Emin Özkul isimli şahıs "Santa.Monica" isimli hesap. tel no: 554 536 1918 , Whatsapp üzerinden ilteişime geçiyor ve süreli mesajları açık oluyor orda zaten bi şüphelenmiştim neyseki bütün konuşmaları ekran görüntüsü almıştım. Ödemeyi aldıktan sonra engelledi ve hiçbir şekilde cevap vermiyor. Hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Dikkat edin kendisinie.
Ek olarak yasaklanan bir hesaptan hala nasıl giriş yapabiliyor anlamış değilim ve mobil uygulamada yasaklanan hesapları nedense profile girmeden farkedemiyoruz buna da bir çözüm bulunması lazım.
Bana site üzerinden elinde World of warcraft CD'lerinin olduğunu yazdı benim alınık ilanım üzerine ve ben de resim talep ettim kendisiniden. Gece saatlerinde resimleri gönderdi ve konuşup anlaştık izmirde olduğunu kargoyla olacağını söyledi ve ben de rütbesine güvenerek ödemeyi önden yaptım ardından beni engelleyerek hiçbir şekilde dönüş yapmadı. Bütün konuşma geçmişi elimde mevcut ve şikayette bulunacağım.
Şahsın Iban Adresi: TR080083800875001379470263
Yıllık Youtube Premium Aile Üyeliği
Selamlar, Yıllık Premium Aile üyeliği arayanlar katılabilir, 4 kişilik yer mevcut, Yıllık Ücret 68 TL'dir ve peşin olarak ödenecektir. (Kişi başı 5.66 TL oluyor aylık)
İlgilenenler bana özelden ulaşabilir.
RX 5600 XT ve Sistem uyumu yardım
|
Ekran Kartı (Sistem) Tavsiye
|
Anormal FPS Düşüşü
|
Laptop öneri sizce hangisi mantıklı?
|
Trojan Sorunu
|
Logitech G213 Prodigy Alınır mı?
|
Değişik bir adresten gelen mail. Gerçek midir acaba?
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 184
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 462)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
1