Şimdi Ara

Odtu ile odtu kibris kampusu arasinda fark var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardesim yazdi da arastirmis bir fark yok diyor tek fark kibristaki rektorun imzasi dedi bende biri kac binle digeri kac binde aliyor fark vardir mutlaka dedim.bilen biri bi aciklama yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi ki fark var. Diploma farkı yok ama öğretim,imkan farkı falan var. Yoksa millet niye bu kadar kassın.

• Öğrenciler ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ndan mezun olduklarında nasıl bir diploma alacaklar?

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu mezunlarına, ODTÜ Rektörü’nün imzası ile “Türkiye Cumhuriyeti Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu” ibaresini taşıyan ODTÜ diploması verilmektedir.

http://kkk.odtu.edu.tr/tanitim/20/sik_sorulan_sorular.html
  • Öğretim farkı yoktur büyük ihtimalle çünkü aynı saatlerde aynı sınavları oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend007

Tabi ki fark var. Diploma farkı yok ama öğretim,imkan farkı falan var. Yoksa millet niye bu kadar kassın.

hocam hemfikiriz bu konuda lakin baktigin zaman kardesim arastirdim ve hicbir farki yok sadece arkadasin dedigi gibi diplomada kibris rektor imzasi oluyor diyor.tam aciklik getirecek biri yok mu gececilerden?

• Buradan cikip ankaradaki odtulu muamelesi gormeyi beklemeyin. Diplomada kkk yaziyor. Odtu mezununu alan adamin gayesi en zeki adami secmek. Lys siralamasi yuksek adami secmek. Mesele odtu veya egitim kalitesi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Buradan cikip ankaradaki odtulu muamelesi gormeyi beklemeyin. Diplomada kkk yaziyor. Odtu mezununu alan adamin gayesi en zeki adami secmek. Lys siralamasi yuksek adami secmek. Mesele odtu veya egitim kalitesi degil

iyide bu adama nerede okudun dediginde odtu diyecek hocam,kaldi ki ben isveren olsam yok kibristaki odtuymus falan pek bakmam hem isveren sorsa bile o da baska bi kampusu der arkadas.bence kibrisla ankara arasinda bu kadar puan farkinin olmamasi gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kıbrıs'ta hayat pahalı ayrıca yol taaa nere. Çoğu kızı ailesi oraya yollamaz mesela. Puan farkı bence normal ama eğitim farkı olduğunu sanmam dediğim gibi tüm sınavları ortak oluyor çünkü. Daha farklı bir eğitim verilmesi saçma olur. Ayrıca işe başvururken de adam YTÜnün mü puanı daha yüksekti ODTÜ KKK mı ona göre alıyım diyecek hali yok ya. İyi bir üni olduğu apaçık ortada. Bence tek bir fark yoktur iş açısından.
  • Ben is bulamazsiniz demedim. Kaliteli okul ama 10k ya girmis adam muamelesi gormezsiniz. Ozel sektorun cigerini biliyorum bana anlatmayin. Ha ama bilkent olsa diplomada en ufak fark yok.

• quote:

Ben is bulamazsiniz demedim. Kaliteli okul ama 10k ya girmis adam muamelesi gormezsiniz. Ozel sektorun cigerini biliyorum bana anlatmayin. Ha ama bilkent olsa diplomada en ufak fark yok.

Hocam biraz alakasiz olacak ama harita muh ve endustri muh nasildir? kardesime diyorum bunlarida yazalim yok diyor kkk da elektrik elektronik okuyacagim.ne dersiniz hocam harita ve endustri muh. hakkinda?

• Diplomada kkk yazmasa ayni muameleyi gorurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

quote:

Ben is bulamazsiniz demedim. Kaliteli okul ama 10k ya girmis adam muamelesi gormezsiniz. Ozel sektorun cigerini biliyorum bana anlatmayin. Ha ama bilkent olsa diplomada en ufak fark yok.

Hocam biraz alakasiz olacak ama harita muh ve endustri muh nasildir? kardesime diyorum bunlarida yazalim yok diyor kkk da elektrik elektronik okuyacagim.ne dersiniz hocam harita ve endustri muh. hakkinda?

Harita fena degil ama endustri dandik okulda okunmaz

• quote:

quote:

quote:

Harita fena degil ama endustri dandik okulda okunmaz

hocam kardesim cok onemlide benim icin bilgili gormus gecirmis sektorde tabiri caizse kurt olmus birine benziyorsunuz harita fena degil derken maas imkanlari nasildir? calisma sartlari nasildir? endustri muh. ise mesela bir kadir has tam burslu endustri muh. okuyan adam ac mi kalir?

• Itu den asagi endustri onermiyorum. Ac kalir diyemem

• quote:

Itu den asagi endustri onermiyorum. Ac kalir diyemem

Kocaeli endüstri Ve ozellerde yuzde elli burslu tutuyor bir tek ne dersin?

• Neden endustride isrsr ediyorsun

• quote:

Neden endustride isrsr ediyorsun

Hocam biz ailecek tm ye daha yatkiniz zaten kardesimde oldum olasi fen derslerinden nefret etmisdir bende oda endustri biraz daha tm ye yakin ve ozel sektorde yoneticilik anlaminda onu cok acik bu yuzden

• lonewolf61 kullanıcısına yanıt
    Bak burada ne var ----------->http://forum.donanimhaber.com/m_32754657/f_//tm.htm#32754657
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottis

Bak burada ne var ----------->http://forum.donanimhaber.com/m_32754657/f_//tm.htm#32754657

Allah razi olsun hocam adamsin. linke baktimda arkadas gayet guzel bahsetmis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottis

Allah razi olsun hocam adamsin. linke baktimda arkadas gayet guzel bahsetmis

kardeşin gitsin derim. bakarsan odtü kkk sitesinin mezunlarına iyi dereceye gelmiş olanları göreceksin yani eğitimde sıkıntı olmaz yanlış hatırlamıyorsam 1yıl odtü ankara kanpüsünde okuma şansıda var öğrencilerin.

önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.