Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR 10 - 11 MART SON % 25 İNDİRİM GÜNLERİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
2
Favori
36.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PythEch

Ya cidden bu gidişle son %25 indirimleri olacak Vatan'ın acayip sıkıntı var ya hele kimlik fotokopisi istediler çok ilginç (inşallah kötü bir şey gelmez başımıza).

- Bazı ürünlerde bindirim vardı.
    - 3D Secure çalışmıyordu.
    - Kimlik ve kredi kartı ön yüz fotokopisi istendi.
    - Sipariş takibi çöktü.
    - Müşteri hizmetlerine bağlanılamıyor.

Sonuç: Felaket.

Yine de şanslıyım çok şükür ürün kargoya verilmiş.

UPS merkezi mi aradın yoksa şehrindeki şubeyi mi aradın?
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM & GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • Arkadaşar cumartesi günü siparişi geçtim yinede çoğu ürün reser ve exa gibi toptancıların dahada altındaydı pazar günü sipariş takibi menüsü altındaki siparişim kayboldu dünden beri arıyorum telefonları meşgule almışlar mesajlarıma cevap veren yok yarında iletişime geçemez isem yasal olarak neler yapabilirim savcılığam gitmem gerek ? bankadan iptal ettirebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

Arkadaşlar kargoya verilmiş sabahleyin darısı başınıza:

quote:

12.03.2012 11:42:04 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU MAHMUTBEY HUB

siparişini ne zaman vermiştiniz ? ve ürün kaç adet idi.

Bir adetti, Cumartesi saat 7:00-8:00 gibi vermiştim siparişi:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295

Vatanbilgisayar.com'da hâlâ gözükmüyor ama UPS'in müşteri hizmetlerinden edindiğim takip numarası ile kontrol ediyordum. Normalde alt tarafta hiçbir şey yazmıyordu işte yarım saat önce depoda okundu mesajı göründü. aradan 6 saat geçtikten sonra göründü yani.

akşam 7-8 olduğunu varsayıyorum. doğrumudur?

Sabahtı. Forum sağolsun bir gün önceden öğrenmiştim kalkar kalkmaz bu işi yaptım çünkü biliyordum ki öğleden sonra yapsaydım Pazar günü kargo gönderilemediği için 2 gün kaybım olacaktı. Ancak bilmiyordum ki beni koskoca bir "3D Secure" macerası bekliyormuş. Hayırlısı...

hocam sen işini biliyosun. Keşke bende saat 7-8 gibi bekledim. Bugun ups ile görüştüm kargo bilgisi gelmedi dedi . cumartesi günü saat 12-13:00 gibi vermiştim siparişi -kredi kartı ile- .

• Vatan Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş.
    Adres: Cumhuriyet Caddesi No:75 Taksim - Elmadağ - İstanbul
    Telefon: 212 2404437
    şu adrese yakın olanlar benle irtibata geçebilirmi?
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM & GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ETA

quote:

O değil de gönderdikleri formda "2011" yazıyordu şimdi aklıma geldi

Örnek form olduğundan ve çıktı alınamadığından el yazısı ile yazarak gerekli belgeleri de copy/paste ettim üzerine.
    sonrasında 20 dakikadır 25 kişi bekleyerek 1 .sıraya yerleştim müşteri hizmetleri telefonunda...
    derken açtı bir bayan bilgileri verdim maili kontrol ediyorlar şimdi bakalım ne diyecekler...

Beklemedeyim..

Merakla verecekleri cevabı bekliyorum. Ben kendi verdikleri form ile yaptım (yani sadece alttaki yazıları doldurdum) ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile bonus card ın ön yüzünün "fotoğrafını" koydum. Fotoğraf koydum diye dır dır etmezler sanırım Şu an bu hafta içinde kargoya versinler de başka bir şey istemiyorum.

kardes bişi sorcam ben bi tanıdığımın kredi kartından çektirdim ama sipariş benim üzerime. 3d filanda kullanmadım ama bana sipariş tamamlandı maili geldi acaba benım o formu doldurup yollamam gerekecekmi??? Bu arada bana şu formu doldurun diyede bişey gelmedi sizden duydum bunuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19961560 -- 12 Mart 2012; 18:56:31 >

• Vatandan kargoyla mal alınmaz.%25 indirim olmadığında mağazasından da alınmaz gerçi.Cumartesi günü bi monitör almak için 1 saat bekledim yeni sisteme geçmişler sistem ağır çalısıyor falan diyorlardı. Çıktığımda nerden nereye kasa sırası vardı :)
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM &amp; GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

tam komedi ya sabahtan beri 10 ar saniye arayla arıyorum meşgul çalıyor şimdi saat tam 19.00 aradım mesai saati dışındayız deniyor.anlaşılan siparişin üzeine soğuk su içecem.

bu ne azim böyle :) 20 bin tl lik alışveriş yaptınız galiba

İndirime bak.... bende arabamı %1000 indirimle 13000 liraya satıyorum, gelsin alsın vatan-daşlar...

tam komedi ya sabahtan beri 10 ar saniye arayla arıyorum meşgul çalıyor şimdi saat tam 19.00 aradım mesai saati dışındayız deniyor.anlaşılan siparişin üzeine soğuk su içecem.

indirimini geçtim havaleyi iade etsinler o zaman.

Orijinalden alıntı: Kadir_10

quote:

bu ne azim böyle :) 20 bin tl lik alışveriş yaptınız galiba

sabahtan beri deyimi sözün gelişi :D işten geldikten sonra başladım aramaya.meblağ verdiğin değerin kırkta biri sadece.
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM &amp; GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • Ben de iPod Touch aldım 4G, 32GB... 2 gün sonra ilk taksidini ödeyeceğim ve ürün elime geçmedi. Kargolandımı bile bilmiyorum. 611 TL çekildi kredi kartımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

130tl lik bir yazıcı alacağım,
    Kargo parası var mı yok mu?

kargo gelince mi çıkar ortaya acaba?

Kargo alıcıya ait oluyor %25 kampanyasında. Max 5-8 lira arasında tutar.
  • Havale bedeli cumartesi ödemiştim sipariş kaybolmuştu hiç bi şekilde ulaşamadım, telefonlara bakmıyorlar... mesajlara cevap vermiyorlar.... upsi aradım adınıza kargo yok dediler... bende aynı siparişi tekrar geçtim ve not düştüm ürün bedeli zaten hesabınızda, arada 75 kuruş fark var istiyorsanız onuda yollarım dedim... nolur nolmaz akıbeti belli değil sonuçta bi önceki siparişimin...
  • Arkadaşlar o kadar sıkıntı yapmayın bence.. galiba sistemde bir sıkıntı var.. birkaç gün bekleyin, ayrıca mailinize gelen sözleşme örneğini saklayın yeter.. 1 ay önceki spairşim epey hızlı ve sorunsuz gelmişti.. sizlerin de sıkıntısız olur..
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.