Şimdi Ara

V For Vendetta vs. Batman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce karşılaşmadıklarını ve hazırlıksız yakalandıklarını varsayarsak hangisi alır sizce?İkiside eşit benim gözümde birde sizin fikrinizi merak ettim.Sanki dayanıklılık ve karşı koyma bakımından V for vendetta daha iyi gibi geldi bana.O mermileri Batman yeseydi kalkamazdı diye düşünüyorum.Hazırlık imkanı olsa mermi yemeden sıyrılır işin içinden tabi Ek olarak Batman'in en büyük zayıf noktasını kullanabilir.Batman kimseyi öldürmüyor sonuçta

• batman derim ama batman de çok bir artist o kadar imkan bende olsa ben de olurum batman o kadar havaya gerek yok

• Olaya kim kimi döver şeklinde bakmayacağım ama bu iki farklı karakteri karşı karşıya getirmek biraz mantıksız. Sonuçta Batman Amerikan rüyasının yarattığı, güçsüzün, haksızlığa uğrayanın yanında olan bir halk kahramanı. Ki bu hâliyle Amerikan halkının namuslu bir halk olduğunun temsili amacıyla yaratılmış bir karakterdir. V for Vendetta ise tamamen ideolojik bir kavram olan anarşizmin savunucusu ve temsilcisi. Neticede Batman basit amaçları olan, Amerikalıların hayal dünyasını tatmin eden, hayali bir karakterken V devletsizlik uğruna savaşan bir kahramandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

batman derim ama batman de çok bir artist o kadar imkan bende olsa ben de olurum batman o kadar havaya gerek yok

Kaliteli adam,her açıdan kendini geliştirmiş.Ekipman,dövüş stili hatta duygusal olarak bile kendini geliştirmiş.Kendimizi kandırmayalım o kadar imkan bizde olsa keyif çatarız Şahsen uğraşmam öyle adalet ile falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 31 Temmuz 2012; 0:21:47 >

• ..evet gerçekten mantıksız bir kıyaslama olmuş ''v'' batman serisine göre çok daha kaliteli bir yapıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

..evet gerçekten mantıksız bir kıyaslama olmuş ''v'' batman serisine göre çok daha kaliteli bir yapıt

Süper kahraman filmi değil çünkü V.
  • V for Vendetta da bir fikir öne sürülüyor , batman ise marvel bildiğimiz gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• İkisi de kararlı adamlar.İkisinin de abartı olacak kadar süper güçleri yok,biraz gerçekçiler.Dayanıklılar.Vendetta'nın hedefleri Batman'ın kilerden daha geniş .Batman'ın hedefleri duruma göre değişiyor.Vendetta dava adamı,Batman kanun koruyucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Olaya kim kimi döver şeklinde bakmayacağım ama bu iki farklı karakteri karşı karşıya getirmek biraz mantıksız. Sonuçta Batman Amerikan rüyasının yarattığı, güçsüzün, haksızlığa uğrayanın yanında olan bir halk kahramanı. Ki bu hâliyle Amerikan halkının namuslu bir halk olduğunun temsili amacıyla yaratılmış bir karakterdir. V for Vendetta ise tamamen ideolojik bir kavram olan anarşizmin savunucusu ve temsilcisi. Neticede Batman basit amaçları olan, Amerikalıların hayal dünyasını tatmin eden, hayali bir karakterken V devletsizlik uğruna savaşan bir kahramandır.

Devletsizlik?Ben ona özgürlük derdim.Vendetta,insanlarda hak kavramı diye birşeyin olmadığına,insanların özgür olması gerektiğine inanıp,bu fikirler adına savaşan birisi.
    Batman ise düzen koruyucusu.Ben son filmdeki Bane ile Vendetta'yı karşılaştırırsınız diye umuyordum.
    Ve özellikle Batman serisinin son filmi propaganda amaçlı yapılmış,anarşist düzeni kötüleyen,belli amaçlara ve insanlara hizmet eden bir filmdir.

• Kesinlikle Batman.V for Vendetta'nın karşılaştığı en zor şeyde çok ağır yaralanıp öldü zaten.Batman bilgisiyle bir atom bombasından kurtuldu.Zaten Batman Bane'i yendi yumruk yumruğa dövüşte daha ne.
    Ayrıca V buna bıçaklamı saldıracak.
     V For Vendetta vs. Batman

Arkadaş hiç batman'den video koymamış biz koyalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

batman derim ama batman de çok bir artist o kadar imkan bende olsa ben de olurum batman o kadar havaya gerek yok

Batman sen olsan sende artist olurdun usta Bende batman derim
  • Where is he !!!! diyorum ve konuyu terkediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 31 Temmuz 2012; 12:01:24 >
  • Kim döver derseniz, Batman vura vura kırar o maskeyi V akıllı olsun

Düşünceleri açısından bakarsak, bakamayız olmaz öyle şey V'nin bulunduğuyla Batman'in bulunduğu ortam başka zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Kim döver derseniz, Batman vura vura kırar o maskeyi V akıllı olsun

Düşünceleri açısından bakarsak, bakamayız olmaz öyle şey V'nin bulunduğuyla Batman'in bulunduğu ortam başka zaten.

Hazırlıksız zor alır o maskeyi biraz
  • V bildiğin sıradan adam lan.batman reyiz pestilini çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple

quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Kim döver derseniz, Batman vura vura kırar o maskeyi V akıllı olsun

Hazırlıksız zor alır o maskeyi biraz

Batman en hazırlıksız olduğu zamanlarda bile hazırlıklıdır

• Batman alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Olaya kim kimi döver şeklinde bakmayacağım ama bu iki farklı karakteri karşı karşıya getirmek biraz mantıksız. Sonuçta Batman Amerikan rüyasının yarattığı, güçsüzün, haksızlığa uğrayanın yanında olan bir halk kahramanı. Ki bu hâliyle Amerikan halkının namuslu bir halk olduğunun temsili amacıyla yaratılmış bir karakterdir. V for Vendetta ise tamamen ideolojik bir kavram olan anarşizmin savunucusu ve temsilcisi. Neticede Batman basit amaçları olan, Amerikalıların hayal dünyasını tatmin eden, hayali bir karakterken V devletsizlik uğruna savaşan bir kahramandır.

Devletsizlik?Ben ona özgürlük derdim.Vendetta,insanlarda hak kavramı diye birşeyin olmadığına,insanların özgür olması gerektiğine inanıp,bu fikirler adına savaşan birisi.
    Batman ise düzen koruyucusu.Ben son filmdeki Bane ile Vendetta'yı karşılaştırırsınız diye umuyordum.
    Ve özellikle Batman serisinin son filmi propaganda amaçlı yapılmış,anarşist düzeni kötüleyen,belli amaçlara ve insanlara hizmet eden bir filmdir.

+1 bende son filmi izlemediğini umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: QrshotTR

Arkadaş hiç batman'den video koymamış biz koyalım :D

filmi izlemeyenler olabilir yorumunda spoiler olabilir diye uyarmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 31 Temmuz 2012; 20:05:12 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.