Şimdi Ara

Sigortası olmayıp kredi kartı sahibi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kredi kartım olsun istiyorum. Çalışıyorum fakat sigortam yok başvursam kredi kartı alabilirmiyim? Daha önce 5-6 kere başvurdum 3ü öğrenci olaraktı ama hep reddedildim. Bu reddedilemelerin yeni başvuru yaptığımız zaman eksi bir yönü oluyor mu bilen var mı ? Görüyorlarmıdır sistemde daha önce ki başvuru redlerini ?

Teşekkürler.

• Ogrenci adamsin sabit gelirin yok. Sen nabicaksin kredi kartini cocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uslubunu düzelmeni tavsiye ederim. Öğrenciyim ama yaşım 20 çocuk değilim ben.

Soruna gelirsek, aile o imkanı veriyor e haliyle o biçim yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 2 Şubat 2013; 22:52:12 >
  • Uslubumun yamuk bi yani yok.

Cevabina gelecek olursa imkani veren aile bireyin ek kart cikartsin. Sen ogrenci karti icin niye by kadar kasiyosun ki kendini.

20 yasinda adamsin cocuk degilim diyorsunda. Baba bana bi ek kart cikartirmisin demek zor mu geliyo.

• Onların kartı yok ki ek kart çıkarsınlar. Öğrenci kartı olarak başvurmuycam ayrıca. Ana kart olarak başvuracağım için bu soruları sordum.
  • ogrenciyim play kartm var. sigortam da yok haliyle ama bu yila kadar vardi. iki kere basvurdum ben kokona bankaci basvuruyu dzgn yapmamis anca boyanip tak tak gezmeyi biliyolar oyle bi durum olablir

• Gişede oturup ağlaya ağlaya mesajlaşan personel gördükten sonra hiç bir bankaya güvenim kalmadı da bankasız da olmuyor bazen ihtiyaç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni durumdaydik ustelik benim banka nezdinde sicilimde bozuk askerdeyken kredi karti borcumu bizimkilere soylemedm avukata kadar dusuyrdu o ay icinde odemesem Allah tan askerlik o ayda bitti de kurtuldm bunun ustune sigortada olmayinca bankalar vermiyordu umudumu kaybetmistimki 1 ay once basvurdugm akbank free kart geldi inan cocuklar gibi sevindim neden bilmiyorum:) biraz free karti arastirdm ekstre gonderimi firsatlardan yararlanma vs vs hepsinin parali oldugunu gorunce neden gonderdiklerini anladim

• Hocam beni de sevindirdin sağolasın :)

• Daha önce kredi kartı kullandıysanız Bordronuz dahi olmasa verilir.

Ama hiç kredi kartı kullanmadıyanız ya bankanın maaş müşterisi olmanız yada Maaşınızı resmi olarak belgelemeniz gerekmekte.

Başvuru yapmanın zararı var, KKB'de bankalara yaptığınız başvuruların sonucu 6 ay boyunca Sorgulama yapan bankalar tarafından görüntülenebilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Ayni durumdaydik ustelik benim banka nezdinde sicilimde bozuk askerdeyken kredi karti borcumu bizimkilere soylemedm avukata kadar dusuyrdu o ay icinde odemesem Allah tan askerlik o ayda bitti de kurtuldm bunun ustune sigortada olmayinca bankalar vermiyordu umudumu kaybetmistimki 1 ay once basvurdugm akbank free kart geldi inan cocuklar gibi sevindim neden bilmiyorum:) biraz free karti arastirdm ekstre gonderimi firsatlardan yararlanma vs vs hepsinin parali oldugunu gorunce neden gonderdiklerini anladim

Akbank Free'yi ücretli olduğu için verdi yazmışsınız,

Şuan İnternet şubesinden Axess başvurusu yapın, Free'nin borcunu düzenli ödüyorsanız Axess başvurusu hemen onaylanır, Müşteri hizmetlerini arayıp Free'yi kapatın.

Gerçekten Free çok maliyetli bir kart.

