Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
17
Favori
19.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beklentiyi oldukça düşürdüm hocam, o yüzden eğleneceğimi düşünüyorum. Biraz da sonunda kavuşma mutluluğu herhalde. Bu arada Cohhcarnage ambargo uyarısı almadan önce oyuna Paradox Launcher ile girmişti. Umarım bize de diretmezler Launcher saçmalığını. Yemekten sonra 19:45 Şampiyonlar ligi maçlarına kadar oynamayı düşünüyorum, sararsa direk devam da edebilirim. Bakalım son 15 dakika.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Ben beğendim giriş kısmını. İlk oyunu oynamamıştım. Hafif bir optimizasyon sorunu var. Türkçe çıkması müthiş oldu

Vampire The Masquerade® Bloodlines™ 2 (RTX 4070-Ryzen 7500F-32 GB Ram)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Optimizasyon klasik UE5'le alakalı sıkıntılar. Modcular çözebiliyor ama geliştiriciler bir türlü optimize edemiyor şu motoru. Şu iki modu mutlaka kurun. Alttaki modda F6 ile presetler arası geçiş yapabilirsiniz. 60 fpslerden 140 lara kadar çıkıyor böylece.

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE]www.nexusmods.com
    Just a moment...
    https://www.nexusmods.com/vtmbloodlines2/mods/8

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE]www.nexusmods.com
    Just a moment...
    https://www.nexusmods.com/vtmbloodlines2/mods/11

• İlk 2 saat için söylüyorum oyun güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • ilk oyunla gram alakası yok bir yetenek ağacı yapmışlar evlere şenlik. Anca binadan binaya atlayıp göreve gidiyorsun başka hiç birşey yok bu oyunda. Aksiyonlu görsel roman gibi bir şey olmuş. Aslında hiç çıkmasa da olurmuş. Adamlar sırf mekanik eklememek için nosferatu ve malkevian gibi kendine has özellikleri olan klanları oyuna koymamışlar. yazık olmuş Bloodlines markasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 22 Ekim 2025; 8:41:57 >
    İNTEL CORE İ5 14600K CPU STOK 3.5 GHZ- TURBO BOOST 5,3 GHZ / 32 GB TeamGroup T-FORCE VULCAN TUF DDR4 3200 MHZ RAM /ASUS TUF GAMİNG B760M-PLUS D4 MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / THERMALRIGHT PEERSLESS ASSASSIN 120 SE CPU COOLER
  • Oyuna başladım ben de. Fena değil gibi giriş sekansı. Muhtemelen yalnızca hikayesi için oynayacak olanlar (benim gibi) zevk alacaklardır. Ayrıca ilk oyunun fanları. İlk oyunu oynamamış veya zevk alamamış olanların seveceğini pek sanmıyorum. 🙂

•  

signatux soundtracksyoutube
    Soundtrack: Vampire: The Masquerade - Bloodlines (Licensed Music). Composer: Ministry, Daniel Ash, Tiamat, Lacuna Coil, Chiasm, Die My Darling, Aerial2012, Genitorturers, Darling Violetta. OST Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLRnwItmM9-WHtlYi3UALjW_EV915kmB12
    https://www.youtube.com/watch?v=kgArwDoBtzs&list=PLRnwItmM9-WHtlYi3UALjW_EV915kmB12&index=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 22 Ekim 2025; 15:42:8 >
  • Oyunun giriş bölümünü oynadım. Öncelikle oyuna girerken sormadan Launcher indirmesi hoşuma gitmedi. Üye olmadan devam ettim, kalkıp da Steam cloud savelerini falan engellemiyordur umarım.

Oyun tahmin ettiğim gibi oldukça basite indirgenmiş durumda. Bunda en büyük pay Yapımcı firmanın amatörlüğü veya çapı diyelim. Combat esnasındaki kamera modu ilginç bir seçim olmuş, bir süre sonra rahatsız edebilir. Oyundaki en çok zamanı Kodeks kısmını okurken ve clan seçerken harcadım. Kodeks kısmı oyunun daha başında olmamıza rağmen Lore konusunda inanılmaz bilgiler veriyor. Bu bilgiler sonucunda da oyun için daha çok üzülmeye başladım.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] Klan olarak Brujah seçtim fakat aklım Ventrue ve Banu Qahim de kaldı.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

• Seattle enfes görünüyor.. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

• Oyunu henüz 2-3 saat filan deneyimleyebildim. Hikaye beni beklediğimden çok daha fazla içine aldı. Şahsen ben hikaye adamıyım. Hep söylerim hikayesi güzel akıcı olsun isterse oynanış rezalet olsun. Ben bunu tercih ederim. En iyi oynanışı olan oyunu getir senaryo sarmazsa dönüp yüzüne bakmam o oyunun 😄

Oyundaki kodeks e bayıldım özellikle. Kcd2 deki gibi her öğrenilen bilgi sonrası kodeks güncelleniyor. Kim kimdi,hangi klan neyi amaçlıyor, seattle daki hangi bina neyin merkezi,X gece kulübü halk arasına nasıl tanınır vs vs. Lore ile ilgili müthiş bilgiler var ve derinlemesine bir kodeks hazırlanmış. Gerçekten çok büyük emek var burada.

Fabien (iç ses) de ayrı bir güzellik katmış. Devamlı sizinle konuşuyor. Geçmişte olan olaylarla ilgili hep bilgi veriyor. Biriyle görüşmeye giderken öncesine ipucu veriyor, şöyle davranır böyle sorular sorarsan işimiz kolaylaşır, çünkü Y kişisi böyle bir karaktere sahip tarzında yönlendirmeler çok iyi. Fabien gerçekte harika düşünülmüş.

Oyundaki karakterler kendilerini dinlettiriyor ve merakınızı devamlı diri tutuyolar. Ben oyunlarda diyalog okumayı çok seven biriyim. Asla kestirip atmam her soruyu sorar her konuda bilgi alırım. Bu yönüyle de oyunu daha bir fazla sevdim. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 23 Ekim 2025; 12:53:12 >

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

cidden çok iyi gözüküyor. İştahımı açtırdın hocam oyunu alasım geldi, eldekiler bitsin bakacağım. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

AMD Ryzen 5 7600 | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8GB GDDR6 | Kingston 1TB NV3 | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör
  • oyunu sırf fabien'le oynasak bundan iyiymiş. vampir dedektif.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

4k ultra FSR3.1 FG 7900xtx

https://ibb.co/JFcsQyQL

• İlk oyundaki atmosfer var mı,o tekinsiz sokakları asla unutmam,fırsat olmadı hala oynamak,resimler çok hoş gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Harika, ben de hafta sonu başlayacağım. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.