Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.495
Cevap
243
Favori
559.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dükkanımda ihtiyaç fazlası uygun vantilatörler mevcut

SKYTECH STF1485 14 inch VANTİLATÖR ve 18 inch olmak üzere 2 adet var. Düşünen olur mu?
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Bu sene yaz bitmeyecekmiş diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Dükkanımda ihtiyaç fazlası uygun vantilatörler mevcut

SKYTECH STF1485 14 inch VANTİLATÖR ve 18 inch olmak üzere 2 adet var. Düşünen olur mu?

özelden fiyat alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

arkadaşlar max 100 liralık bi vantilatör önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 30 Ağustos 2014; 2:12:20 >
  • ne kadar sıcak bilmiyorum ama
    ürünün kullanılabilirliği ve faydası açısından kendi aldığım
    Kule Vantilatör
    tavsiye edebilirim.
    yuvarlak olanlara göre daha kullanışlı.
  • Yaz geliyor ve konuyu canlandıralım bakalım. Ben de uygun diyebileceğim fiyata denk getirirsen masa üstü Rowenta vantilatör almayı planlıyorum. Klima odanın nemini alıp havayı kuruttuğu için pek hoşuma gitmez oldu. Pencereleri de konforcam yaptırınca da evin içi eskisi kadar cayır sıcak olmuyor. Nemsiz günlerde vantilatörün yeterli geleceğini düşünüyorum.
  • Ben de vantilator arayanlardanım.sessız çalışma öncelikli tercihim.Rowentaların sessiz çalıştıgı soylenmekle bırlikte zaman ayarı olmaması ve de fiyatı dezavantaj gozukuyor. Bu konu da önerısı olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu takip etmek lazım. gereklilik doğmaya başladı
  • Takip
  • En pahalisi hangisiyse en iyisi odur. En pahalisini en ucuz yerden almaya calisin benim tek tavsiyem bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip, kule tipler hosuma gidiyor, yada pervanesiz olanlar,,,

• tavan için sarhoş lazım.
  • İyiden iyiye sıcakladı hava, link paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
  • Hb den fakir pervane aldım. 99 a satılıyor şu anda. İade edeceğim. Yorumlarda sessiz olduğu yazıyordu. Ama beklediğim gibi çıkmadı. Evdeki ufo daha sessiz. Rowenta alanlar ses durumunu yazabilir mi? Veya sessiz model tavsiyesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 24 Mayıs 2015; 19:22:29 >
  • kadirt kullanıcısına yanıt
    Merhaba tamda bu urunu almayi dusunurken sizin yorumunuzu gordum.Kendime ucuz primier vantilator almistim ve bana gayet yeterli geldi.Acaba bana 100tl ye kadar guzel gorunumlu ve kullanisli bir model onerebilirmisiniz. Birde buses fj17 hosuma gitti ama ilkkez duydum bu markayi

• Şöyle düzgün, çok tuzlu olmayan tavan vantilatörü var mıdır?
  • serkan235 kullanıcısına yanıt
    Ben de henüz ne alacağıma karar vermedim. Hb paramı iade etti. Evde ufo var. Aldığım fakirden daha iyi ve sessiz. Tekrar ufo alabilirim. 100 TL civarında uzaktan kumanda ve iyonizer özellikli modeller alınabilir. Bluehouse marka vardı 95 +Kargoya bir sitede. Akakce.com dan basabilirsiniz. Ben sessiz çalışmasına çok önem veriyorum. Bende eski bir rubenis vardı. Çok sessiz idi. Bir çok markada en düşük ayarda bile uçak motoru gibi ses çıkıyor. Mümkünse mağazada açıp sesine bakmakta fayda var.

• kadirt kullanıcısına yanıt
    Ses dusuk olsa yeterli bana ama kafama yatacak bir model bulamadim.Blue house 80tl kargo bedava var,buses fj17 uzaktan kumandali var (hakkinda hic yorum bulamadim) birde bu fakir var iste.

• goldmaster GFN 7906 DANTE AKAKÇE de 99 tl GG kargo bedava.Aynısını 2 yıldır kullanıyorum süper sessiz ve heryönü ile kaliteli tavsiye ederim
  • onrbab O kullanıcısına yanıt
    Senin bu yorumundan sonra n11.com'dan 95tl kargo bedavaya aldım.hatta yeni uyelik acip 100tl uzeri 11tl indrimdende yararlandim.Insallah guzel urundur :)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.