Şimdi Ara

Vampire Knight & Vampire Knight Guilty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Vampire Knight & Vampire Knight Guilty

Anime'nin Adı: Vampire Knight
    Diğer Adları: ヴァンパイア騎士
    Kategori: TV Serisi
    Tür: Vampir, Romantizm, Doğaüstü Güçler, Drama
    Bölüm Sayısı: 13
    Yayım Tarihi: 7/4/2008 ile 30/6/2008 arası
    Firma/Stüdyo: Studio Deen, Sony Music Entertainment, TV Tokyo Music, NAS
    Türkiye'de: Yayımlanmadı

Yapımcılar/Sanatçılar:

Yönetmen: Kiyoko SAYAMA
    Senaryo: Kiyoko SAYAMA, Mari OKADA
    Animasyon: Asako NISHIDA, Eiji SUGANUMA, Atsuko WATANABE, Kazuyuki IGAI, Ken MOCHIZUKI
    Müzik: Takefumi HAKETA
    Dizayn: Asako NISHIDA, Takeshi MOCHIDA
    Orjinal Eser: Matsuri HINO

Tanıtım:

Karlı bir kış gecesi, 5 yaşındaki Yuuki bir vampirin saldırısına uğrar. O’nu safkan bir vampir olan Kaname kurtarır. Kaname küçük Yuuki’yi kurtarmakla kalmaz, O’nu özel bir yatılı okul olan Cross akademisine ve okulun müdürüne emanet eder. Müdür Cross, hakkında hiç bir şey bilmediği Yuuki’yi evlat edinir. Yuuki daha öncesinde sahip olduğu geçmişini hatırlamamaktadır.

Aradan 10 yıl geçmiştir. Yuuki artık genç bir kız olmuş ve Müdür Cross’un özel okulunda çocukluk arkadaşı Zero ile birlikte muhafızlık yapmaktadır. Zero’nun ailesi küçüklüğünde safkan bir vampir tarafından öldürülmüş ve O da Yuuki ile birlikte Müdür Cross tarafından büyütülmüştür. Ayrıca vampirlerden ölesiye nefret etmektedir.

Okul gündüzleri insan olan öğrencilere, akşamlarıysa gece sınıfındaki vampirlere hizmet etmektedir. Yuuki ve Zero’nun da görevleri gündüz öğrencilerini, gececilerden korumaktır. Lord Kaname de gece sınıfındadır ve aynı zamanda diğer vampirlere başkanlık etmektedir. Yıllar önce kurtardığı Yuuki’ye karşı ise garip bir ilgi duymaktadır.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Vampire Knight & Vampire Knight Guilty

Anime'nin Adı: Vampire Knight Guilty
    Diğer Adları: ヴァンパイア騎士 Guilty, Vampire Knight Season 2
    Kategori: TV Serisi
    Tür: Doğaüstü Güçler, Romantizm, Vampir, Drama
    Bölüm Sayısı: 13
    Yayım Tarihi: 6/10/2008
    Firma/Stüdyo: Studio Deen
    Türkiye'de: Yayımlanmadı
    Yapımcılar/Sanatçılar:

Orjinal Eser: Matsuri HINO

Tanıtım:

İlk serinin kaldığı yerden devam etmektedir.
    Kaynak: Anime.gen.tr

Seri gerçekten hoşuma gitti, 2 sezondan oluşan animeyi 2 günde bitirdim. İzlemenizi önderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogan -- 25 Mayıs 2009; 0:51:47 >

• Evet ben de öneririm. Güzel bir seriydi. Ama bitmiş gibi gelmedi bana. Seri daha devam edecek mi acaba?
  • Doğru sonu biraz açık bırakıldı. Devam edebilir de etmeyebilir de. Ama bence bitirsinler artık, bazen seri uzadıkça sıkıcı olmaya başlıyor. Örneğin ben Yuuki'den yavaş yavaş sıkılmaya başlamıştım ki sezon bitti Böyle saf vampir olmaz olsun
    Star wars jedi fallen order
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. sezon gelecek zaten ismi Vampire Knigh destiny..... 4 gözle bekliyorum favori animelerim arasında izlediğim en iyi vampirli anime hatta...
    Kör olan âşık, ona acıyarak bakan maşuk… Maşuk için ellerini yok eden âşık, başkasının elini tutan maşuk… Her şeyi göze alan âşık, ondan korkarak kaçan maşuk… Maşukunu kimseyle kıyaslayamayan âşık, aşkı sokakta bulan maşuk… Her iki taraf da acı çeker biri sevdiği, diğeri sevildiği için.
  • Konuyu gördükten sonra başlayıp bitirdiğim çok güzel bir seri bu arada sormak istediğim birşey var Guilty nin bitiminden sonraki manga kaçıncı chapter birde anime ve manga tamamiyle aynı mı ona göre mangadan devam edicem yoksa mangaya baştan başlıyıcam
    Kör olan âşık, ona acıyarak bakan maşuk… Maşuk için ellerini yok eden âşık, başkasının elini tutan maşuk… Her şeyi göze alan âşık, ondan korkarak kaçan maşuk… Maşukunu kimseyle kıyaslayamayan âşık, aşkı sokakta bulan maşuk… Her iki taraf da acı çeker biri sevdiği, diğeri sevildiği için.
  • gerek müzikleri gerekse kurgu ve çizimleriyle mükemmeldi.yuuki doğru seçimi yaptı zeroyu geride bırakmakla.kanameyle aşıl atıyordu ukala

Öyle bir duygu bu,Öyle bir kalp ki bu
    Öyle bir aşk ki bu,Avuçlarım kanıyor

• güzel bir anime 2 sezonunu 1 günde bitirdim bu tarz bildiginiz başka anime varmı ?
    wampirli veya büyücülerin oldugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 16 Haziran 2009; 16:39:20 >
  • Vampire Knight'ı indirdim izleyeceğim bakalım.İzledikten sonra editlerim.

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''
  • 3. Sezon çıkmayacak mı bu animenin? İlk 2 sezonu çok beğendim şahsen. Zero adamımsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.