Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.469
Cevap
240
Favori
556.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bunu indirimlerle 50ye dusurme imkanimiz var mi
    Ben uzagim biraz kuponlara falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com'da ilk defa mobile uygulamasını indirenlere 5 TL anında indirim vardı. Hala geçerli mi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar bir yarcımcı olsanız dün bakıyordum bu adamda 2. elini gördüm sizce alınırmı? görüştüm hiç ir problemi yokmuş kutusu mutusu varmış o led ekranı cıkmış sadece ne dersiniz????
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-ufo-sogutucu-karakule-cok-ucuz-217571080/detay/
  • http://www.hepsiburada.com/fakir-prestige-tvl-30-kule-tipi-iyonizerli-uzaktan-kumandali-vantilator-p-EVFAKTVL30?productId=evfaktvl30&categoryId=17412&SKU=EVFAKTVL30&wt_gl=cpc.elk.vantilator&gclid=COTSx6TXm8YCFcbnwgod7W0AKg

kule tipi vantilatör bakan arkadaşlar şunu bi araştırabilir. ben alalı 3-4 gün oldu, gayet şık ve estetik duruyor.
    8 kademeli çalışma aralığı var istedgnz ayarda çalıştrıosnz.
    uzaktan kumandası var. 360-180-90-0 derece dönme seçenekleri var.
    uyku modu var yani her yarım saate bir kademe düşürerek sonra kapanıyor.
    rüzgar modu var sürekli kademesi değişerek çalışıyor.
    zamanlayıcısı var 12 saate kadar.
    ilk 4 kademeye kadar sesi iyi, daha sonrasında sesli diyebilrm. sonuç olarak öneririm.

• pentatlon P kullanıcısına yanıt
    Ses seviyesini kıyaslamanız mümkün mü? En düşükte nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Ses seviyesini kıyaslamanız mümkün mü? En düşükte nasıl?

hocam tv'nin yanında çalışıyor ilk 4 seviyede hafif bi ses var, sonrasında ise artıyor ses tv sesi yanında onu da duyabilyrm mesela. ama öyle rahatsız edecek birşey olmadığını söyleyeblrm. hava akımı sesi yani.
  • RAKS DF16 LİLY

60 watt motoru ve 5 kanatlı pervanesi ile memnunum, tavsiye ederim.

Arkadaşlar n11.com'dan 77 TL civarına aldım. Üçüncü kademede biraz sesli. Vantilatörü açıp yatıp uyuyanlardansanız, birinci yada ikinci kademede olması sessizliki yönüyle yeterli. Birinci kademe çok sessiz, ikinci kademede sessiz denilebilecek ve uyayabileceğiniz sessizlikte ama üçüncü kademede biraz rüzgar gürültüsü var. Ben bir vantilatör olarak kaliteli buldum ve beğendim. Tabi tercih sizlerin.

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 6 Temmuz 2015; 12:10:09 >

• serinletmesi önemli değil ........ sessiz olsu nve az elektrik harcasın, tüm gün açık kalıcak bi ürün de var mı? a101 de 45W lik ürün vardı bu hafta sanırım ...
  • Yeni vantilatör aldım.Calistirmasam bile zamanlayici kismindan ses cikiyor.prize takili veya takili olmasin ayni.kullananlar bilir.sizlerde de zamanlayici ses cikariyor mu? Ben mi fazla hassasim bu konuda?goldmaster gfn 7906 modeli.

Ekleme:dugme OFfta iken ses yok.zaman ayari yapmasam bile ON konumunda iken mini firinin zaman ayari mekanizmasi gibi ses var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanfeb -- 27 Haziran 2015; 12:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanfeb kullanıcısına yanıt
    Ben de bimden alıp iade etmiştim aynı sorundan dolayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Türkiye de üretilmiş olması güzel. En dusukte ses seviyesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 29 Haziran 2015; 4:09:10 >
  • Vantilatör alıp serinletmesi önemli değil demek komikmiş. =)
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız?
  • n11.com'dan aldım. Hatay'dan kargo ile geldi, cuma günü kargoya verildi, pazartesi günü istanbul'a geldi ve dağıtıma çıktı.

Üçüncü kademde biraz rüzgar sesi var. İkinci kademde kullanıyoruz. Oldukça yeterli ve sessiz. Tavsiye ederim.

RAKS DF16 LİLY MASAÜSTÜ VANTİLATÖR
    www.n11.com
    Vantilatör - Tavan & Sanayi Vantilatörü - n11.com
    http://www.n11.com/raks-df16-lily-masaustu-vantilator-P27339232

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 6 Temmuz 2015; 12:55:43 >

• Rowenta vu5550 aldık. Gayet güzel ve sessiz. Ses seviyesi evdeki ufo ile aynı. Rowenta turbo silence diye malını iyi pazarlıyor. Ölçüp baktım. UFO ile rowenta aynı sesi çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Rowenta vu5550 aldık. Gayet güzel ve sessiz. Ses seviyesi evdeki ufo ile aynı. Rowenta turbo silence diye malını iyi pazarlıyor. Ölçüp baktım. UFO ile rowenta aynı sesi çıkarıyor.

Hocam bana bir vantilatör lazım. Sesi hiç önemli değil önemli olan soğutması. Birde 100 TL'yi geçmesin. Eğer kule tarzı olacaksa 100 TL'yi geçebilir ama üst sınır 150 TL
  • 2-3 sene önce koçtaştan kargo bedeva 9.90a 1.5 metre vantiratör aldım hala kullanıyorum.
  • Arkadaşlar Gold mağazası Gitti Gidiyor'da Touchpro FS40-A35Y Uzaktan Kumandalı Vantilatörü Ücretsiz Kargo ile 65 TL satıyor + Gitti Gidiyor 50/10 TL hediye çekiyle 55 TL alınabilir

GittiGidiyor
    Touchpro FS40-A35Y Vantilatör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/touchpro-fs40-a35y-vantilator-176217472

• ionİzer olunca ne oluyor ?
    birde bu vantilatörler beni hasta ediyor fena da baş ağrısı yapıyor, iyonizerlide bu sorun yok mu?
    yada kule tipi falan alsak daha mı iyi olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Arkadaşlar Gold mağazası Gitti Gidiyor'da Touchpro FS40-A35Y Uzaktan Kumandalı Vantilatörü Ücretsiz Kargo ile 65 TL satıyor + Gitti Gidiyor 50/10 TL hediye çekiyle 55 TL alınabilir

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/touchpro-fs40-a35y-vantilator-176217472

Dayanamadım bende bu ürünü 55 TL ödeyerek satın aldım ve birkaç saat içerisinde kargoya teslim edildi, ben satın alırken 97 iken şimdi 108 adet satılmış ve satın alanların yorumları gayet olumlu. Pervanesi plastikmiş, metal olsaydı iyi olurdu :)

Yalnız anlamadığım aynı ürün Gold'un kendi sitesinde 79 TL satılırken Gitti Gidiyor mağazalarında neden 65 TL satıyorlar Herneyse İstanbul Bilişim sitesinde de 99,90 TL satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.