Şimdi Ara

V50 Triger kayis degisimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,forumda yeniyim,biraz gezindim ama V50 konu basligina hic rastlamadim.Yurt disinda yasadigim icin türkiyede v50 nin ne derecede tercih edildigini bilmiyorum dogrusu.
    Neyse V50 lerde bu motor kayisinin 250 bin yada 8 yas civarinda degistirilmesi gerektigini duydum,aracim henüz 105.000 de ancak hem ögrenmek hemde tanismak adina bu konuda bilgisi olanlarin ve v50 kullanicilarinin yorumlarini bekliyorum.Simdiden tskler

• Merhaba hoşgeldin...

Türkiye'de 120 bin km.de değiştirilmesi tavsiye ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Merhaba,forumda yeniyim,biraz gezindim ama V50 konu basligina hic rastlamadim.Yurt disinda yasadigim icin türkiyede v50 nin ne derecede tercih edildigini bilmiyorum dogrusu.
    Neyse V50 lerde bu motor kayisinin 250 bin yada 8 yas civarinda degistirilmesi gerektigini duydum,aracim henüz 105.000 de ancak hem ögrenmek hemde tanismak adina bu konuda bilgisi olanlarin ve v50 kullanicilarinin yorumlarini bekliyorum.Simdiden tskler

Destekli bir kayış tipi kullanıldığı ve 240000 km civarında kullanıldığı söz konusu doğrudur ancak hangi model hangi araçta kullanıldı yada TR de kullanıldımı ithal edildimi onu hala nasıl tespit ederiz bilemedim.
    Ancak 100000 olmuş aracın kmsi kontrol ettirmek gerekir kayışı hızlı bir şekilde eskime görüldü ise beklemeyin değiştirin yoksa 120000 kımde değişim uygundur.

• Agustosta yillik kontrolu olacak o zaman netlestiririm artik.Tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Agustosta yillik kontrolu olacak o zaman netlestiririm artik.Tskler

aynen aracın ilk sahibi sizseniz ve yormadan kullandı iseniz ağustosa kadar 120000 kmyi geçmezseniz en iyi tespit kontroldür.
  • bu volvo niye zincirli sistem tipine geçmez ben de onu anlamıyorum bir volvo hayarnı olarak. bmw dir mercedestir ve yeni pek çok modelde artık zincir kulanılıyor.
    volvo bakımlarda kazık atmayı seviyor ondan mıdır sizce ustalar.
  • bazılarıda kayışın daha sağlıklı olduğunu ifade ederler. ustaların bazıları bile bu duruma taraftırlar.

kayışa gelince. kayışlar son derece kaliteli. 120 bin km az değil. diğer markaların böyle değil mesala. volvo bence bu noktada başarılı derim ben şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGER DEGİŞİMİ HK.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.