Şimdi Ara

Telefon satmadan önceki yapılması gereken reset işlemleri nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung bir telefonum var, takas yapacağım ve satım öncesindeki reset işlemleri neler olmalıdır? Kısaca anlatabilir misiniz?

• Cihazı sıfırladıktan sonra odin ile en son yazılımı üstüne atmanız(opsiyonel,ancak üstüne yazma işlemi yaptığı için verilerinizin kurtarılma olasılığını düşürür) yeterli olacaktır

Ancak kesin çözüm olarak telefonunuzun içini gereksiz dosyalarla doldurup silme işlemi yaparak dosyaların kurtarılma olasılığını 0 a ijdirebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naytsniffır

Cihazı sıfırladıktan sonra odin ile en son yazılımı üstüne atmanız(opsiyonel,ancak üstüne yazma işlemi yaptığı için verilerinizin kurtarılma olasılığını düşürür) yeterli olacaktır

Ancak kesin çözüm olarak telefonunuzun içini gereksiz dosyalarla doldurup silme işlemi yaparak dosyaların kurtarılma olasılığını 0 a ijdirebilirsiniz

İçinde almam gereken verileri aldım, sıfırlamam kafi olacaktır ama sıfırlamanın nasıl olduğunu bilmediğimden sormak istedim Donanım'da :)
  • 2 yöntem var,ikisi de aynı işi yapıyor ama 2.si daha sağlıklı olur

1.Ayarlar>Yedekle ve sıfırla>fabrika verilerine sıfırla

2.

Telefonu kapatın

Ses açma+güç tuşu+home tuşunu basılı tutun

Gelen ekranda ses tuşları ile "Wipe data/factory reset" seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın

İşlem hallolduktan sonra telefon kendi kendine yeniden başlamazsa "reboot system now" deyin

İkisi de aynı işlevi yapıyor ama 2.ci yöntem daha sağlıklı diyenler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naytsniffır

2 yöntem var,ikisi de aynı işi yapıyor ama 2.si daha sağlıklı olur

1.Ayarlar>Yedekle ve sıfırla>fabrika verilerine sıfırla

2.

Telefonu kapatın

Ses açma+güç tuşu+home tuşunu basılı tutun

Gelen ekranda ses tuşları ile "Wipe data/factory reset" seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın

İşlem hallolduktan sonra telefon kendi kendine yeniden başlamazsa "reboot system now" deyin

İkisi de aynı işlevi yapıyor ama 2.ci yöntem daha sağlıklı diyenler var

Teşekkürler hocam, elden çıkarttım telefonu; fabrika ayarlarından yaptım. Ama iki yöntemi de detaylıca yazmanız çok faydalı oldu. Eminim buradan görüp uygulayacak arkadaşlar da vardır, hayırlı günler.

• fabrika ayarları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.