Şimdi Ara

v for vendetta filmi hakkında yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vendetta filmi hakkında yorumlarınızı bekliyorum

• yuh film tarihi eser olecek bea
  • V nin yüzünü göremedim o kafama takıldı hep.
  • geçenlerde movie max te izlemiştim ilk süper gidiyodu ama sonra kadın ve üstüne lezbiyen çıkması nedeniyle kanalı çevirdim
  • film güzel ama ortalarında sıkıcı oluyo..
  • İnsanın milliyetçilik duygularını kıpırdatan bir film ve cok güzel ve ince düşünülmüş bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

V nin yüzünü göremedim o kafama takıldı hep.

suratı yanık onun yanık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

İnsanın milliyetçilik duygularını kıpırdatan bir film ve cok güzel ve ince düşünülmüş bir film.

Dünyada ilk anarşist hareket olarak nitelendirilen olay kahramınından konusunu alan, dünyanın en liberal kadrosu tarafından çekilmiş ve yönetilmiş, ünlü anarşist düşünürlerin alıntılarıyla dolu bu filmden milliyetçi bir kıpırtı nasıl aldın şaştım doğrusu...Sizin kafalar selamlaşırken birbirine sürtmekten frekansları karıştırıyo sanırım böyle ara sıra : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: suuuu

quote:

İnsanın milliyetçilik duygularını kıpırdatan bir film ve cok güzel ve ince düşünülmüş bir film.

Dünyada ilk anarşist hareket olarak nitelendirilen olay kahramınından konusunu alan, dünyanın en liberal kadrosu tarafından çekilmiş ve yönetilmiş, ünlü anarşist düşünürlerin alıntılarıyla dolu bu filmden milliyetçi bir kıpırtı nasıl aldın şaştım doğrusu...Sizin kafalar selamlaşırken birbirine sürtmekten frekansları karıştırıyo sanırım böyle ara sıra : )

Adamın İnsanlar ve baskının kalkması için verdiği mücadeleden gayet etkilendim ?
    Ki senin kafana fazla sürtmüşler galiba nasıl bir etki yarattığını biliyorsun ?
    Merak etme ben gayet iyiyim

• film cok ilgi cekici ben cok begendim tavsiye ederim

1 kere moviemax 1 kerede pc de izledim hatta belki bidaha izliyebilirim
  • Süper ötesi
  • film güzel görsel ama adam beş para etmez
  • quote:

quote:

quote:

Adamın İnsanlar ve baskının kalkması için verdiği mücadeleden gayet etkilendim ?

Film 1605 yılında İngiltere'de parlemento binasını havaya uçurmak üzereyeken yakalanan dünyanın belki de ilk anarşisti Guy Fawkes maskesi taşıyan "V" ismindeki bir karaktere dayanmaktadır.
    Film İngilteresinde söylediğin gibi baskıcı bir rejim vardır, ever peki bu baskıcı rejimin kaynağı nedir?Aşırı milliyetçi bir İngiliz hükümeti.İktidara gelişleri de türlü oyunlar üzerine kuruludur.
    İşte burada eleştirilen bu milliyetçilik olgusudur zaten ki, bir anarşist karakter ortaya çıkar ve mücadelesi sonucu insanları örgütler ve sonunda bu milliyetçi hükümeti devirerek senin sözünü ettiğin baskıcı rejimi ortadan kaldırır.

