< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 20 Eylül 2020; 13:55:57 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ben 3K eloyum Faceitte şu an Plat2 ye yükseldim. Pre arıyorum full focus kasmak için. |
Radyanları hala kullanamadım, ne işe yarıyor onlar? |
Valla Hocam aynı şeyi bende yapıyorum. Nedendir bilmiyorum Silver3 ile Altın1 arası gidip geliyor Rank’im. 0-7 K/D ile başlayıp 19-18 bitirdiğimde oluyor, 2-14 bitirdiğimde. Kötü oynuyorsan vay haline zaten, takım arkadaşın yetmezmiş gibi birde rakip takım demediğini bırakmıyor. Küfür kafir ne ararsan var, küfür etme arkadaşım diyosun duvara konuş daha iyi, ya bir maçta oyun başından sonuna kadar sırf bunlarla uğraştım, dediğin gibi lafta dinlediler ama lafta kaldığı çok belli. Bazı maçlar çok düzgün başlıyor tamam diyorsun bunlar saygılı düzgün maçın gidişatına göre renkleri değişiyor yine, tabi bunlar arasında düzgün olanı çıkmıyor değil anlayışı için Teşekkür Ediyorsun ne demek abi yapacak birşey yok oyun bu diyebiliyor. Şu yayıncı tayfasını pek sevmem ama Mithrain bunlar için çok güzel birşey dedi, biz bunları Yarım saat Bir saat çekiyoruz, Anası Babası bunu 5 sene 10 sene çekiyor ve çekecek filan diye birşey dedi, Yazık dedi. Kaybetmeye kimsenin tahammülü yok sende oyunda bi yerlere gitmek olabildiğince Yüksek Rank’lere ulaşmak istiyorsun, oralarda da şu tabiri kullanıyolar bunu kim Boostla’dı böyle. Valla sırf kendimize yönelik değil kendin iyi oynayıp kötü oynayan takım arkadaşına yapınca da tepki gösteriyorum ben, sen iyi oynadığın için sana sadece Tamamda abi baksana şuna diyorlar. Sende kötü oyna o kişiyi korumaya çalış Hadi lan sende sus sende onun gibisin diyorlar. Tabi söylediklerinin hepsini yazmıyorum tahmin edersin artık. Kısacası Türk server’ı olan düşük pingle oynadığımız ender bir oyun ama küfür kanayan büyük bir yara. Bazen çileden çıkıp artık yeter deyip onlara aynı dilde karşılıkta vermiyor değilim. Çünkü Sabırda bir yere kadar!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diamond 3 oldum. Immortal olurum bugün |
240Hz var ben de bu nvidia reflex muhabbeti tam olarak ne işe yarıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 10 Ekim 2020; 20:31:2 > |