|
Togg, Aralık kampanyasını duyurdu: Yılın son ve en yüksek finansman desteği
-
-
0 faizli 1 milyon lira kredi iyi aslında ama kalanı ödeyecek durumu olanlara :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sıfır faiz kredi olmadığı anda satış duruyor.
-
kredi vereceğine fiyatı indir. yerli ve milli dedikleri araba Almanya'da daha ucuz.
_____________________________ -
Sıfır faiz yerine indirim yapsalar da keşke daha çok kişiye ulaşsa. Halihazirda Togg kullanıcısıyım. Bir önceki kredi kampanyasında aldım. Kredi sözleşmesinde, kredinin faizi üçüncü kişiler tarafından karşılanmaktadır yazıyor. Bankaya vermek yerine indirim yapmak insanların yararına olacaktır. Ayrıca piyasayı alt üst edecek bir fiyatlama da olur.
Tesla bozduğu için en iyi seçenek şuan bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Onun nedeni muhtemelen Türkiye vergi sistemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
özel vergilendirme yapsınlar bunun için. zor değil. ama yapmazlar.
Maket diyordun Almanya'dan trenle geliyaa diyordun noldu ? Fabrikada çaycı mı yaptılar seni?
Gümrük birliği üyesi hiçbir ülke hiçbir otomotiv ürününe özel vergilendirme yapamaz, çapınız bu kadar işte. Önce maket,sonra ucuzlasin alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Aralık 2025; 9:17:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
Bu ülkede borçlanmadan bir şey sahibi olunmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.
P.Drucker -
Türk halkının alsın diye çıkarmadıkları kesin toplumun %69 asgari üçret alıyo nasıl alacak bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 1 Aralık 2025; 10:26:12 >
-
ben Bmw kullanıyorum. togg zaten almam. alacak insanlara versinler ucuza da binsin insanlar. insanları kandırmasınlar. ne de olsa her şeye inanan bir toplum var.
zaten yerli ve milli dedikleri diye yazdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 1 Aralık 2025; 9:35:45 >_____________________________ -
Susturamayacaksınız italyan aygırı kampanyasını 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Yok öyle yazmayacaksin
ASLANLAR GİBİ daha önce ne palavra attıysan aynını yazacaksın
Hangi ülkeden geliyordu togglar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
ben söylediklerimin hala arkasındayım koçum sen rahat ol. fazla bıdı bıdı yapma yoksa maaşını keserler.
Asgari ücrettir o, askeri ücret olsa duramazsın
Sıfır faiz denilen şeyin, malın fiyatına yansıtılan bir maliyet olduğunu biliyoruz. Taksitli finansman seçeneği olmasın demiyorum. Ancak peşin para ile almak isteyenlere de (ve filolara) ciddi bir indirim uygulanmalı bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 1 Aralık 2025; 10:0:52 >_____________________________ -
Yersiz yurtsuz fiyatlamalar. Aslında Niyetlerini belli ediyorlar anlayana.
Anlamayan kitlenin büyük bölümü kuş serisiyle yolda az bir kısmı elektrikli d4ci4 kullanıyor.
Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hala togg’a özel vergilendirme yapsınlar yazıyorsunuz ya. Çok enteresan
Kim ödeyecek diye yazmıştım sildim. Fakirsiniz arkadaşım. Fasfakir :) Sırf 0 faiz diye alan zenginler vardır... satarken ki zararıda nasılsa faizde ki zarardan daha az olacaktır diye düşünüyordur.
|
kredi vereceğine fiyatı indir. yerli ve milli dedikleri araba Almanya'da daha ucuz. |
|
Türk halkının alsın diye çıkarmadıkları kesin toplumun %69 asgari üçret alıyo nasıl alacak bunu
|
|
0 faizli 1 milyon lira kredi iyi aslında ama kalanı ödeyecek durumu olanlara :)
|
|
İtalya dan geliyor direk söylüyorum, burada sadece ekranları montaj yapılıyor,, dandik vestel tarafından urettirilen
|
|
ben Bmw kullanıyorum. togg zaten almam. alacak insanlara versinler ucuza da binsin insanlar. insanları kandırmasınlar. ne de olsa her şeye inanan bir toplum var. zaten yerli ve milli dedikleri diye yazdım... |
|
ben söylediklerimin hala arkasındayım koçum sen rahat ol. fazla bıdı bıdı yapma yoksa maaşını keserler. |
|
Sıfır faiz kredi olmadığı anda satış duruyor.
|
|
Maket diyordun Almanya'dan trenle geliyaa diyordun noldu ? Fabrikada çaycı mı yaptılar seni? Gümrük birliği üyesi hiçbir ülke hiçbir otomotiv ürününe özel vergilendirme yapamaz, çapınız bu kadar işte. Önce maket,sonra ucuzlasin alalım |
|
Rekabet kurumu nerede hani haksız rekabetlerde ona buna ceza yazan E şimdi nasıl oluyor niye bankalardan biz başka araç almak için böyle faizsiz ya da çok düşük faizli kredi alamıyoruz acaba kimleri zengin ediyoruz bu arabaları alarak 🤦🏻
|
Benzer içerikler
- jnlp dosyası açılmıyor
- samsung mesaj uygulaması
- whatsapp müzik ekleme
- instagram profil fotoğrafı büyütme
- instagram taslaklar nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt