Şimdi Ara

Vakif Universitesinde Okuyorim Millet Cok Zengin Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet okula camorlarla mercedeslerle geliyor.Bende kicikiri 2010 model bmw 116i kendimi onlarin arasinda fakir gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 5 Mart 2016; 20:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından benimki gibi Palio değil.

• İnsan olmayanı istiyor mayk.

• Ben 98 model polo ile gidiyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de özel üni tam bursluyum metrobüsle gidiyorum napalım 🙈

• Unoya 7 kişi bindik ya la ne bmw si

O koca bmw 5 lerle park yeri bulamazken ben puntoyla direk giriyorum ama
  • Özele araba icin gidecek ve milletin arabasına takmış durumdaysan gitme. Ben sizin bu ozentiliginizi anlamıyorum. Oradaki çoğu araba kız atmak için. Üniversitelerin geldiği hale bak.
    Bir de her üniversiteli gencte şu kronik sorun var. Okulunu kötülemek ortamını kötülemek.

Evet, idare kötü, hocalar b*ktan, öğrenci işleri yalan...eyvallah ama sen ne yaptın be yavrucum ? sen ne yaptın ? ha kuzum ? ders ekmek, batak oynamak, içmek sıçmak, oradan buradan not arayıp vermeyene saydırmak, kizlara hava atmak icin arabada son ses muzik acmak, kantini lab, labı kantin sanmak vb. anca lak lak, anca geyik, anca laf dışında ne yaptın ?

İnsan düşünür ki hocam bana bir şeyler veriyor ben neler yapıyorum diye en azından kendi kendine sorar. Yahu şu üniversite de düzgün bir insan görmedim ya. Ne araba sevdanız biter ne kız derdiniz biter. Birisi de çıkıp desin ki üniversite de derse nasıl çalışılır hocalarla nasıl muhattap olunur gibi konular açılır. Ayrıca BMW 116 da yok açmak için konu açmayın arkadaşım. Troll olayım derken irite oluyorum haberiniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 5 Mart 2016; 22:37:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabasi olmayan ne yapsin

• Birincisi irite,ikincisi irite edilmez irite olunur,üçüncüsü kaç üniversite gördün de genelleme yapabiliyosun.

• Yurtdışında ünlü bi ünv. de araplar helikopterle geliyor okulda tam 8 tane helikopter pisti var

milyon dolarlık arabası olan bile onlara imreniyor

Helikopterle gelenlerde sahilden yatıyla gelenlere imreniyor

Sahilde yatıyla gelende ufoyla gelebilsem diye hayal kuruyor

Bu işin sonu yok her sene çıkan iphone gibi bununda sonu yok insanları bir üst model için maymuna çeviriyolar
  • yürüyerek gidiyorum ağır fakirim

• Megane ım var şükür, metroya otobüse binmiyorum ya. İleride daha iyileride olur. Şimdilik yetiyor da artıyor.

• Kıçı kırık bmw 116 mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.