|
|

|
|
|
|
Konuya da kimse uğramamış.
Yahu bu akpliler hiç şapkasını önüne koyup düşünmüyor mu bunları? Hiç duymadılar mı hazıra dağ dayanmaz diye bir söz? Yahu satmasınlar demiyoruz. Satsınlar. Çünkü devletçilik budur. Devlet yatırımcının girişmeye korktuğu durumlarda kendi kurumunu oluşturur. Belli bir seviyeye geldikten sonra da satar. Satılmazsa devletin kendini denetleme mekanizması ağır olduğundan ve bal tutan parmağını yalar gibi iğrenç bir kültürümüz olduğundan devlet kurumları yozlaşabilir. Peki satıyorlar da yerine ne açıyorlar? Bana akpnin yaptığı bizi daha da borca sokmak yerine para kazandıran bir şey söyleyin ya? Çünkü gerçekten aklıma hiçbir şey gelmiyor. Sattığın maldan elde ettiğin parayla daha iyi bir iş kurmazsan batarsın. 2+2=4. Bunu ben düşünüyorum da neden akpliler düşünmüyor. Yol yabdı, köprü yabdıyla olmaz bu iş. Satılan mal senin malın. Kalkıp sorsana "Hop birader sen benim malımı neden satıyorsun? Satıyorsan karşılığında ne kazanacağım?" diye. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 25 Aralık 2017; 12:35:22 > |
|