Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala izliyormusunuz onu ya ilk 1 aydan sonra yüzüne bile bakmadım.tavsiyem sizde bakmayın yok olsun gitsin şu saçma program

edit:zaten bitiyormuş yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 1 Eylül 2009; 22:36:01 >
  • Arkadaslar bizim mahalledeki bir elektrikçi gitti 250bin kazandı geldi gercekten de veriyorlarmıs ama 6 ay icinde hemen değil bu arada adam hacı sakalı bırakmıstı acun kestirmiş :D:D::D:
  • Programı görür görmez kanalı değiştiriyorum hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.
  • tiplere bakarmısın ya birisi tezahüratcı birisi şebeklik yapıo birileri sevgili olmus birisi engelli ramazandan sonra olmaz bidaha umarım
  • zerre zeka gerektirmeyen bi yarışma sanki düşününce bir şey oluyo da kutuları seçerken saatler geçiyor.
    bizim gariban izleyici de televizyonun başından kalkmıyor.
    helal olsun Acun a türk izleyicisini çözmüş.
  • 500 bini son programda verdiklerini düsünün. Senaryo olmasa bile bunu insanlara inandirmalari çok zor olur. O yüzden onlarda (Acun ve tayfasi) böyle bir sey olsun istemezler bence.
  • bencede tamamen senaryo bu sezon başlamadan önce fragmanda acun: "son otuz gün... bu sefer 500bin i verecez" falan diyordu şu son günlerde iyice belli ettiler yeni sezon başladığından beri hep sona 500bin falan kalıyor sonra yüksek teklif geliyor böyle böyle bu bahsedilen 30 gün sonunda birine 500 bini verirlerse hiç şaşırmayın
  • evet bence de son gün falan 500ü verecekler. bitse de kurtulsak
  • Şu boyacı tipli Mevlüt ciddi ciddi yorum yapmıyormu yok ben inanıyorum kırmızı olduğuna o mavi diye 20 dakika bu kadar salakça bir şeyi nasıl tartışmayı beceriyorlar anlayamıyorum.

Not:Sakın izlediğim, sanmayın ailem ne kadar salakça program, dizi varsa izliyor arasıra mecburen izliyorum bende.
  • Harbiden bazıları uzman kesildi ya orada, milletten gazı aldıkça çok bilmiş gibi yorumlar yaptılar herkesin kutusuna; Mevlüt denen soytarı özellikle, aklınca analizler yaptı felan, sonunda da gitti 10 tl kazandı
  • "Kim 500 Milyar İster" programı bundan bin kat iyiydi. En azından bilginle kazanıyordun.
  • İzlemediğim için benim için bi önemi yok fakat ilk bölümleri güzeldi sonrada baydı
  • Acun Bey her gün nasıl katlanıyorsa bu duygusal olaylara,e tabii adam her gün parasını alıyor; çoğu kişinin ömründe biriktiremediği parayı
  • Acun vergi rekortmeni oldu 1 trilyonluk arabayı aldı ama Türk seyircisini çözdü gerçekten, hiç kafa yormadan izlenebilecek bir yarışma yarattı.

Herkes kendinde 6. his olduğunu düşünmeye başlaması(Kırmızı hissediyorum vs.)
    Daha ikinci kutuyu açan yarışmacıya 10 dakka tezahürat,
    2 dakika alkış sonucunda acunun alkışlıyoruz demesi ile 1 dakika daha alkış,
    Cepten ninesini, dedesini arayıp ne yapayım diye soran, kalan kutu ortalamasının 4'de birine okey diyen matematik özürlü yarışmacılar,
    Her tutara iyi para diyen, arkadaşının kazanmasıyla deli gibi sevinen, kaybetmesiyle salya sümük ağlayan yarışmacılar (rol olabilir, insan akrabası olsa öyle tepki vermez.)
    10 dan geriye sayınca kutudaki rakamın değişeceğini düşünen sapık zihniyet bu yarışmaya gıcık kapmaya yetiyor.
  • çok saçma bir yarışma ama beğenen çok olunca insan kendinden şüphe ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

O tezahürat işin en çok b.kunu çıkaran vatandaş bu:

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo

Bu herife öyle bir gıcığımki anlatamam... Tuttuğu takımdanmıdır nedir anlamadım...

Sinir oluyorum herife.Son kutulara kaldı mı birileri buna yorum yaptırıyorlar.Atıyorum 1 ve 500 var.Bu diyor ki %50 şansın var ve seyirciler bu lafa bi alkış gidiyor.Ne var bunda düz olasılık hesabı
    Koduğum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 4 Eylül 2009; 23:51:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLanKoLia*

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Bu herife öyle bir gıcığımki anlatamam... Tuttuğu takımdanmıdır nedir anlamadım...

Sinir oluyorum herife.Son kutulara kaldı mı birileri buna yorum yaptırıyorlar.Atıyorum 1 ve 500 var.Bu diyor ki %50 şansın var ve seyirciler bu lafa bi alkış gidiyor.Ne var bunda düz olasılık hesabı
    Koduğum

Hemen Başlıyor bir de bağırmaya '' lay lay '' '' ooo hüsamettin '' gibilerinden sinir ediyor adamı

• ben rol olduğunu sanmam çünkü kutuların sürekli noterce yetkili 1 veya 2 kişi tarafından hazırlandığı ve kimsenin bilmediği iddia ediliyor eğer danışıklı dövüş olsa sanırım çok ciddi başları yanardı program biticeğinden birilerine 500.000 aldırmak istiyorlar iyi bir kapanış olsun ve vermeden gitmiş olmamak için ama ama başaramıyorlar sürekli 500.000 sayısını artırıyorlar eğer danışıklı dövüş olsa zaten buna gerek duymazlar tek bir 500.000 varken kazanmak çok daha fazla reyting getirir bence
  • Saçma sapan bir TV programı.
    1-2 bölümden fazla izledim diyene de normal gözle bakmıyorum, yat uyu zamanın bundan daha iyi değerlendirilmiş olur.
  • quote:

Gördüğüm en boş konuşan kişi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.