Milliyetçiliğin, ırkçılığın bu kadar eleştirildği bir filmden sen hala milliyetçi kıprdanmalar hissettiğin konusunda ısrarlıysan kafa tokuşturmayı azalt ya da bu işlemler için koruyucu kasklar falan kullan...Aksi takdirde ortaya azotlu neticeler çıkarmaya devam edeceksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Film 1605 yılında İngiltere'de parlemento binasını havaya uçurmak üzereyeken yakalanan dünyanın belki de ilk anarşisti Guy Fawkes maskesi taşıyan "V" ismindeki bir karaktere dayanmaktadır.
    Film İngilteresinde söylediğin gibi baskıcı bir rejim vardır, ever peki bu baskıcı rejimin kaynağı nedir?Aşırı milliyetçi bir İngiliz hükümeti.İktidara gelişleri de türlü oyunlar üzerine kuruludur.
    İşte burada eleştirilen bu milliyetçilik olgusudur zaten ki, bir anarşist karakter ortaya çıkar ve mücadelesi sonucu insanları örgütler ve sonunda bu milliyetçi hükümeti devirerek senin sözünü ettiğin baskıcı rejimi ortadan kaldırır.

Milliyetçiliğin, ırkçılığın bu kadar eleştirildği bir filmden sen hala milliyetçi kıprdanmalar hissettiğin konusunda ısrarlıysan kafa tokuşturmayı azalt ya da bu işlemler için koruyucu kasklar falan kullan...Aksi takdirde ortaya azotlu neticeler çıkarmaya devam edeceksin.

Sana önce şunu demek istiyorum Allah akıl fikir versin .
    Vallahi bak rahatlıkla bunu sana söylüyebiliyorum.
    Filmde ne anlatıyor bunu bana söylermisin ?
    Filmde hükümetin milliyetçilikle başa geldiği anlatıyormu ?
    Bilmem insanlara eziyet ettiği vs. anlatılmıyorum.
    eşcinsellere lezbiyenlere vs lere bir sürü deney yapıldığı.
    Ve sen hala gerçek olay üzerinden filmi yorumluyorsun
    Vallahi bak Allah akıl fikir versin .
    Git yat uyu izlemediysen filmi izle.

• Akıl, fikir dileme benim için... Bu yetilerin duayla kazanılmadığı senin üzerinde açıkça bellidir zaten.

Farklının tehlikeye dönüştüğü, ssadakat gibi saçma salak yasaların önem kazandığı, kendileri gibi düşünmeyen insanların "vatana ihanetten" yargılandığı, baskının arttığı, sorgusuz insan öldürme yetkisine sahip muhpirlerin sokaklarda gezdiği, her sözünün sonu "tanrı ingiltere'yi korusun" olan faşist bir liderin koltıkta otruduğu ülkede sen hala ne milliyetçiliği diyorsan ben sana uyumanı değil gözlerini açmayı öneririm.
    Git bu filmin çizgi romanları falan var, onları oku en azından da işin felsefesini kap bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuuu -- 21 Aralık 2007; 3:10:02 >
  • arkadaşlar bir film için şu bayram günü birbirinizi kırmayın
  • quote:

Akıl, fikir dileme benim için... Bu yetilerib duayla kazanılmadığı senin üzerinde açıkça bellidir zaten.

Farklının tehlikeye dönüştüğü, ssadakat gibi saçma salak yasaların önem kazandığı, kendileri gibi düşünmeyen insanların "vatana ihanetten" yargılandığı, baskının arttığı, sorgusuz insan öldürme yetkisine sahip muhpirlerin sokaklarda gezdiği, her sözünün sonu "tanrı ingiltere'yi korusun" olan faşist bir liderin koltıkta otruduğu ülkede sen hala ne milliyetçiliği diyorsan ben sana uyumanı değil gözlerini açmayı öneririm.
    Git bu filmin çizgi romanları falan var, onları oku en azından da işin felsefesini kap bari.

Bak arkadaşım .
    Ben V-For Vendetta karakterindeki Adamın yaptıklarından dolayı milliyetçilik duygularım kıpır kıpır oldu diyorum.
    Bunun sebebide adamın milleti için yaptıkları insanların özgürlükleri için yaptıkları
    Bu sözümü anladın demi ?
    Şimdi bide bunu dinle ben gerçek olayı biliyorum .. Bunu bana defalarca aynı şeyi anlatmana gerek yok birazcık dediklerimi anlayarak yorum yapsan anlıyacaksın ama işte.
    Ben filmi yorumluyorum Allah aşkına sana söylüyorum senin anlattıkların filmde anlatılıyormu
    Git filme bak ondan sonra filmi bana yorumla.

