Şimdi Ara

Vadesiz altın hesabı kullanan var mı? Bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hesapta gram altın satışı var. Örneğin 1 gram altın 300 lira, bende 500 lira var, yani 1 gram almak istemiyorum ama 2 grama da param yetmiyor. 500 liralık alma gibi bir seçeneğim oluyor mu? Yoksa illa gram bazında mı alabiliyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bende altın hs. var. paran ne kadar ise o kadar alabiliyorsun..

1.24 gram bile alabilirsin. Bankaların alış satış fiyatlarına dikkat etmen gerekiyor. Buna Makas denir..telvizyonda gördüğün fiyattan alıp satamayabilirsin

2. İş bankası işcep uugulamasından vadesiz altın hesabı açilabiliyor.

Türkiye finans ve kuveyt katılım bankasının uygulaması ile 24 saat makas aralığı az altın alım satımi yapılabiliyor

Diğer bankalarda saat akşam 6 dan sabah 9 a kadar makas çok açık oluyor ne alım için satım için uygun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Mart 2020; 15:6:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500tl ile ne kadar geliyorsa o kadar alabiliyorsun.
    yani 1,58gr alırsın
  • alırsın, biraz daha kurcala. hatta vadeli altın hesabı aç, hem vade alırsın hem altın değerlendiğinde alırsın.
  • Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45D13A301

alırsın, biraz daha kurcala. hatta vadeli altın hesabı aç, hem vade alırsın hem altın değerlendiğinde alırsın.
    Vadeli altın hesabındaki stopaj nasıl hesaplanıyor? Elde edilen kar üzerinden mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Bende altın hs. var. paran ne kadar ise o kadar alabiliyorsun..

1.24 gram bile alabilirsin. Bankaların alış satış fiyatlarına dikkat etmen gerekiyor. Buna Makas denir..telvizyonda gördüğün fiyattan alıp satamayabilirsin

2. İş bankası işcep uugulamasından vadesiz altın hesabı açilabiliyor.

Türkiye finans ve kuveyt katılım bankasının uygulaması ile 24 saat makas aralığı az altın alım satımi yapılabiliyor

Diğer bankalarda saat akşam 6 dan sabah 9 a kadar makas çok açık oluyor ne alım için satım için uygun olmuyor
    Sizin kullandığınız ya da incelediğiniz diğer bankalar var mı bu konuda?

Forumda pek konu yok galiba.
  • Netten altın hesabı için banka önerisi olan var mı

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Kuveytturk ve turkiye finans
    Makas aralığı en iyi bunlar ve 5 gün 24 saat islem var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazin İzmir Bornova şubesinden kuveytturk altin hesabi actirmistim. 5000 tl yatirip kredi kartı alinca özel kur vermişlerdi. Al sat farki 0.70 kurustu. Kuveytturk ve Turkiye Finansta 17.30 dan sonra da al sat farki ayni. Diger bankalarda 17.30 dan sonra 15-20 lira makas olur

• Kuveytturk kullanıyorum dostum gayet memnunum istediğin kadar alabilirsin sorun yok küsüratlıda alabiliyorsun . Çoğu banka akşam kapanır makas açılır kurlar arasında ama kuveytturk akşam 12 kadar kapanmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: attilas35

Tesekkurler hocam sizce gram yil sonu kaç olur tahmininiz var mi

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Bilsem çeker krediyi ben alirim:)

• 15.000 tl param var ne kenarda. Düşünüyorum aslinda ama cıktı zaten çıkacağı kadar altın.

• quote:

Orijinalden alıntı: attilas35

" Kuveyt Türk yükselince sattırmıyor, düşünce aldırmıyor. Tiksindim. Kısa vadevi değilseniz fizikiye geçin derim. "

Böyle bir yorum var siz ne dersiniz?

Bir de bir sonraki mesajınızdaki oran; Senin Bankan kullanıcıları için de var mı?
  • akikara kullanıcısına yanıt
    O sıkıntı tüm bankalarda oluyor. Ani yükselişlerde makas açılabiliyor sisteme girişte sıkıntılar olabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.