Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide tezahürat ediyorlar 10'dan geriye saymalar filan ayrıca yok ben iki hafta üst üste büyük açtım bu hafta açmam küçük hissediyorum aptal aptal yorumlar izlemeye değmez , saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 31 Ağustos 2009; 10:10:34 >
  • bu salak yarışma yüzünden show tv bir önceki uefa finalini banttan yayınlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

bu salak yarışma yüzünden show tv bir önceki uefa finalini banttan yayınlamıştı

Adamlar reyting peşinde.Maç onun kadar reyting alsa maçı verirlerdi.
  • Saçmalığın son evresi.
  • O kadar kişi nasıl izleyebiliyor bu saçma yarışmayı şaşıyorum
  • Acun Ilıcayı önceki yaptığ programlardan dolayı çok sempatik bulurdum ve severdim. Ama bu yarışmayla en nefret ettiğim kişilerin başında geliyor.

Bu kadar aptal bir yarışma görmedim. Gerçi yarışmada değil ki kutu söylüyorsun açılıyor. Herhangi bir yapıcı tarafı yok, öğretici tarafı yok, eğlenceli tarafı yok.

Hele o masaya vurmaları sinirlerimi altüst ediyor, görgüsüz gibi gelen konuklara tezavhürat yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Ben katılsam 10 dakikada bütün kutuları açtırıp yarışmayı bitirip Acun'un vereceği tepkiyi merak edeceğim programdır.Adamlara bol bol oyalanında 3-4 saat mi sürsün diyorlar anlamıyorum ki 10 dakkada söyle kutunu al paranı git!

10 dakikada kutularını açmana müsaade etmezler.
    Kamera arkasındaki yönetmen tüm kutu açanları ve yarışmacıları zamanlama konusunda yönlendiriyor. Ancak kutu açın dendiğinde geyik, bekleyiş ve poz kesmeler bitiyor.

Sonuçta o program 3 saat sürmek üzere formatlanmış. Bugün kutuları erken açtık diye erken biten bir tek program izlediz mi ? Senaryo dışına çıkamazlar.

Bu arada ilk mesajımı editledim. Katılanların tamamı değil yarışan ve kutu açan ekibin büyük kısmı ajanslara bağlı kişiler ve oyunculuk konusunda profesyoneller. Yani büyük açıldığında dünyanın sonu gelmiş, yakını ölmüş gibi poz kesmeleri, küçük açıldığında da masa üstüne çıkıp dört kol çengi oynayıp şebeklik yapabilmeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Bu arada ilk mesajımı editledim. Katılanların tamamı değil yarışan ve kutu açan ekibin büyük kısmı ajanslara bağlı kişiler ve oyunculuk konusunda profesyoneller. Yani büyük açıldığında dünyanın sonu gelmiş, yakını ölmüş gibi poz kesmeleri, küçük açıldığında da masa üstüne çıkıp dört kol çengi oynayıp şebeklik yapabilmeleri lazım.

Katılıyorum. Acunun bu program tuttuktan sonraki açıklamasında " İlk 4 program da reyting adına hiçbirşey yoktu, hatta programı kaldıracaktık ama son 1-2 program diye erteledik ve hikayesi ilginç olan bir yarışmacı çıktı. O günden sonra program tuttu " diye bir açıklaması var. Reyting için hepsi süper oyunculuk yapıyorlar gerçekten

• Yarışma tarihinin en berbat yarışma(!)sı ..

Saçmalık konusunda önden koşanı , bayrak tutanı ..
  • Neyse arkadaslar ramazan sonunda bitiyorda biz de kurtuluyoruz. Sesini kapatarak ara sira bakabildigim tek program. Sesi açik olarak tamamini izlemek için saglam bir sinir sistemi ve migde gerekiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrepabi

Neyse arkadaslar ramazan sonunda bitiyorda biz de kurtuluyoruz. Sesini kapatarak ara sira bakabildigim tek program. Sesi açik olarak tamamini izlemek için saglam bir sinir sistemi ve migde gerekiyor çünkü.

Ramazan sonunda da "gelen yoğun istek üzerine"(!) tekrar başlatabilirler. Belli olmaz.
  • Birtek anneanneme gittiğimde izliyorum. O da anneannem seviyor diye. Gerçekten tezahuratlar falan çok saçma. Ha dün bi hala vardı ona güldüm baya. Belki o da roldendir bilmiyorum ama
  • Bilgi yarısması falan olur oturulur izlenir ama bu yarısmada bir halt yok. Hep aynı seyler hic degismiyor "içimde bir his var kutum boyle yada geriye sayma" geyikleri ve rahatsız edici böğürmeler.

Kazananların hala paralarını almadığıda işin baska bir boyutu.
  • Bide kırmızı hissediyorum demezlermi.?
    Yok 2 hafta üst üste mavi açtım beni seçme kırmızı açarım kesin fln diye.Sanki öyle bir kaide var
  • Bu saçmalık sadece bizim ülkemizde yayınlanmıyor, zaten Acun efendi de formatı birebir kopyalayıp ekranlara sundu.. Bir ara abuk sabuk bir dans ya şarkı yarışmasının da yapımcılığını üstlenmişti, hatta çok bomba bir proje diye adlandırıyordu yayına girmeden önce, ismini konusunu falan bile söylemezdi, sonuç ne oldu kocaman bir fiyasko.. Var mısın yok musun'da ise şansı yağver gitti, proje tuttu.. Sonuçta birebir çalıntı, bitmesi sevindirici, Tv dünyasına kattığı birşey yoktu.
  • yıllar once acun efendi spor muhabırlıgı yaptıgı zamanlarda calıstıgı tv kanalını ve tum spor severlerı nasıl kandırdıgını gulerek anlatan bir adam bu programda da hilenin olası cok buyuk bir ihtimal , ama asıl acı olan yarısmaya katılanların nasıl bu sakrabanlıklara goz yumdugu ,
  • Yahu akıl var mantık var. Hiç o kadar 500 ün sona kalması doğal mı bu kadar bölümde? Kesinlikle 5-6 kişinin en azından direk 500 ü açtırmaları lazımdı.
  • 500ler hep sona kalıyor, senaryo olduğu aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

O Acun'un yerinde olsam şimdiye kadar kaç kere bırakmıştım o programı. Program başladığından beri 1 milyon kere ''Yokum Diyor!!!'' demiştir heralde. Yahu monotonlaştı artık, 500.000 alanda yok. Yılbaşında 10 tane 500.000 koydular yine alamadılar. 20 kutunun 19' una 500.000 koysalar giderler Hamdi Bey'in teklifini kabul ederler. Ya bir düşünün şuana kadar 100'e aşkın bölüm olmuştur programda. 500.000'ü hala alan olmadı. Bizleri salak yerine koyuyorlar ve televizyonun başına kitlemeye çalışıyorlar.

Biraz daha devam edersem küfretcem.

bencede bilerek 500 vermiyorlar

• ya hepsi izlenme amaçlı yoksa isterlerse 500 ü de verirler.bence en sonunda vereceklerde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.