.

Hele ki adı sanı duyulmamış, paralel ihracat'lı, hatta ürünlerin kendi markasının bile garanti vermediği ürünlerin satıldığı sitelerden fiyatlar verilmiyormu, çok güldüm resmen..

Geçen gün, bu arkadaşların "Cok ucuz" diye bahsettikleri sitelerin birinden bir şey almaya kalktım..
    Kargo parası kullanıcıya ait çıktı, asıl önemlisi vestel ürünün garantisini vestel yapmıyor, ürüne birşey olduğunda istanbula kargoyla koca televizyonu göndermem gerekecekmiş.. İhracatcı firmaya..
    Şaka gibi..

Ben Vatan indiriminden 3-5 parça şey aldım ve toplamda 1000 TL civarında bir kâr yaptım.

O nedenle bizler için gayet iyi oldu bu indirim..

Lakin alıcı olmayıp garip gurup ne idüğü belli olmayan sitelerde sürekli fiyat karşılaştıran arkadaşları pek mutlu etmediği belli bu indirimin..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramefendi

http://www.vatanbilgisayar.com/oyun-konsollari/sony-ps320f12010tn.yt-ps3-320-gb-sony-oyun-konsolu-%28move-starter-pack%29/productdetails.aspx?I_ID=53136#allImages

bu fiyata nasıl sizce arkadaşlar? bide bu versiyonda kopya oyun oynanabiliyor mu?

Geçen gün İzmir'de bir Sony mağazasına gittim, sanırım onlarda da indirim varmış, PS3 konsola 800 TL dedi. 12 Ay peşin fiyatına taksit ve Mart ta ödemeye başlama opsiyonları da vardı. Sony Mağazalarına da bak istersen..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoft

Sanıyorum bindirilmiş-indirilmiş diyen arkadaşlar'ın alışveriş yaptıkları yok.

Hele ki adı sanı duyulmamış, paralel ihracat'lı, hatta ürünlerin kendi markasının bile garanti vermediği ürünlerin satıldığı sitelerden fiyatlar verilmiyormu, çok güldüm resmen..

Geçen gün, bu arkadaşların "Cok ucuz" diye bahsettikleri sitelerin birinden bir şey almaya kalktım..
    Kargo parası kullanıcıya ait çıktı, asıl önemlisi vestel ürünün garantisini vestel yapmıyor, ürüne birşey olduğunda istanbula kargoyla koca televizyonu göndermem gerekecekmiş.. İhracatcı firmaya..
    Şaka gibi..

Ben Vatan indiriminden 3-5 parça şey aldım ve toplamda 1000 TL civarında bir kâr yaptım.

Lakin alıcı olmayıp garip gurup ne idüğü belli olmayan sitelerde sürekli fiyat karşılaştıran arkadaşları pek mutlu etmediği belli bu indirimin..

• quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

mağazalarda indirim var mı kesin. ona göre çıkacağım..

Evet kesin var. Yeni eve geldim mağazadan.

Corsair 2gb ddr2 800 mhz rami 45,90 TL'ye aldım. Forumda bile 2.el satışlar 40-45 tl iken ben bu fiyata sıfır ürün aldım. İndirim yok diyenler haksızlık yapıyor.
  • Şimdi bir adet Galaxy S2 aldım. 1524 TL 10 taksit. Bundan daha iyi fiyat bulan varsa paylaşsın linkini :)
  • ben 869 tl'ye sony ericsson xperia neo aldım, daha ucuza bulabilecek var mı?) neo v değil, neo'dan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-311140-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1gb-gt520m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57348

beyler alıyorum bunu ?

6 gb, 750 gb, 2 gb GT 540M olani 1330 tl idi. Almadigima bin pismanim..

kararsız kaldım
    bütceye göre lenovoyu alıcam gibi
    ama bütce artarsa
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

bunu affetmicem

1.000 peşin 460TL 5 taksit şeklinde almıs bulunduk.

gaziosmanpaşa vatandaki EMRE ARSLAN adlı satıcıdan uzak durun, tuttugunu öpen cinsten galiba arkadas
    hani bizde işi bilmesek casper aldıracaktı bize

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Bende bunun şiparişini verdim. Haveleyi pazartesi sabah yapsam sorun olmaz değilmi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-nc111-a03tr-nc111-beyaz-intel-atom-n570-1.66-ghz-2048mb-ddr3-320gb--10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=55405

Konu dışı ama alırsan full AVC (donanımsal h264 video çözme) destekleyen birşey al. 1080p h264 Film izlerken çok faydası oluyor. Senin dediğin cihazda GMA 3150 GPU var ve fullAVC desteği yok. Buradaki listeden hangi GPU ların full AVC desteklediğine bak ona göre bir model seçhttp://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

quote:

