Şimdi Ara

V (2009) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
52.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Kesin olarak yeni sezon olmayacak mı

Evet, dizi iptal oldu.

Zamanında ilk 4 bölümünü izleyip notunu vermiştim. 2.sezonu görmesi bile beni şaşırttı.

İlk sezonu gerçekten süperdi. İkinci sezon o tadı vermedi. belki de böylesi hayırlı oldu ama yine de devam etmeliydi.
  • Diziyi çok yanlış zamanda iptal ettiler çünkü dünya orjinal V serisindeki haline dönmeye başlamıştı. Orjinal V'yi hatırlayanlar dünyada savaş ortamı olduğunu ve uzaylıların dünyaya hakim olduğunu hatırlarlar. Dizideki kahramanlarımızda direnişçiler adı altında uzaylılara karşı savaşıyorlardı vs. Tam bu noktaya geliyorduk iptal ettiler diziyi. Hayret bişey...Ya bu ABD'liler dizi nedir bilmiyorlarda izlemiyorlar reyting'ler düşük kalıyor ya da ABD'lilerde bizim gibi internetten indirip izliyorlar ama reytinglere yansımıyor.

One Tree Hill gibi aynı olayların dönüp dönüp anlatıldığı bi dizi 10. sezonuna başlayacak V gibi diziler üstelik sezon bölüm sayısı 12'yi aşmadığı halde 3. sezonu göremiyor.

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Diziyi çok yanlış zamanda iptal ettiler çünkü dünya orjinal V serisindeki haline dönmeye başlamıştı. Orjinal V'yi hatırlayanlar dünyada savaş ortamı olduğunu ve uzaylıların dünyaya hakim olduğunu hatırlarlar. Dizideki kahramanlarımızda direnişçiler adı altında uzaylılara karşı savaşıyorlardı vs. Tam bu noktaya geliyorduk iptal ettiler diziyi. Hayret bişey...Ya bu ABD'liler dizi nedir bilmiyorlarda izlemiyorlar reyting'ler düşük kalıyor ya da ABD'lilerde bizim gibi internetten indirip izliyorlar ama reytinglere yansımıyor.

One Tree Hill gibi aynı olayların dönüp dönüp anlatıldığı bi dizi 10. sezonuna başlayacak V gibi diziler üstelik sezon bölüm sayısı 12'yi aşmadığı halde 3. sezonu göremiyor.

2. sezon finali süperdi. Bence bitmemeliydi
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Falling Skies, Terra Nova gibi birbirinden uyduruk bilim kurgu dizisi çekerler, kaliteli oyuncu kadrosu olan, konusu onlardan 100 kat iyi olan V yi iptal ederler.

+100000

Australian Dream
  • Hep de en sevdiğim diziler iptal ediliyor.

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Bu da mı iptal oldu.Bu Amerikanlılar diziden anlamıyor kardeşim

al benden de bir o kadar güzelim dizileri iptal ediyorlar ama doktor who-supernatural gibi saçmalık ötesi dizileri devam ettiriyorlar

Orijinalden alıntı: Anexilea

Hep de en sevdiğim diziler iptal ediliyor.

aynı fikirdeyim kesinlikle

visitors
    flashforward
    sıradaki ne acaba merak ediyorum
    merlin olursa şaşırmam
    gerçekten bunlar diziden anlamıyorlar

Orijinalden alıntı: unpop

Falling Skies, Terra Nova gibi birbirinden uyduruk bilim kurgu dizisi çekerler, kaliteli oyuncu kadrosu olan, konusu onlardan 100 kat iyi olan V yi iptal ederler.

tam olarak olay budur saçmalık resmen

Bunun diziden anlamakla alakası yok. Ratingle alakası var. İzlenmemesinin bir sürü nedeni olabilir ki yayın saatleri çok önemli. Belki dünya genelinde tutan ama Amerika'da tutmayan bir diziydi ve bunun için yapılabilecek bir şey yok açıkcası. Çünkü bizim torrent'ten çekip izlememizin Ratinglere bir faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 9 Kasım 2011; 19:05:34 >

İlk bölümü izledim, devam etmeyi düşünüyorum.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Sonlu mu bitti dizi sonsuz mu?

İlk bölümü izledim, devam etmeyi düşünüyorum.

Sonsuz bitti sonu açık...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/
  • ooofff ya bende diziyi yeni bitirdim. iptal olması çok kötü oldu benim için izlediğim en iyi 2. dizilerden di. 1.si the walking dead. tabi inş onuda iptal etmezler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.