Şimdi Ara

Varus Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben önceden orta koridor veya ormancı rolünde oynuyordum.Fakat şimdi SGT rolünde oynamaya karar verdim.Kardeşimle beraber aşağı koridorda oynuyoruz çoğunlukla ama o her boş bulduğunda saldırıyor ve erken oyunda üstünlük kurmak istiyor.Bende SGT rolünde oynamak için Varus düşünüyorum.

Kardeşimin Oynadıkları : Leona , Taric
    Benim Oynadıklarım : Lucian , Jinx

Varus almalımıyım sizce bana uyarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rXb -- 9 Mart 2014; 0:31:19 >

• Leona ile oynarsan lane kaybetmezsin.
  • varus kaçış mekanizması sıfır olan adclerden, dikkat gerektiriyor. Daha mobil herolara yönel bence.
  • Varus-nami ikilisi çok iyidir.Kaçış-yakalama-ulti combo filan.
  • Varus iyidir ama korunmaya ihtiyaci var. Leona ile cok uyumlu bir hero. Rakip ccden cikana kadar ölüyor. Bence gayet iyi durumda hic picklenmemesinin sebebini anlamiyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varusum kacıs mekanızması sıfrı dıyen arkadaslar o ultı ıle baseye kacarsın.
  • Leona varus cok güclü bir ikilidir. Leona oynayan kişi adc yi tutturdumu senin icin gerisi kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • varus yerine wayne al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameofblood

varus yerine wayne al daha iyi

Önce düzgünce yazılışını öğren varus gayet güzel adc farm çok rahat kaçış mekanizması da yanında leona veya e'sinin verdiği slow ama zaten ulti ile çok rahat kaçarsın ulti atıp bide q at adam kovalamayı bırak kaçmaya başlar belkide acaip derecede fazla damage atıyo q'su
  • Jinxi bırakıp Varus oynamaya başladım Kule altı son anda kaçan adamı q ile alma zevkini yaşamadan bilemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeren

Jinxi bırakıp Varus oynamaya başladım Kule altı son anda kaçan adamı q ile alma zevkini yaşamadan bilemezsin

+1
  • E stackeyip q atmaya dikkat et ultisi mobil herolar için bire bir ama wukong shyvana gibi üzerine atlayabilen herolara karşı savunmasız burda support devreye giriyor leona ile uyumlu olabilirler

Edit: e değil w stackleyor unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL BAKANI -- 9 Mart 2014; 15:48:26 >
  • al

• severim ope.
  • oynadığın adclere bakarsak jinx sayesinde alışırsın korunduğun sürece oyun sizde ve bi arkadaşında dediği gibi wukong akali gibi champlar varsa aşırı dikkatli oynamalısın supun leona ise durumu lehinize çevirebilirsiniz ama normal durumda nami öneririm tüm skilleriyle sanki varus için yaratılmış gibi ve ayrıca leona tam olarak varusu koruyamıyo sadece hızlı kesmeniz gerektiğinde (varus ölmesin diye) hayatını kurtarabilir ayrıca varus çok sık picklenen draven vayne jinx ve caitlynin counterı counterları ise az oynanan sivir graves ve lucian (her ne kadar adc counter mekaniği farklı olsada) ayrıca alışırsan çok seveceğinede eminim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.