Axess'te sadece aidat var ama, kesilince bir telefonla anında iade ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Ayni durumdaydik ustelik benim banka nezdinde sicilimde bozuk askerdeyken kredi karti borcumu bizimkilere soylemedm avukata kadar dusuyrdu o ay icinde odemesem Allah tan askerlik o ayda bitti de kurtuldm bunun ustune sigortada olmayinca bankalar vermiyordu umudumu kaybetmistimki 1 ay once basvurdugm akbank free kart geldi inan cocuklar gibi sevindim neden bilmiyorum:) biraz free karti arastirdm ekstre gonderimi firsatlardan yararlanma vs vs hepsinin parali oldugunu gorunce neden gonderdiklerini anladim

Şuan İnternet şubesinden Axess başvurusu yapın, Free'nin borcunu düzenli ödüyorsanız Axess başvurusu hemen onaylanır, Müşteri hizmetlerini arayıp Free'yi kapatın.

Peki sizce maliyetli kisimlari neler ekstre yazili gonderince para istiyrlar ben mail istedm ucreti yok acaba bunun disinda maliyetli kismi neler?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Peki sizce maliyetli kisimlari neler ekstre yazili gonderince para istiyrlar ben mail istedm ucreti yok acaba bunun disinda maliyetli kismi neler?

Kampanyalara katılım ücreti var, ayda 2-3 kampanyaya katılsanız aylık minimum 10 TL kampanya katılım bedeli ödersiniz.

• Çok sağolun. Biraz araştırdım adı free ama çok masraflı nerden baksak her ay 10 lira ekstra ücret yansıyor. Başvuru yapacağım öbür bankalardan hayır yok :)

• Ogrenciyim sigortam yok ama gittim aldim. Aileden herhalde. Birde mal varligin oldugunu kanitlarsanda alabiliyorsun sanirim.
  • Bi şekil yapıcam artık hocam :)

• Sistemde öğrenci olarak göründüğün için alabileceğin maksimum limit 1.000TL'dir.

Öğrenci belgenle veya kimlik kartınla gittiğinde reddedilmeden alman lazım, tabii daha önce kanuni işleme tabii tutulan kredin veya kredin kartın olmadıysa.

Daha önce başvuru yapıp reddedildiğinde KKB puanın düşer sadece onun dışında ekstra bir zararı olmaz.

KKB puanı da kredi veya kredi kartının ödeme düzenini gösterir diyebiliriz kısaca..

Bir kredi çekeceğin zaman KKB puanına bakarlar, düzenli ödeme yapmış mı, kanuni işleme girmiş mi, en fazla kaç dönem taksit veya kredi kartını ödememiş vs vs..

Bana kalırsa -kanuni işleme girip 250TL'yi 1.250 TL, 750TL'yi 1.165TL olarak ödemiş biri olarak söylüyorum- 250 veya 300TL'lik -ki buda öğrenci kredi kartları için alt limittir- bir kart çıkar. Bir yere gidersin nakitin olmaz onla ödersin. Öyle ailenden gelen paraymış gibi kredi kartı kullanırsan 1 yıl dolmadan borç batağına saplanırsın.

Kredi kartı önerisine gelecek olursak kesinlikle İş'te Üniversiteli'yi öneririm, 75 güne kadar borcunu ödemediğinde arayıp sormazlar. 75 günden sonra arayıp bilgilendirme yaparlar. 90.günde kartın izlemeye alınır. Arayıp ödeme tarihi alırlar. 120 gün içerisinde ödemezsen kanuni takip başlar.

120 gün çokmuş kesin öderim diye düşünme ödenmiyor. Bunun önüne geçmek içinde kredi kartına mevduat hesabını bağla. Ailen para yolladığı zaman direkt keser asgariyi kredi kartı -son ödeme günü geçince- sende sıkıntı yaşamazsın.

• Ailen zenginse verirler, yoksa ise girmeden alamazsın.ogrenciyim artı çalışıyorum sigirtam var falan bankalar sürekli kredi karti satmaya çalışıyor. 700 tl Isbank 500 tl de tebden kartım var ama tavsiye etmem . 1 tane kart al yalnızca çok lazim olursa internetten falan alışveriş yapacaksan kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 4 Şubat 2013; 9:27:51 >
  • ptt kart denızbankası desteklı sanırım onu kullanabılın, yenı zıraat kart ılede ınternette harcama yapıyorsun
  • Beyler öğrenciyim ama açıktan haliyle çalışıyorum belirtmeyi unutmuşum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.