Bildirim
Var mı İzlemiş Olan ?( Poseidon ' dan Kaçış )

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kaçışlı filmleri sevmiyorum saçma geliyor -
Ben denk geldim ama izledmedim..Çok eskiydi. -
kim kaçtı öğrenebildinizmi bare kaçamayan bayanları bana getirin -
ben dün izledim evet çok güzel bir filmdi ama kesinlikle Titanic'in yerini alamaz. -
Seyretmiştim bende çok önceden. -
quote:
Orjinalden alıntı: EagleForever
Dün gece Fox ' ta Poseidon ' dan Kaçış filmi vardı.
Ufak tefek hayalperestlikleri olsada harika filmdi.
Varmı aranızda izleyen , yorumlarınız nelerdir ? Titanik ' in yerini alabilir mi ?
-
Genelde kaçış filmlerini severim ama bunda o kadar sıkıldım bunaldımki yeter artık kurtulun lan diye bağıracaktım. Bİrde sonunda kurtulduktan sonra yeni aşkların alevlenmemesine sevindim onu aşmışlar. -
Bot dışarda açılmış oları bekliyordu bu çok komikti.Bir bot bulsun bari açmaya çalışsın aççsın adamlardan biri hemen hazır bot buldular. -
İlk cıktıgında sinemasına gitmistim. O yuzden dun izlemedim, ama filmi hatırlamıyorum -
Filmin sonundaki helikopterler animasyon muydu? -
güzel bi filmdi die hatırlıyorum -
İzlerken Fergie'nin şarkı söylediğini görünce çok şaşırmıştım. Güzel filmdi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih
Ben denk geldim ama izledmedim..Çok eskiydi.
Çok eski değil 2006 yılında çekilmiş olması lazım. Ben sinemada izlemiştim ve o kadar etkilememişti beni klasik bir hikayeydi. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
quote:
Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih
Ben denk geldim ama izledmedim..Çok eskiydi.
Çok eski değil 2006 yılında çekilmiş olması lazım. Ben sinemada izlemiştim ve o kadar etkilememişti beni klasik bir hikayeydi.
Bide 1972 yılında çekilen bi poseidon var arkadaş o film sanmış herhalde..
Ayrıca bende sinema'da seyretmiştim. çok iyi olmasada iyi filmdi.. -
Zamanında TV'de son yarısını seyretmiştim. Çok beğenmemiştim, saçmalıkları vardı ama yine de izlenmeye değer diyorum ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X