Şimdi Ara

Varsayılan Araçla kaza yaptım bundan sonra yapılması gerekenler nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık iki saat önce araçla kaza yaptım ben anayol daydım karşıdaki araç tali yoldan geliyordu hiç durmadan çıkınca bende vurdum haliyle suç tamamen karşı tarafa ait.. adam kaportacı çıktı gittik dükkanına herşeyi halledeceğini söyledi benden ehliyet fotokopisini aracın ruhsatının fotokopisini ve trafik sigortasının fotokopisini istedi bunları neden istedi sigortadan para almak içinmi ..yoksa kazayı benim üstüme atmak içinmi ceza puanı olayı filan var sanırım kazayı benim üstüme atacak ama masrafları filan aracın kendisi karşılıcak böyle bir şey varmı

• Araçla kaza yaptım bundan sonra yapılması gerekenler nelerdir

başlık bu olacak arkadaşlar yanlış olmuş
  • vermeseydiniz iyidi.Tutanak doldurur parayıda sizin sigortadan alırsa hiç şaşırmayın.geçmiş olsun.Her yerde yazıyoruz forumda aranızda anlaştığınızda hemen fotoları çekip tutanağı tutup gerekli evrakları alın diye ama galiba herkese ulaşamıyoruz.Şu an adam deseki kardeşim sen kimsin ne arabası ne kazası? sizin hiçbir hakkınız yok biliyormusunuz? Ayrıca tahminim sizin sigortadan masrafı karşılayacak hemde para kazanmış olacak.Uyanığına rast gelmişsin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

vermeseydiniz iyidi.Tutanak doldurur parayıda sizin sigortadan alırsa hiç şaşırmayın.geçmiş olsun.Her yerde yazıyoruz forumda aranızda anlaştığınızda hemen fotoları çekip tutanağı tutup gerekli evrakları alın diye ama galiba herkese ulaşamıyoruz.Şu an adam deseki kardeşim sen kimsin ne arabası ne kazası? sizin hiçbir hakkınız yok biliyormusunuz? Ayrıca tahminim sizin sigortadan masrafı karşılayacak hemde para kazanmış olacak.Uyanığına rast gelmişsin kardeş.

fotokopileri vermedim yarın vereceğim şimdi ben bundan sonra ne yapmalıyım bir yardımcı olsan
  • maestro_16 M kullanıcısına yanıt
    öncelikle fotokopi falan vermeyin.Adama da arabanızı yaptırmayın.Fotoğraf çekmişssinizdir heralde.Tutanağı doldurun adama imzalatıp sigorta , ruhsat ve ehliyet fotokopilerini alıp aracınızın servisine gidip hasar dosyası açtırın yani başvurun.onlar size sonrasında arabanızı ne zaman yapılacağını ve alacağınızı söyleyecekler.Sakın hata yapıp kaportacıya arabanızı yaptırmayın haşat eder haberiniz olsun.Yine kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 19 Haziran 2014; 18:28:48 >
  • quote:

öncelikle fotokopi falan vermeyin.Adama da arabanızı yaptırmayın.Fotoğraf çekmişssinizdir heralde.Tutanağı doldurun adama imzalatıp sigorta , ruhsat ve ehliyet fotokopilerini alıp aracınızın servisine gidip hasar dosyası açtırın yani başvurun.onlar size sonrasında arabanızı ne zaman yapılacağını ve alacağınızı söyleyecekler.Sakın hata yapıp kaportacıya arabanızı yaptırmayın haşat eder haberiniz olsun.Yine kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

ilgin için teşekkürler kardeş ama ben kaportacıya verdim aracı ..yeni bir araç değil eski bir araç önde lambalar filan gitti bir far sinyal lambası filan az da ezilme var olay büyük değil yani adam herşeyi yaptıracağını söyledi benim yinede fotokopileri vermeme gerek varmı sigortadan adam para alacak sanırım bu işler nasıl oluyor bunun hakkında bilgi verirmisin ?

valla eski yeni fark etmezde neyse vermişsiniz.Öncelikle eğer kaportacı kendi karşılayacaksa hiç fotokopi falan vermeyin.Çünkü sigortalık bir iş yok.Adam gidip gerekli parçaları alıp onarımı yapıp size teslim edecek.Diğer türlü sizden evrakları alıp aracınızı yapıp parasını sigortadan alıp ayrıca sizdende ekmek yemiş olur.Bence fotokopi falan vermeyin eğer hasarı kendi karşılayacaksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kendi karşılayacak kendisi tamirci yapacak ve bana verecek aracı.. resmi birşey olmadı zaten fotokopileri vermeye gerek yok verirsemde benlik bir durum olmaz değilmi masraf filan çıkmaz yani ?
  • quote:

valla eski yeni fark etmezde neyse vermişsiniz.Öncelikle eğer kaportacı kendi karşılayacaksa hiç fotokopi falan vermeyin.Çünkü sigortalık bir iş yok.Adam gidip gerekli parçaları alıp onarımı yapıp size teslim edecek.Diğer türlü sizden evrakları alıp aracınızı yapıp parasını sigortadan alıp ayrıca sizdende ekmek yemiş olur.Bence fotokopi falan vermeyin eğer hasarı kendi karşılayacaksa.

evet kendi karşılayacak kendisi tamirci yapacak ve bana verecek aracı.. resmi birşey olmadı zaten fotokopileri vermeye gerek yok verirsemde benlik bir durum olmaz değilmi masraf filan çıkmaz yani ?
    verirseniz tutanak doldurup parayı sigortadan alır.Kaybı olmaz hemde ekmek yemiş olur.Yani hem kaza yapmış olur suçlu olarak hemde para kazanmış olur.Eğer hepsini cebinden karşılayacaksa sakın ola ehliyetinizi bile göstermeyin.resmi işlemlik bir şey yok kandırılmayın.Adam gerçekten uyanık.Yedirmeyin hakkınızı.
  • Kazayı sizin hatanızla olmuş gibi tutanak tutup sigortanızdan para alacak. Yani bir sonraki sigorta priminiz yüksek çıkacak tahminim.
  • Vermeyin sakın. Keşke arabayıda vermeseydiniz. Bu gibi durumlarda hemen fotoğraf çekin ve tutanak tutun. Geçmiş olsun
  • Hallettim arkadaşlar hepiniz sağolun.. resmi birşey yapmadık arabayı yapıp bana verecek
    ne oldu sorun adam nıye fotokopi istedı kendı yaptırıcaksa bunu anlamış değilim
  • varsayılan araç nedir...

unknown artist gibi bişeymi
  • Bir kazada %100 haklı isem hiç muhatap olmam veririm yetkili servisine yapsın versinler. Yok kaportacı yok boyacı bilmemneci. Uğraşmaya gerek yok. Tut tutanağı ver servise gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.