Şimdi Ara

Vahşice Öldürülen Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan Tutuklanıyor! (Partilerden De Tepki Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
18.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin bir akrabası tarafından öldürüldüğü iddia edilen Rabia Naz'ın otopsi raporunda herhangi bir cinayet izine rastlanmadığı açıklandı. Fakat büyük mücadele veren baba Şaban Vatan, bazı resimlerle cinayet gerçeğini ortaya çıkarınca apar topar tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bir ülke düşününki Akp ile siyasi bağı olan herkes cinayet işleyebilsin. Evet orası tam burası!

Hürriyet Gazetesi'nin ilk haberi bu idi.https://www.hurriyet.com.tr/otomobilin-carptigi-rabia-naz-oldu-surucu-kact-40804171

Vahşice Öldürülen Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan Tutuklanıyor! (Partilerden De Tepki Geldi)

Ayrıntılar...

Rabia Naz'ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada bir türlü sonuca gidilmezken, Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan gözyaşları dökerek çektiği ve sosyal medyada paylaştığı videoda, "Ben kızımın otopsi videosunu izliyorum. Ey insanoğlu görün! Adalet neler izletiyor" dedi.

Videoda, hükümete seslenen ve kızının ölümüyle ilgili gerçeklerin örtbas edilmek istendiğini vurgulayan Vatan, “Allah böyle adaletin belasını versin. Ben kızımın otopsi videosunu izliyorum. Ey insanoğlu görün, adalet neler izletiyor. Böyle adalet yerin dibine batsın. Hükümet size sesleniyorum; Ben kızımın bütün organlarını canlı canlı izliyorum. Bir Nurettin Canikli için bunları yaptınız!” diye konuştu.

Şaban Vatan'ın son açıklaması...:

Rabia Naz'ın annesinin polis baskınından önceki açıklaması:

Süleyman Soylu: Bana, "Hatırlı bir kişi öldürdü" denildi...

Baba Şaban Vatan, kızının sürünemeyeceğini uygulamalı olarak gösteriyor:

Rabia Naz’ın şüpheli ölümünü aydınlatmak için mücadele veren baba Şaban Vatan ile Araştırma Komisyonu'nu takip eden ve dün gözaltına alınan gazeteci Canan Coşkun ile belgesel yönetmeni Kazım Kızıl mahkemeye sevk edildi.

Baba Şaban Vatan'ın gözaltına alınmasına tepki gösteren eşi Atika Vatan’ın da gün içerisinde evi polis tarafından basıldı.

Cinayetin üstünün kapatılmasına dair bazı siyasi isim ve partilerden tepkiler:

Temel Karamollaoğlutwitter
    Temel Karamollaoğlu
    https://twitter.com/T_Karamollaoglu/status/1195038234453123072

Kaynaklar

1
    T24
    Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan: Ey insanoğlu görün, adalet neler izletiyor!
    https://t24.com.tr/video/rabi-naz-in-babasi-saban-vatan-ey-insanoglu-gorun-adalet-neler-izletiyor,24247

2
    Evrensel.net
    Gözaltındaki Şaban Vatan ve gazeteciler adli kontrolle serbest bırakıldı
    https://www.evrensel.net/haber/390912/gozaltindaki-saban-vatan-ve-gazeteciler-adli-kontrolle-serbest-birakildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 16 Kasım 2019; 20:21:53 >

• Ülkeye bak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke refarundum evet mühürü bastıgı gün devleti siyasi partiye teslim etmiştir.

• Evet kararlar daha hızlı veriliyor artık işleyiş süper artık mükemmel!!!
    Emeği geçenlerin Allah belasını versin..

• Bu adamcağızdan bu kadar korktuklarına göre var birşeyler.
    ilerde bu olay film olur bence.
    hatta Hollywood bile işleyebilir.
  • yalaka anket firmasının son anketine göre bile ülkenin sadece %10 u yargıya güveniyor artık. adalet kalmamış...
  • Yazık vallahi yazık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up up lütfen.

• Toplumun adiliği bu tür olaylarda tepkisiz kalmasıyla ortaya çıkıyor.
    Adam hakkını arıyor iş siyasi partiye dokununca adalet mekanizması tersten çok garip işliyor.
    Ülkede 'siyasi' ye adalet tutumu farklı mı oluyor yani!!??

Ülke çok tehlikeli noktalara gidiyor. İşte bu tür olaylar artçı depremleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 15 Kasım 2019; 1:12:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakan açıkça demiş işte, 'yapcak bi şey yok Allah rahmet eylesin' diye.
  • Tutuklatan kim sebep me ucu kime yada kimlere dokunuyor bu olay iyice kıllandırıyor insanı.

• Adalet sistemi gelişse adam kayırılmasa şöyle sabilerin kanı yerde kalmasa.. Adalet vaadiyle gelenler sözünde dursa..
  • Adamin korktugu birsey yok, adam delillerle kanitliyor herseyi.
    Bu nedenle adami susturmak icin hapse atiyorlar.
  • elimden en çok konuyu öne çıkarmak gelirdi..
  • Vahşice Öldürülen Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan Tutuklanıyor! (Partilerden De Tepki Geldi)

• Bu oluşumun yapmadığı kansızlık kalmadı, zulmünüzde bozulacağınız günler sayılı

• Yayın yayabildiğiniz kadar bu olayla ilgili konuları, sosyal medya yeni adalet sistemimiz oldu resmen

• Ölüm sebebi: İntihar

11 yaşındaki 'çocuk'tan söz ediyoruz.

Siyah renk Doblo çarpıp kaçmış...

• video.haber7.com
    Rabia Naz soruşturmasında şoke eden görüntüler ortaya çıktı
    http://video.haber7.com/video-galeri/149036-rabia-naz-sorusturmasinda-soke-eden-goruntuler-ortaya-cikti

Kızın babasına kafayı yedirdiler sonunda.
    Baba ve beraberindekiler Adam dövüp işkence edip videoya almışlar.
    Yakında babaya cinayet işletip rahatlayacaksınız herhalde.

Şu işkence bir Avrupa ülkesinde yapılsa, adamın kızının ölmesi ve mağdur olmasına bakılmaksızın baba uzun süre hapisten çıkamaz.
    Niye tutuklandı diye yaygara çıkarmak sosyal medyanın akılsızlığını gösteriyor.

Olayın çözülmesi gereken yer sosyal medya değil. Olayı çözecek kişi baba veya twitter fenomenleri değil.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.