Düzmecelikle ne alakası var, hiç birşeye dayandırmadan bol keseden atıyorsunuz. Program, dandik ve çok monotonlaştı ama hepsi bu. Bu yüzden de kaldırılıyor.
En azından, sadece reyting uğrunada olsa 3-5 hayır işi de yaptılar
ne kaldırması dostum her yayınlandığında birince hala
Acun, akıllı adamdır. Bu sezonda devam ederse programın durumunun ne olacağını biliyor ve yüzünü de eskitmek istemiyor. Anlıyacağın, kendi kendi kaldırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Neyse, çok şükür ki sonunda bitiyor. Artık küçük hissediyorum lafları falan sıkmıştı.
Evet gerçekten sıkmıştı
XX Abi ne hissediyorsun ? Açma beni Tamam abi. Başka kutulara bakalım. (Halbukı adamdan 1 TL Çıkar.)
Kimsenin 500.000 alamamasının, illaki bir hile olduğunu ispatladığını düşünmüyorum. 100.000 TL'nın üzerinde pek çok kereler para verdiler, 500.000'i mi sakınacaklar!
Hile var mıdır yok mudur orasını bilemem. Ancak Taner'in dediği gibi bu prorgramı oturup saatlerce izleyen insanlara akıl sır erdiremiyorum. Onlar kazanıyorlar orda, hep aynı muhabbetler, ne olacağı belli sonuçta, 2-3 saat izlemenin anlamı ne?
Aslında ben futbol konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum ya neyse Futbolcu oynayıp dünyanın parasını kazanıyor, yönetici kazanıyor, teknik direktör kazanıyor, bunu haber yapan gazeteciler kazanıyor, amigo bile kazanıyor.. Kazanamayan tek bir topluluk var, o da taraftar. Kazanmak şöyle dursun, ha bire cepten ödüyor; eve lig tv almak için, kahvede maç izlemek için, stada gitmek için... Yazık yaw yazık..
500 bin diye tempo tutuyolar ya en çok ona kopuyorum. Abi bu ne yaa ? Ruh mu çağırıyosunuz Ki oda saçma.. İzleyen izlesin de izleyince insana bişey kazandırmayan sıradan bir yarışma işte..
O kadar sinir oldum ki sedat abinin kafasını onlara geçirecektim beceremedim
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
quote:
Neyse, çok şükür ki sonunda bitiyor. Artık küçük hissediyorum lafları falan sıkmıştı.
Evet gerçekten sıkmıştı
XX Abi ne hissediyorsun ? Açma beni Tamam abi. Başka kutulara bakalım. (Halbukı adamdan 1 TL Çıkar.)
En ufak bir durumdan karar değiştiriyorlar.
"Bu sabah kalktığımda saat 8 yönüne doğruydu ve saatin akrebi kırmızı renkteki çantayı gösteriyordu. O yüzden 8 numaralı kutuda kırmızı var."
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
quote:
Evet gerçekten sıkmıştı
En ufak bir durumdan karar değiştiriyorlar.
"Bu sabah kalktığımda saat 8 yönüne doğruydu ve saatin akrebi kırmızı renkteki çantayı gösteriyordu. O yüzden 8 numaralı kutuda kırmızı var."
Artık paranoyaklaşmaya başlamıştır..
Başlarda fena gitmiyordu. Denk geldikçe izliyordum. Ama son zamanlarda gerçekten baymıştı artık. Yukarda da yazdım adamlar iyice saçmlamaya başlamışlardı. Kenan'ın da dediği gibi paranoyaklaşmaya başlamışlardı.
Hele o tezahüratlar yok mu, sinir bozucu...
Ben katılsam 10 dakikada bütün kutuları açtırıp yarışmayı bitirip Acun'un vereceği tepkiyi merak edeceğim programdır.Adamlara bol bol oyalanında 3-4 saat mi sürsün diyorlar anlamıyorum ki 10 dakkada söyle kutunu al paranı git!
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
Kimsenin 500.000 alamamasının, illaki bir hile olduğunu ispatladığını düşünmüyorum. 100.000 TL'nın üzerinde pek çok kereler para verdiler, 500.000'i mi sakınacaklar!
Hile var mıdır yok mudur orasını bilemem. Ancak Taner'in dediği gibi bu prorgramı oturup saatlerce izleyen insanlara akıl sır erdiremiyorum. Onlar kazanıyorlar orda, hep aynı muhabbetler, ne olacağı belli sonuçta, 2-3 saat izlemenin anlamı ne?
Aslında ben futbol konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum ya neyse Futbolcu oynayıp dünyanın parasını kazanıyor, yönetici kazanıyor, teknik direktör kazanıyor, bunu haber yapan gazeteciler kazanıyor, amigo bile kazanıyor.. Kazanamayan tek bir topluluk var, o da taraftar. Kazanmak şöyle dursun, ha bire cepten ödüyor; eve lig tv almak için, kahvede maç izlemek için, stada gitmek için... Yazık yaw yazık..
futbol konusu biraz farklı, sonuçta insanlar gerçekten zevk alıyor heyecan duyuyor seyrederken , ama taraftarın ödediği tonla para konusunda haklısın özellikle ülkede neredeyse tüm maçlar şifreli...
Yarismacilar kutularinda ne oldugunu bilemezler çünkü noter huzurunda mühürleniyor. Tek sinir oldugum yapilan tezahuratlar. Afedersiniz öküz gibi bagiriyorlar. Ben o yarismaya katilsam 2. gün kovarlar beni çünkü o çesit maymunluklari hiç beceremiyorum. Ramazan sonu program tamamen bitiyor zaten.
O tezahürat işin en çok b.kunu çıkaran vatandaş bu:
quote:
bildigin öküzlere benziyor zaten, tek o bagirsa bile yeter.
bu programı izleyen yapacak hiçbir işi olmayan boş insandır
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
Bir senaryo varmıdır bilmem ama şu ana kadar 500.000 kazanılamaması hakikaten düşündürtüyor insanı.
Olasılık bilmiyorsun galiba...
quote:
Bu herife öyle bir gıcığımki anlatamam... Tuttuğu takımdanmıdır nedir anlamadım...
Biraz geç olmuş ama sonunda birinin bunu anlamasına sevindim.Sadece bu değil Yemekteyiz ve bunun türevi bütün yarışmalar düzmece ve bundan öncekiler de tamamen düzmeceydi...Sırf programın kalitesine bakarak bunu anlamanız mümkün.
Ayrıca bence 500.000 sayısı arttıkça 500.000 i kazanma olasılığı azalıyor.İlk başta saçma gelebilir ama biraz kafa yorarsanız siz de benim gibi düşünürsünüz.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Bu herife öyle bir gıcığımki anlatamam... Tuttuğu takımdanmıdır nedir anlamadım...
aga resimdeki tip ne oyle ya oldum kopmaktan :D:D:D:D evet cok pis tezahurat yapıyor sanki gol atıyor :D hakan diye biri var o cok mantıklı konusuyor olasılıkları fln yapıyor iyi biri ayrıca neden gercekten ağlamasınlarki orda kala kala arkadas oluyorlar onlar ;)
Kaba bir tabir olacak ama ben bu kadar aşağılık bir yarışma görmedim. Tahammül edilmesi zor ''oyunlar'' sergiliyor yarışmacılar. Çok ama çok sıkıcı, sıradan.
Zaten sırf o taraftarlık özentisi insanlar geldi diye daha bir nefret ettim. Medyanın bir oyunu da var mısın yok musun. Böyle melanet iş görmedim. Hayranlarının da artması beni sinir eden diğer bir nokta