Şimdi Ara

VAR MI O YARISMADA HAKANDAN YETENEKLİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence kesinlikle yok..yetenek dediğin oyle maykılı taklit etmekle bilmem pappi dansı yapmakla olmaz..

yetenek işte o HAKANın yaptıgıdır..

Fakat işte türkiyemiz BİLALI birinci yapacak Resmen REZİLLİK..

• Ran ran nırırır rırırı nırırırı dadırırırı !!! İşte yetenek budur
  • Evet Hakan bayağı yetenekliydi. Yazık oldu.
  • o ran rırırıran ses cıkaran bilal KÜRT mü ?
  • Aa olurmu öyle şey adam kör ver darbuka çalıyor.Yenetek sizsiniz babababababababab başlıyor

Resmen harcadılar jimnastikçi arkadaşı bırak Türkiye nin en büyük yeteneği olmayı dünyada sayılı insanın yapabildiği bir işi yapan kişinin ülkemizde gördüğü muameleye bakın.
  • Ben ilk 2 ye Hakan ve Mehmet-Koray'ı isterdim.Ama Bilalin ilk 2 de olacağını bende biliyordum önceden bunu anlamamak için kör olmak lazım.
  • haklısın bence de en yeteneklisi hakan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen.bir sürü insanın hayatıyla oynadı.umarım çıkar bi yerlerinden.

düşünsenize yarın televizyonlarda ;işte türkiyenin yetenegi BİLAL GÖREGEN.kör olmasına ragmen büyük bir yetenekle darbukasını çalmakta ve muhteşem sesiyle ''sevdigim kız bana abi deyince'' parçasını icra etmiştir.
    işte türkiyenin yetenegi..
  • NE YAZIKKİ BU YARISMADA YETENEK DEĞİL VİCDAN YARISTI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 21 Mart 2010; 23:52:57 >
  • şaşırdım bende şu 2'linin dansı çalıntı resmen taklit ediyorlar birebir 2 3 yeri farklı yapmışlar bence onlar 1. olacak.Bunlara sms atanlara şaşıyorum 8 kontur degil 1 kontur olsa göndermem şunlara
  • Bence havada top çeviren Emra Aktuna'nın yaptığı yeteneğe en yakın. Çünkü çoğu insan ne kadar çalışsa da o işi yapamaz. Hakan'ın yaptığı şey de yetenek sayılır. Dans işi de yetenek işi sayılır.
  • KESİNLİKLE KATILIYORUM, ÇOK AYIP OLDU HARCADILAR RESMENN
  • Yarışmanın adı niye öyle sanıyorsunuz siz.Yeteneksizsiniz Türkiye , yeteneğiniz zaten yok diyor
  • Kırsınlar Kafalarını Tuvalete Atsınlar , Sifonu Çeksinler.
  • Hakan'ı bende çok seviyordum hatta 1. olarak görüyordum ama son performansı diğerlerine nazaran daha kötüydü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.