Sanmıyorum.Amazon ile o kadar fark olamaz.Siz turbo ve silent mod olmayanı görmüşsünüzdür.Alt modelin de görüntüsü benziyor çünkü. |
Bildirim
Sanmıyorum.Amazon ile o kadar fark olamaz.Siz turbo ve silent mod olmayanı görmüşsünüzdür.Alt modelin de görüntüsü benziyor çünkü. |
İyi değil kardeş ve de pahalı bence |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu senin aldığın tiptekiler iyi değil 400 kusür lira veriyorsan standart vantilatörlerden daha kötü bunun soğutması |
Hocam vantilator guzel ben 400tl ye aldim, 500tl edermi bilmiyorum alternatiflere bakmak lazim belki 500tl bandinda raks marka kumandali bir model bulunabilir iyicene kiyaslamak lazim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 4 Ağustos 2021; 16:11:7 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekaonee -- 5 Ağustos 2021; 0:21:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altus AL 16 A nasıldır? Yorumu olan var mı? Metroda sanırım 290 TL'ye satılmış. Şu an mediamarkt'da 330 TL. ALTUS AL 16 A Ayaklı Vantilatör Siyah https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_altus-al-16-a-ayakl%C4%B1-vantilat%C3%B6r-siyah-1216829.html |
Evet 30 lira artmis ama siparis verdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 6 Ağustos 2021; 17:16:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bunun yorumlari cok kotuydu amazonda ozellikle iade urun gelenler olmus o yuzden vazgectim. Bimden kapali kutuyu görerek almak daha iyi gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |