Şimdi Ara

vampirler neden kan icerler ????vampirler hakkinda onemli bilgiler ve sırlar 👹👹👹

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vampirler cogumuzun izledigi kult sinema filmleri yada modern dizilerde karsimiza ciksada gercekligi hala tartisilmakta olan bir konu...

cogumuzun film ve dizilerden bildigi gibi vampirler bir kurban bulur ve onu isiririr kurban vampire donusur ancak bu yanlis bir bilgidir vampir klanlari arasinda bunu yapmak yasaktir ve kesin cezasi olumdur .

vampirler iksir yoluyla bir insani vampire donusturur ve burdan evrilmis vampirler klanlarda en alt tabakada yer alirlar yoruldum daha sonra devami gelecek to be contunied ...
    evet arkadaslar telden yazdigim icin yoruluyorum haliyle part part yaziyorum

vampirler tarafindan gelistirilmeye calisilan bir karisim vardir ve bu karisim yuzyillardan beri gelistirilmeye calisilmaktadir ancak eksiklikleri vardir
    bu karisim vucuda alindiktan sonra kisinin once kani sonrada organlari evrilir.bu evrim son derece aci ve sancili bir sürectir .zamanla vucut eski kani degil bu yeni kani uretmeye baslar buna "vampir kani "denir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 15 Eylül 2019; 19:8:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar ben bitirene kadar kimse yazmazsa sevinirim bundan sonra yeni msj halinde aticam

• yani vampirler normal kanla yasayamaz fakat bir sorun vardir vampirlerin vucutlarinda kan eksik uretilir yani 1 Lt insan kanindan sadece 300 cl vampir kani elde edilebilir
    bu yuzden vampirler vucutlarindaki eksik kani tamamlamak icin yani yasayabilmek icin duzenli araliklarla kan takviyesi yapmak zorundadirlar .

• ilgilenen varmi devam edeyim mi ?

• Niye sen vanpirmisin gardaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arastirmalar yaptim bu konu hakkinda ve bildiklrrimi paylasabilirim osmanlilar avrupada vampirlik amerikadaki gizli vampir klanlari yazilcak cok documentary var ilgilenen olursa yazabilirim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vampirler insanı vampire dönüştürüyorsa ilk vampiri kim yarattı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Vampirler insanı vampire dönüştürüyorsa ilk vampiri kim yarattı
    bu konuda cesitli rivayetler var ancak ilk vampirin ay ve av tanricasi Artemis tarafindan yaratildigi söylenmekte .hepsini yazicam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 16 Eylül 2019; 1:1:27 >
  • Keske vampir olsaydim

• arkadaslar can guvenligimden endise ediyorum .

CIA zamaninda super insan projesi kapsaminda yukarida adi gecen iksiri ele gecirmeye calisti ancak her defasinda basarisiz olmustur .bu da onlarin ne kadar iyi gizlendigini ve ne kadar onemli yerlerde oldugunu gosteriyor .

• KURAN-I KERİM de vampirlerle alakalı bir şey var mı ?

• Dunyada bugun en fazla vampirin Dogu Avrupada ve Karpaklarda yasadigi soylenmekte 2 klanla. Afrika ve orta doguda yok denecek kadar azdir .

• daha onceki yazimda iksir sayesinde vampir olustugunu ve bu vampirlerin klanlarda en alt kademelerde gorev aldigini soylemistim .

ancak erkek ve disi vampirlerin birlikteliklerinden dogan cocuklar vardir bunlara safkan denir vucutlarinda bu ozel kanla dünyaya gelir ve bunlar klanda en ust tabakadadirlar .

• dunya capinda bilinen su an 5 tane vampir klani vardir ve bunlarin 1 tanesi amerikadadir 1800 lu yillarda amerika kitasina kolonilesme icin gelmislerdir

dunya capinda su an 8000 tane vampir oldugu sanilmaktadir gizli servisler tam sayilarini bilmiyor ve coguda onlarin gudumunde sadece 2000 tanesi safkandir

aslinda sayilari bundan cok fazlaydi 1000sene once ancak avrupada vampir cadi avlari derken sayilari iyice azaldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 16 Eylül 2019; 1:44:16 >
  • Hayır

• Tipleri nasıl aga, nasıl anlarız

• vampirlerin duyulari insanlardan 3 kat daha keskindir ve bu da onlarin zaaflari olabilir cok iyi gorurler ancak isiga karsi asiri hassasiyetleri vardir isiktan hic hoslanmazlar bu yuzden gunese cikamazlar gunduz cikamazlar

vampirler olumsuz degillerdir sadece yaslanma genleri baskilanmistir vucutlarindaki ic organlarida yipranmaz bu yuzdrn ortalama olarak bir vampirin yasam suresi 200 250 srne kadardir

100 yasinda bir vampirin dis gorunusu 30 yasinda gibidir nedenide yaslilik geninin baskilanmis olmasidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig47

vampirlerin duyulari insanlardan 3 kat daha keskindir ve bu da onlarin zaaflari olabilir cok iyi gorurler ancak isiga karsi asiri hassasiyetleri vardir isiktan hic hoslanmazlar bu yuzden gunese cikamazlar gunduz cikamazlar

vampirler olumsuz degillerdir sadece yaslanma genleri baskilanmistir vucutlarindaki ic organlarida yipranmaz bu yuzdrn ortalama olarak bir vampirin yasam suresi 200 250 srne kadardir

100 yasinda bir vampirin dis gorunusu 30 yasinda gibidir nedenide yaslilik geninin baskilanmis olmasidir
    bütün filmi anlatcan ha spoiler verme la millete filmi izlemiş gelmiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.