Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
570.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bauram tatilinden önce Ufo ATSFI-121 modelini aldım.

Oldukça güzel bir ürün. Su buharı ve salınım özelliği oldukça iyi çalışıyor. Negatif ion özelliğide var ama ben bir işe yaradığını görmedim:)

UFO grubu şu an mali sıkıntıda fakat toparlanmaya çalışıyorlar. Buda ileride teknik servis konusunda riskli bir durum oluşturuyor.

Aynı klasda 3 ürün daha inceledim.

Raks
    Alf
    Bynss

UFO üçünden de daha kaliteliydi. Tavsiye ediyorum.
  • Bende gg'den rowenta siparişi verdim 3,4 gündür hala kargoya verilmedi ve satıcıda mesajlara cevap vermiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Bende gg'den rowenta siparişi verdim 3,4 gündür hala kargoya verilmedi ve satıcıda mesajlara cevap vermiyor..

Aynı durumdayız ve hala ses seda yok. Anlaşılan tefal gittgidiyor hesabına müşteri temsilcisi koymamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedkelly58

quote:

Bende gg'den rowenta siparişi verdim 3,4 gündür hala kargoya verilmedi ve satıcıda mesajlara cevap vermiyor..

Aynı durumdayız ve hala ses seda yok. Anlaşılan tefal gittgidiyor hesabına müşteri temsilcisi koymamış.

tefalin sitesinde stok yok diyor. Acaba ürün stoğumu yok? Tefal'in sitesinden numaradan ulaşmayı deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nedkelly58

quote:

tefalin sitesinde stok yok diyor. Acaba ürün stoğumu yok? Tefal'in sitesinden numaradan ulaşmayı deneyeceğim.

Ben sabah tefalin iletişim mailine durumu bildirdim ama daha cevap gelmedi.
  • Evidea ' dan kargo dahil 29.90 a almış olduğum Axen marka vantilatör geldi. Kurulumunu yaptım , gayrette beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Evidea ' dan kargo dahil 29.90 a almış olduğum Axen marka vantilatör geldi. Kurulumunu yaptım , gayrette beğendim.

ben iki adet aldım ilkini açtık resmen 2. el ürün çıktı ezik büzük vidaları filan yok. 2.sini açmaya korkuyorum. gayet makul bir maille durumu kendilerine bildirdim bakalım ne diyecekler.
    müşteri çekmek için yaptıkları işte bile bu şekilde ise durum çok vahim gerçekten.
  • Ufo ATSFI-122 4 Salınımlı İyonizerli Vantilatör bu ürünü 75 tl çek ile aldım, kargolanmasını bekliyorum.
  • Vantilatörler gürültüden başka biey değil. Yanımda çalışıyor kamyon motoru gibi uyutmuyor. En iyisi klima almak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpp007

quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Evidea ' dan kargo dahil 29.90 a almış olduğum Axen marka vantilatör geldi. Kurulumunu yaptım , gayrette beğendim.

ben iki adet aldım ilkini açtık resmen 2. el ürün çıktı ezik büzük vidaları filan yok. 2.sini açmaya korkuyorum. gayet makul bir maille durumu kendilerine bildirdim bakalım ne diyecekler.
    müşteri çekmek için yaptıkları işte bile bu şekilde ise durum çok vahim gerçekten.

Valla hocam bana gelen vantilatör hiç açılmamış , fabrikasyon bandı vs üzerinde , sıfır kapalı kutu olarak geldi. Şanslıyım demek ki

Çok olumlu bir dönüş yapabileceklerini sanmıyorum ancak iade hakkınız var. Olmadı iade edin gitsin

• thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    1-2 foto eklermisin hocam. begenmezsem hiç kargodan almayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

1-2 foto eklermisin hocam. begenmezsem hiç kargodan almayım.

Tablette olduğum için çok detaylı resim atamıyorum. Kalite içinde kusura bakmayın tabletle çekildi ancak fikir verecektir.

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/REQq4j

Görüntüsü standart vantilatör işte

2 yıl önce raks marka vantilatör almıştım , halen kullanıyorum. 80 tl ydı fiyatı. Ki o dönemlerde Sinbolar da 50- 60 tl civarıydı. 30 tl para değil. Bence alın kullanın. Çok dekoratif değil ancak amaca yönelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejollyjoker -- 5 Ağustos 2014; 23:54:54 >

• thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. çok para değil evet. geçenlerde premier in 1861 sanayi tipi vantilatörünü aldım. agır bi plastik kokusu salonu kapladı. ayrıca çok gürültülü çalışıyor ve zırıltı yapıyordu. o yüzden buda öyle bir tip çııkmasın diye merak etmiştim. :D
  • Yazın başından beri buharlı vantilatör fırsatı yakalamaya çalışıyorum ama gözüme hiçbirşey çarpmadı
    Dünde evdeki vantilatör çalışırken birden durdu ve artık çalışmıyor
    Şunu almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Yazın başından beri buharlı vantilatör fırsatı yakalamaya çalışıyorum ama gözüme hiçbirşey çarpmadı
    Dünde evdeki vantilatör çalışırken birden durdu ve artık çalışmıyor
    Şunu almayı düşünüyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/emsan-vantilator-feel-steam-mist-fun-122154778

hocam ben o ürünü aldım kurulumu da tam yaptım, suyunu da doldurdum ama meret bir türlü buhar üflemedi, satıcıya durumu anlattım dönüş yapmadı, işlerimin yoğunlugu biraz da üsengecliğimden dolayı iade yapmadım. öyle kullanıyorum.
    montajda hata mı yaptım emin değilim ama bilmenizi istedim.

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Uyarın için teşekkürler
    İlgisiz bir satıcıysa bulaşmaya hiç gerek yok
    Başka ürünlere yöneleyim ben

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    usb mini fan sadece 4.90 tl
  • Arkadaslar fişe takabilecegim mini masaustu vantilator oneriiz var mi. Cok cok acil

• Rowenta vantilatörüm bugün geldi. Gayet güzel, oldukça sessiz ürün.
  • RedlEyel kullanıcısına yanıt
    rowenta vu 5550 öneririm
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.