Şimdi Ara

Vahşice Öldürülen Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan Tutuklanıyor! (Partilerden De Tepki Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
18.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatandaş korkuyor kardeşim .Memleketin durumu belli .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim kanım dondu. Allah hepsini kahretsin. Bu malum parti virüs gibi. Her geçen gün daha derine iniyor.

• Resmen rezalet, bu ülke genel olarak bu yönetimi hak ediyor ama konu çocuklar olunca çıldırıyorum. Umarım gitmeden önce vatan hainliğine idam çıkarırlar

• Bakınız Meksika, Kolombiya Türkiye ve diğer 3 dünya ülkeleri,
  • Öncellikle ailesine sabır ve çocuğa rahmet dilerim.
    Ülke olarak çoğunluk kısım bu sistemi istediği için şaşırmıyorum.

• ...

• Hiç habere linke bile gerek yok.Gram şaşırmadım
    Suçlunun değil mağdurun ceza aldığı bir yer haline geldik.Parası olana,dayısı olana adalet işliyor.
    İşyerinde bir arkadaş darpa uğradı.Gitti şikayetçi oldu rapor falan.Emniyet ifadeyi şikayeti 1 aya yakın bekletmiş.Gidip bakmasalar sümen altı edecekler.Savcılığa yollamışlar sözde kaç ay geçti hiçbir hareket yok...

• Kaynak eskimiş baba serbest bırakıldı. Kaynak 2 gün önce. Buradan forum donanım kullanıcılarının dinazor çağında yaşadıkları kanıtlayabiliriz aksi takdirde cumartesi ve pazar yazanlar da olmazdı.

• Konu güncel. Takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bir şey bulamadıysa hatırlı kişinin kimin hatırı olduğu belli oldu. Yazık ya adalet ne hale geldi.
  • Toprak bile kabul etmeyecek sizi ey AKP!

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Adamin korktugu birsey yok, adam delillerle kanitliyor herseyi.
    Bu nedenle adami susturmak icin hapse atiyorlar.
    Yazılanı tekrar oku bence. Adam korkuyor demiyor

• Ne hale geldik canım ülkem benim. Çok yazık çok...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu iş araştırılmalı böyle bir olay yok ya

• Benim gözüm tutmamıştı zaten bu adamı, ailece fetöcüye benziyorlardı, çocuğu kendileri öldürüp akp'lilere komplo kurmuşlar.

(ironidir)
  • RTE nin oğlunun öldürdüğü bir sanatçı vardı yine böyle arabayla çarparak. Bu da bir kenarda dursun. Bunların sini imanı budur. O olayı da örtbas ettiler. İtfaiye fren izlerini temizledi caddeyi kapatıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Kaynak eskimiş baba serbest bırakıldı. Kaynak 2 gün önce. Buradan forum donanım kullanıcılarının dinazor çağında yaşadıkları kanıtlayabiliriz aksi takdirde cumartesi ve pazar yazanlar da olmazdı.
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/rabia-naz-vatanin-babasi-serbest-birakildi,OSP-yPVDqkykTee_7WO4_g
    baskı ve tehditte bulunarak hürriyeti tahdit, darp ve tanık ifadesini değiştirmeye zorlamaları dolayısıyla gözaltına alınan şüpheli K.K, T.D, C.C. ile baba Şaban Vatan serbest bırakıldı...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.