Tekrar söylüyorum adamın milleti insanların özgürlüğü için yaptıkları beni etkiledi ve bunun la birlikte milliyetçilik duygularım (vatan-millet sevgisi) kıpırdadı içimde anlatabildim mi ?

• Çok güzel bir filmdir. Ben iki kez izledim. Geçmişde yaşanmış baskici düzenlere karşı tepkiyi( gelecektede bu tarz yönetimler olacaktır bence) anlatıyor.

Öyle boş bir film değil. Düşünen beyinlerin anlayabileceği; kafası o kadarda çalışmayanların "hiç bir şey anlamadım , saçma sapan bir film" diyebileceği tarzda bir film
  • Orjinalden alıntı: suuuu

xxx

o filmden bireyin ne aldığı önemlidir.ben matrix i izledikten sonra kendi dinime daha da yakınlaştım.Kur'an ın Türkçesini okudum,aklımdaki sorulara cevap buldum vs..film hakkındaki karakterlerin yahudi isimleri alması,sayısız teoriler vs. vs. hiç biri beni enterese etmiyo..onlar istediğini konuşsun.filmi yapan ben bunu anlattım desin isterse.önemli olan benim ondan ne aldığımdır.

herkes denizden bardağına göre su alırmış.sen azot ile birlikte havanı almaya devam edersin böyle gidersen.

• quote:

quote:

Akıl, fikir dileme benim için... Bu yetilerib duayla kazanılmadığı senin üzerinde açıkça bellidir zaten.

Bak arkadaşım .
    Ben V-For Vendetta karakterindeki Adamın yaptıklarından dolayı milliyetçilik duygularım kıpır kıpır oldu diyorum.
    Bunun sebebide adamın milleti için yaptıkları insanların özgürlükleri için yaptıkları
    Bu sözümü anladın demi ?
    Şimdi bide bunu dinle ben gerçek olayı biliyorum .. Bunu bana defalarca aynı şeyi anlatmana gerek yok birazcık dediklerimi anlayarak yorum yapsan anlıyacaksın ama işte.
    Ben filmi yorumluyorum Allah aşkına sana söylüyorum senin anlattıkların filmde anlatılıyormu
    Git filme bak ondan sonra filmi bana yorumla.

Tekrar söylüyorum adamın milleti insanların özgürlüğü için yaptıkları beni etkiledi ve bunun la birlikte milliyetçilik duygularım (vatan-millet sevgisi) kıpırdadı içimde anlatabildim mi ?

Sen bir ideoloji karmaşası içerisindesin.Milliyetçilik demek, insan sevgisi demek değildir.Devlet sevgisidir ve bu iyisiyle kötüsüyle şartsız devlet otoritesini tanımaktır.
    Bu filmde ise devlet otoritesine karşı çıkılmakta. İngiltere'yi düşman işgalinden kurtarsalar seni anlarım.
    Ama burada İngiliz halkını İngilitere'den kurtarmakta bu anarşist karakter.
    Parlementoyu havaya uçurmakta, otoriteye karşı güç kullanımından bahsetmekte her sözünde "V"...Özgürlük duygum kabardı de, insan olduğumu hissettim de ama milliyetçilik duygularım kabardı deme, inan çok saçma bu söylem.

Güneşin doğmasına anlam veremeyip buun ilahi bir güze yorup kafasında güneş tanrısını imgeleyen ya da yağmura anlam veremeyip onu fırtına tanrısı ile ilişkilendiren, boğayı avlayamadıkları için gücünden dolayı onu tanrılaştıran ilkel insanlardan hiç bir farkınız yok...Her nemden bir milliyetçi dalga çıkarma moda oldu bu aralar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.