Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
17
Favori
19.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler bi bakalım içerikle güzel

75-80 arası bir şey bekliyordum hayal kırıklığı yaşattı.
    Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heather Mason -- 17 Ekim 2025; 16:49:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _____________________________

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İgn de her şeye 7 veriyo

Şaka bi tarafa optimizasyondan patladıysa sevinirim bu puana. Ama hikaye kötü, yüzeysel rpg filan dedilerse kötü olmuş. İşten çıkınca okurum incelemeleri.

Valla hocam ben pek önemsemiyorum incelemeleri. Beklediğim oyunu bulamazsam söverim geçerim. Sadece bu oyun özelinde ayrı bir söverim. Ön sipariş geçtiğimde yeni yeni yürümeye başlayan ikiz yeğenlerim şuanda ilkokul ikiye gidiyorlar. 

Zaten ilk oyunun hatrına her türlü bakılır. Hocam metadan iyi de alsa kötü de alsa kendim deneyim etmeden asla vazgeçemem bir oyundan. İade edenler de bence öyle yapmalı. Dene beğenmezsen yine iade şansın var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • Bu oyunun sorunu ne? Normalde puanlara takılmam ama 36 dolar olunca takılıyorsun. Almak istiyordum ama indirimlerde alabilirim artık .yinede çıksın ona göre karar vereceğim

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE]IGNyoutube
    Check out the first 12 minutes of Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, the long-awaited sequel to the RPG cult classic. Captured in 4K 60FPS on PlayStation 5. #VampireTheMasqueradeBloodlines2 #Gaming #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=Og40mg-FzIc

Olumsuz olanlar ise ciddi manada üzdü beni. Harita çok ama çok küçük. En azından dolu dolu olur her köşeden quest fırlar, npc lerle konuşarak bile bir sürü yan görev alırız diyodum ama binaların çoğu kilitli, npc ler kendini tekrar ediyor, mekanlardaki npc ler kartondan gibi, her mekanda aynı npc ler varmış hareket etmeden bekleyen ve konuşunca aynı cümleyi söyleyip duruyolarmış. Bunlar epey can sıkıcı zaten küçücük haritan var onu bari doldursana arkadaş.

Yan görevlere yan görev demek bile övmek anlamına gelir diyolar. Yani o kadar rezilmiş. Paket getir götür ya da birini takip et bu kadarmış. Tek tük ilginç yan görev varmış.

Bir diğer olumsuz taraf hızlı kaydet veya elle kaydet yokmuş. Bu da gerginliği daha da artırıyomuş. Ben bunu da sevmedim bazen insan istemeden yanlış seçim yapıyor geri alamamak kötü olmuş.

Özetle Hardsuit Labs (2019-2021) geliştirirken işi The Chinese Room devraldıktan sonra oyunun kötü çıkacağını herkes tahmin etmişti. Oyun kimlik bunalımında gibi diyebiliriz.Ne olacağına karar verememiş dolayısıyla bir şey de olamamış gibi. Rol yapma tarafı da maalesef kötü olmuş. Tüm bunlara rağmen ilk oyunun hatrına ben yine oynarım o ayrı. 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

İşte boyutu düşük derken bunu kastediyordum hocam. Malum Unreal5 assetleri bile 15-20 gb olması gerekir normalde. Oyun düşündüğümüz gibi aceleye getirildi ve daha önce büyük oyun/RPG tecrübesi olmayan bir firmaya verildi. Keşke 1-2 yıl daha erteleyip elle tutulur bir yapım seviyesinde çıkarsaydılar. Alışmıştık zaten çıkmamasına, çok da koymazdı. Bu şekilde daha çok üzecek. Neyse, ben de sizin gibi çıktığı gibi oynayacağım. En azından hevesimizi almış oluruz. 

Hocam şahsen ilk oyunun remake ini yapsalar çok daha fazla satar ve başarılı olurdu diye düşünüyorum. Her firma her oyunu yapamıyor. Aksiyon fps yapan firma atıyorum rpg yapamaz. Rpg de usta olan firmaya da simulasyon yaptıramazsın. Yaptırırsan da işte sonuç bu oluyor. 🙂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok ilk oyunu yapan Troika games ti. Oyun yapıldıktan 1 sene sonra dağıldı kapandı firma. Sonra da hakları Paradox İnteractive e geçti. Önce Hardsuit Labs geliştirmeye başladı, 2021 den sonra da The Chinese Room devraldı.

@ThomasAngelo89 ,

Bu yapım başarılı olsaydı Remake düşünürlerdi bence de hocam. Şuan için çıkışı ile birlikte lisansından nasıl kurtuluruz diye bakınacaktır Paradox büyük ihtimal.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] Tabii her firma Creative Assembly(Total War - Alien Isolation) veya Asobo(Microsoft Flight Simulator - Plague Tale serisi) değil, alakasız türlerde oyun çıkarıp başarılı olsun.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşin ilginç tarafı şu. Hardsuit Labs geliştirirken The Chinese Room devraldıktan sonra değişiklik yaptığı beğenmediği noktalar da şunlar. Önceki firma daha büyük açık dünya yapacakken bunlar daha dar daha odaklı olsun dedi. Yan görev sayısı her bölgeye yayılsın sayısı fazla olsun dedi önceki firma, bunlar hayır az sayıda yan görev olsun ama ana hikayeyle bağlantılı olsun dedi.Oyuncu kendi karakterini oluştursun, RPG öğeleri daha bol olsun beceri puanları,yetenek ağacı vs diye, chinese onları da kaldırdı özelleştirilemeyen sabit karakter,rpg ögelerini gelişimi kaldırdı. Silah ve envanter olacaktı, onu da kaldırdılar telekinetik ve vampir güçleri ön plana çıktı.

Ne derece başarılı oldular o da ortada işte. Acaba diyorum önceki firma mı geliştirmeye devam etseydi. 🙂

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.