Müstakil Ev Klima Sistemi
Merhaba,
Henüz proje aşamasında olan 3 katlı müstakil ev için klima altyapısına karar vermeye çalışıyorum. Klima sadece soğutma amaçlı kullanılacak, yerden ısıtma mevcut zira.
Alt katta salon ve mutfak için bağımsız 1 adet 24k split, alt kattaki tek, orta kattaki 3, çatı katındaki tek olmak üzere 5 oda için de 5'li 9k'lık multi split düşünüyorum. Sizce mantıklı mı, yoksa başka bir sistem öneriniz olur mu? Standart split klima yerine tek yönlü kasete çevirsek, multi yapabiliyor muyuz ve maliyet yaklaşık ne kadar değişir?
Ek olarak multi sistemler için Gree dışında marka öneriniz olur mu, Gree'ye ne dersiniz?
Teşekkürler,
Müstakil Ev Akıllı Ev Sistemi Projesi
Selamlar,
Arsamıza müstakil ev yaptırmayı planlıyoruz, henüz belediye süreçleri tamamlanmadı. Bu aşamada akıllı ev sistemi konusunda araştırmalara başladım. Kablolu, kablosuz vs. örnekleri inceledim. İlgili şirketler ile görüşmeden önce, kafamda daha net olmasını arzu ediyorum. Bu nedenle desteğinize ihtiyacım var.
Panjur, dış cephe aydınlatmaları, yerden ısıtma, perde, kamera sistemi, giriş diafon, bazı iç aydınlatmalar, bazı prizler dahil olmak üzere, uzun yıllar sorun yaratmayacak bir sistem için neler önerirsiniz? Bu arada bina 3 katlı olacak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,
Adobe Illustrator, Photoshop, After Effects gibi uygulamaları sorunsuz kullanacağım bir bilgisayar arıyorum.
Hali hazırda MacBook Pro 13" Early 2015 kullanıyorum, 2.7ghz ve i5 yeterli olmuyor. Bilgisayar kapanıyor ve çalışamaz hale geliyor.
Bu yüzden yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Bütçe limiti yok dediysem, 50k'ya da alırım gibi değil tabii. :) 25k'ya kadar en fazla fark yaratacak bilgisayar hangisi olacaksa onu almak istiyorum. Tabii f/p olarak 15k'ya da iyi bir ürün varsa, onu da alabilirim. İlla yüksek fiyatlı olacak diye bir şartım yok.
1-2 gün içinde karar vermek zorunda olduğum için de, yardımlarınızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
KabloNet Modem Değerleri
Arkadaşlar Merhaba,
Yaklaşık 4 yıldır KabloNet kullanıyorum ve çok mutluydum. Evin uzak odalarında çekmeme problemini de wireless dağıtımını Xiaomi Mi 4AC Router ile çözdük.
Ama son 6 aydır bağlantım sürekli kopuyor ve inanılmaz dalgalanma var.
Modem değerlerim aşağıdaki gibi. Bu verilerin en iyi koşulda nasıl olmaları lazım?

Cam Filmi Tavsiyesi
|
Bilgisayar İçin Ses Sistemi Tavsiyesi
|
55" Televizyon Tavsiyesi (LG-Samsung-Sony)
|
55" Televizyon Tavsiyesi
|
SteelSeries Raw Prism Sonrası Yeni Kulaklık
|
Yeni Başlayanlar İçin Bisiklet Tavsiyesi
|

Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 705
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 19.851 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası