Şimdi Ara

VANTİLATÖR ALACAĞIM, MARKA ÖNERİSİ?(ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcaklık derecesi gündüz 40 derece olan bir yerde yaşadığım için, vantilatör ihtiyacı doğdu.

Şu an aklımda olan markalar, Sinbo endüstriyel vantilatör ve Ufo ... Sinbo bi tanıdığımın evinde var ve çalışınca bütün odayı serinletiyor, aynı klima gibi. Normal vantilatörler sadece karşısına rüzgar veriyor, sinbonunki öyle değil. Ufo ise reklamlarda gördüğüm kadarıyla biliyorum, kullanan biri anlatırsa güzel olacak aslında.

Bu markaları kullananlar varsa, memnuniyetlerini bildirirler mi acaba?

Veya başka marka kullanıp da memnun olanlar varsa onları da alabilirim.

Evimde 2 küçük çocuğum var, şu tabanı yuvarlak olan modellerden istiyorum, bir de devrilince çalışmasını durduran modellerden tavsiye edebilirseniz sevinirim.

------------------------------------------------------------------------

İlgilenenlere teşekkürler, Rubenis marka (RBS-20) endüstriyel vantilatör aldık 2 tane. En düşük kademede yetiyor, bir süre çalıştıktan sonra oda serinliyor. Memnunuz. Tavsiye olarak ben de tabii ki klima tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elma11 -- 25 Ağustos 2008; 8:29:07 >

• seikon marka kullanıyorum
    memnunum
    kumandalı modellerinin fiyatı cazip
    araştırın isterseniz.
    Doğal esinti modu var. Sürekli dönüp rahatsız edici bir esinti yaratmak yerine değişik hızlarda yavaşlayıp hızlanarak dönüyor isterseniz.
    Böylelikle açık havada rüzgar esintisi etkisi yaratıyor ve çok daha konforlu.
    Tabii isterseniz sürekli aynı hızda dönen 3 farklı hız seçeneğide var
    ben 52 ytl ye almıştım kumandalı bir versiyonunu.
    malzeme kalitesi oldukça vasat ama iyi iş görüyor.
  • Büyük marketlerde satılan Rubenis, Sinbo, Arzum, Bluehouse, Luxell gibi markalar işinizi görecektir. Eskiden olsaydı Raks alın derdim ama firma battı
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Büyük marketlerde satılan Rubenis, Sinbo, Arzum, Bluehouse, Luxell gibi markalar işinizi görecektir. Eskiden olsaydı Raks alın derdim ama firma battı

Bence de... Migrosdan Sierra diye (öyle uydurmayı uygun görmüşler ) birşey aldım 24YTL.ye, gayet güzel iş görüyor.Duruma ve kullanış şekline göre daha kaliteli birşey alınabilir belki ama, gidip neredeyse klima parasına ufo alınmaz bence.
  • bütçe ne kadar bilmiyorum, ama koçtaş ta febbre diye bir marka var 120 ytl, kule tipi full uzaktan kumandadan ve cihaz üzerinden dijital kontrol, değişik serinletme modları, 8 saate kadar zaman ayarlamalı, değişik dönme açıları 60-90-120 derece şeklinde, hava filtreli, ısı göstergesi, özellikli bir cihaz anlayacağınız...
  • Merhaba,
    Piyasada bulabilirseniz Raks alın derim fakat pek yok.Ben Raks kullanıyordum memnundum.Bir de Rowenta'yı incelemenizi tavsiye ederim.Piyasada farklı fiyatlara satılıyor.Ucuz ürünlere bakmayın çünkü en son hızda bile kaliteli ürülerin 1. ayarındaki gibi üfleme yapıyor.Saygılar...
  • Bizde 55 YTL ye Queen marka uzaktan kumandalı vantilatör aldık. Şu sarhoş dedikleri kafa sallayan cinsten. İlk önce piyasadaki moddelerin genelinden görünüm açısından daha iyi 5.5 saate kadar otomatik kapanma ,değişik şekillerde fan hızını azaltıp çoğaltan ayarlar ve uzaktan kumanda mevcut genel olarak çok memnunum tek eksiği nedir diye soracak olursanız yukarı aşağı kafa sallama hareketini yapmadan sadece sağa sola modu olsaydı çok daha iyi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı önerisi istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bence hiç vantilatörle falan ugraşma en güzeli klima ok
  • kesinlikle metal pervaneli vantilatör alın.sierra diye bi b.ktan vatilatör aldım.kimseye önermiyorum.ucuz ama sadece karşısına geçerseniz serinletiyor odayı değil.19 inç vantilatörler var pervanesi metal olan (kumandalı) koçtaş ve carefour da tavsiyem klima taktıramıyorsanız bunu tercih edin.mobil klimaların ise yanına yaklaşmamanızı öneririm
  • arçeliğin vantilatörünü kullanıyorum ve gayet memnunum.çok sessiz bir cihaz tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.