Bende bunun şiparişini verdim. Haveleyi pazartesi sabah yapsam sorun olmaz değilmi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-nc111-a03tr-nc111-beyaz-intel-atom-n570-1.66-ghz-2048mb-ddr3-320gb--10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=55405

Konu dışı ama alırsan full AVC (donanımsal h264 video çözme) destekleyen birşey al. 1080p h264 Film izlerken çok faydası oluyor. Senin dediğin cihazda GMA 3150 GPU var ve fullAVC desteği yok. Buradaki listeden hangi GPU ların full AVC desteklediğine bak ona göre bir model seçhttp://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA

Bilgi için teşekkür ederim. Aynı fiyat aralığında siz ne tavsiye edersiniz. Kampanya varken ondan alayım.

• quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. Aynı fiyat aralığında siz ne tavsiye edersiniz. Kampanya varken ondan alayım.

Arkadaş yerine ben bir öneride bulunmak isterim, biraz daha bütçe varsa ve bulabilirseniz, aşağıdaki modeli tavsiye ederim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-304432-s205-amd-dual-core-e-350-1.6ghz-2gb-ddr3-320gb-11.6-amd-graphics-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56645

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 26 Kasım 2011; 18:23:35 >

• Mağazalarda Ipod touch 4 var mı acaba ?
  • Dün verdiğim siparişin sözleşmede yazdığı gibi "Kampanya Dönemlerindeki fırsat ürünleri 10 gün içinde gönderilir" yazısını okuyup kara kara nasıl bekleyeceğimi düşünürken ürünlerim bugün kargoya verilmiş.
    Hem hesaplı hemde hızlı alışveriş oldu.
    İyi ki rekabet var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoft -- 26 Kasım 2011; 18:49:59 >
  • quote:

quote:

quote:

djinn_inc arkadaşın dediği model güzel. Radeon HD6310M var hertürlü GMA 3150'i katlar.

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc
    Arkadaş yerine ben bir öneride bulunmak isterim, biraz daha bütçe varsa ve bulabilirseniz, aşağıdaki modeli tavsiye ederim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-304432-s205-amd-dual-core-e-350-1.6ghz-2gb-ddr3-320gb-11.6-amd-graphics-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56645

• Bugun sogutozu vatana gittim guitar hero world tour u 76 tl ye aldim. Normal fiyati 95 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: agcao

@jooe

Birinci seviyesizleşmeden adam gibi cevap yaz. Özürlü olan senin. (bilgin olsun diye yazayım bilgisayar mühendisiyim ben, bana hesap öğretmek senin haddine değil)

Bende sana onu soruyorum... 2799'dan %8 düşünce 2049 etmiyor. ( Nihayet dediğim yeri anlamışsın ) Çünkü ikinci resimde ap açık bir bindirim VAR.

Şu ÖZEL İNDİRİM YALANI da çok enterasan.

Bu iki resimden özel indirim oldugunu nasıl anladın hangisinde yazıyor??? Hala yalanlarla milleti kandırmaya çalışıyorsunuz yazıklar olsun size.

Yani arada fark varsa kesin ÖZEL indirimdir, yoksa ikinci üründe vatan kesinlikle ürünü pahalı gösterip sonra %25 indirim yapmaz dimi (haşaa).

Son olarak söylüyorum. Eğer bir üründe indirim/kampanya/özel indirim varsa kesinlikle yanında yazar, firmalar öyle sessiz sedasız indirim/kampanya yapmaz. Kampanyanın amacı ürün satmak müşteri çekmek değilmi, özel indirim yaparsan yanına özel indirim diye yazarsın...

BU ÖZEL İNDİRİM birinci resmin neresinde yazıyor...

Üzerinde kampanya yazısını da mı görmüyorsun? Özel indirimi olmayan bir ürüne bak bakalım %8 indirim nerede duruyor ? Dur ben söyleyeyim(ödeme seçeneklerinde) Demek ki kampanya yazan farklı bir durummuş sen bilgisayar mühendisi olabilirsin bende satın alma müdürüyüm bende çalıştığım firmada bu tarz işlerle uğraşıyorum ok mi? Fiyat kampanya maliyet vs. bunlarda benden soruluyor. Bilmediğim bir şey için yorum yapmam. Ama neyse sen anlamamakta ısrar edeceksin o yüzden şu dakikadan itibaren susuyorum ben. daha önceki msg.larım da da söyledim işine gelen alışverişini yapar ki yapıyor zaten işine gelmeyende sağ sola çamur atmasın boş yere almaz olur biter dünya'nın sonu değil sonuç olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: TheLoft

Sanıyorum bindirilmiş-indirilmiş diyen arkadaşlar'ın alışveriş yaptıkları yok.

