Şimdi Ara

Batman Dark Knight

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ign sitesinde yer alan habere göre Full Spectrum Warrior, Star Wars: Battlefront, Mercenaries ve Destroy All Humans gibi oyunların yapımcısı Pandemic Studios, 2008 yılının yaz aylarında gösterime girecek Christopher Nolan'ın yönettiği Batman: The Dark Knight'ın oyununun geliştiriyor. Ancak IGN bu haberin Pandemic Studios'a yakın bazı kaynaklardan alındığını belirtiyor ve Pandemic Studios'un bu konuda bir açıklama yapmadığını söylüyor.

Trgamer sitesine tesekkürler

Kaynak

Batman Dark Knight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 18 Mayıs 2007; 23:19:18 >

• Valla Batman'a gıcık oluyom nedense
  • iyi iyi çıksın
  • Oyunundan ümitli degilim acıkcası ama filmini sabırsızlıkla bekliyorum.Filme Joker dısında Two Face karakteride eklendi
  • Batman Begins: The Game gayet güzeldi
  • Batman Begins filmi (eski seriyi saymazsak) Batman karakterinin hakkını veren ve Frank Miller'ın romanlarını işleyen ilk ciddi filmdi, gayet de hoştu. Ra's Al Ghul rolündeki Ken Watanabe, Batman'in hocası ve aynı zamanda en büyük düşmanı olan Lian Neeson, Batman rolüne gayet yakışan Christian Bale şüphesiz filme ayrı bir hava katıyordu. Hans Zimmer üstadın mükemmel müzik kompozisyonu, hem yazar hem yönetmen Christoper Nolan'ın yorum ve çekim teknikleri filmi izlemeye değer kılan diğer etmenlerdi ve DVD arşivimde yerini aldı. Devamını merakla bekliyorum, Batman Begins gerek ciddiyeti gerek realistliği bakımından Spider-Man III'den haylice iyiydi açıkcası. Şüphem yok ki Dark Knight beklediğimize değer bir film olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 18 Mayıs 2007; 23:49:57 >
  • Her ne kadar çıkardıkları oyunlar güzel olsa da ben isminden iğrendiğim bir oyundan zevk alabileceğimi zannetmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    King Of Knight
    16 yıl önce açıldı
    God Of War Ragnarok PS5
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Batman Begins filmi (eski seriyi saymazsak) Batman karakterinin hakkını veren ve Frank Miller'ın romanlarını işleyen ilk ciddi filmdi, gayet de hoştu. Ra's Al Ghul rolündeki Ken Watanabe, Batman'in hocası ve aynı zamanda en büyük düşmanı olan Lian Neeson, Batman rolüne gayet yakışan Christian Bale şüphesiz filme ayrı bir hava katıyordu. Hans Zimmer üstadın mükemmel müzik kompozisyonu, hem yazar hem yönetmen Christoper Nolan'ın yorum ve çekim teknikleri filmi izlemeye değer kılan diğer etmenlerdi ve DVD arşivimde yerini aldı. Devamını merakla bekliyorum, Batman Begins gerek ciddiyeti gerek realistliği bakımından Spider-Man III'den haylice iyiydi açıkcası. Şüphem yok ki Dark Knight beklediğimize değer bir film olacak.

Michael Keaton'ın oynadıgı ilk 2 filminde hakkını vermek lazım zaten ondan sonra sapıttı seri cocuk filmlerine dondu ama Batman Begins ile yeniden toparladılar ve o ciddi saglam atmosfer geri dondu.

Heath Ledger Joker rolunde
     Batman Dark Knight
     Batman Dark Knight

Aaron Eckhart(Kendisinin henüz Two Face olarak bir resmi yok)
     Batman Dark Knight

• Oy oy Joker de harbiden Joker'miş yalnız, o ne yahu tırstım bir an.

Resident Evil başka kaynak yahut resim var mı acaba? Meraklandım iyice şimdi.
  • Tim Burtonun çektiği Batman filmleri bence en güzelleriydi. Bir de Daredevil var.
  • Daredevil'in de hakkını vermek lazım gerçekten. Kahramanın hüzünlü öyküsü insanı filme bağlıyor ve inandırıcılığı arttırıyordu. Ben o filmde bir tek Kingpin'in arap oluşuna takmıştım, hoş ırkçı falan değilim ya hep beyaz gördük biz o adamı çizimlerde, oyunlarda... Bring me to life da tam filme oturmuştu gerçekten, ayrı bir hava katmıştı filme.
  • Doğru ama Kingpin'i nasıl canlandıracaklardı kocaman şişkoyu nerden bulacaklardı(cgi modelleme dışında). Michael Clarke Duncan Green Mile'de olduğu gibi rolünün hakkından gelmiş bir aktördü bence. Daha iyisini bulamazlardı.
  • Resident Evil

Joker'in henüz gerçek bir resmi çıkmadı, 18 Haziranı bekleyin! Teaser 18 Haziranda çıkıyor, ve gerçek jokeri orada göreceğiz. Şimdiye kadar çıkanların hepsi fake malesef.

Ben oyunun "free roaming" olmasını isterdim. Gotham sokaklarında pelerini açacaksın böyle ! Göktelenlerin arasında süzüleceksin, olmazsa bat mobile binip ortalığı tozu dumana katacaksın, yoksa bat plane kullanıp şehri yukarıdan izleyeceksin.

http://thedarkknight.warnerbros.com/

18 Haziran, gel gel gel!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 10 Haziran 2007; 7:32:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.