Şaka gibi..

İşte bilinçli tüketici birde inatla BİNDİRİM-İNDİRİM diyenler yok mu gidin siz doğubank'dan ordan burdan paralel ithalat ürün alında görün.Evet ucuz olabilir ama ya sonra???

• indirimmi bindirimmi bilmiyorum ama bence %25 olmasada piyasa fiyatının altında ürünler var. Bende netten 1 tane cep telefonu aldım bugün yalnız bu benim ilk alış verişim onun için daha önce alış veriş yapmış arkadaşlara bir sorum olacak.
    İşlem yaparken kargo ücreti çıkmıyo, kargo ücretini ürünü teslim alırkenmi ödüyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_19

indirimmi bindirimmi bilmiyorum ama bence %25 olmasada piyasa fiyatının altında ürünler var. Bende netten 1 tane cep telefonu aldım bugün yalnız bu benim ilk alış verişim onun için daha önce alış veriş yapmış arkadaşlara bir sorum olacak.
    İşlem yaparken kargo ücreti çıkmıyo, kargo ücretini ürünü teslim alırkenmi ödüyoruz acaba?

Evet Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: agcao

Arkadaşlar,

Birileri size %25 indirim var dedi diye kesin %25 olduğunu düşünmeyin.

Örnek;

SAMSUNG i9100 Galaxy S II CEP TELEFONU 16 GB VATAN İNDİRİMSİZ FİYATI : 2005 TL

Allah aşkına bu telefon nerde 2005 TL'ye satılıyor. indirimsiz fiyatı bu mu bu telefonun...

Ya kardeşim bu telefon için Samsung'un kendisinin belirlediği önerilen fiyat zaten 1849 TL
    Telpa
    Genpa

Ürünün teknosa da ki indirimsiz fiyatı bile 1849 TL

Vatan bunu %25 indirim yaptığını söyleyip kaça satıyor : 1524 TL
    Gerçekte yaptığı indirim % kaç : ((1849-1524)/1849)*100 = %17

%17 indirim yapıyosan %17 indirim yazacaksın, %25 yazıp, %17 yaparsan yalancısındır ( Evet su anda piyasada bu urun en uygun vatanda var ama bu vatanın yalan söylediği gerçeğini değiştirmez.)

Sen simdi zaten resmi fiyatı 1849 TL olan ürüne 2005 TL normal fiyat etiketi yazıp %25 indirim yapmış gibi gösterip milleti kandırıyorsan, sen sahtekarsındır kardeşim, yalancısındır ve gelip burda bu sahtekarları savunuyorsan sen de onlar kadar sahtekarsındır.

Bu telefonun fiyatı piyasada 1638 - 1849 TL arası. (Paralel ithalat değil, Samsung Türkiye garantili fiyatlar)

Buyrun burdan; http://www.teknofiyat.com/?search=i9100

BU SADECE RASTGELE SEÇTİĞİM BİR ÜRÜN İÇİN ÇIKAN SONUÇ, eminim bu yalan indirimdeki ürünlerin %90'ında vardır, bir çoğunda çok daha yüksek bir fark çıkar.

Verdiğin linke şöyle bir baktım da BİMEKS dışındakilerin hepsi paralel ithalat (yani ürünleri kendileri getiriyor ve garantisi onlara ait) Bimeks de de KDV indirimi var yani kdv yi de koysan 1993 TL ye geliyor. (evet 12 TL daha uygunmuş).Ha bu tercih meselesidir. Ben garanti istemiyorum ucuz olsun bizim olsun derse insanlar buna eywallah. Ama yok ben arkasında Telpa gibi bir firma olsun isterseler o zaman fiyat 2000 TL. Kaldıki ÖTV ile fiyatlar yeni yükseldi yoksa önceden zaten bu cihaz 1600 küsürlere çıkmıştı piyasaya. ÖTV geldi kur yükseldi fiyatlar tavan yaptı. Ama bilinçli tüketici piyasayı bilen insan neyin ne olduğunu görür bilir çünkü araştırır(araştırmaktan kastım sadece internetdeki fiyatlara bakmak değil birebir görüşür,araştırır mesela ben TELPA'ya sordum satış yapan bayileriniz arasında nova ankara,ereyon,hızlı al,Gold pc gibi firmalar var mı diye bana verdikleri cevap YOK oldu).. Ama firmalara sorsan hepsi TELPA der geçer.Zaten insanlar burda yanılgıya düşüyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.