Şimdi Ara

Uzunlara Şimşek Etkili Led

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
24.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.Aracım halojen far olduğu için haliyle mercek yok bende normal halojen ampul kullanıyorum.Fakat uzunlarda bi xenon gibi şimşek etkisi yaratan yeni ledler çıktı.Bende bunların 8000 lümenini taktırmak istiyorum.(3200 lümenin performansı pek yeterli gelmeyecektir).Uzunlarda bu ledleri kullanıpta memnun olan veya olmayan var mı ?

• Takip. Merak ettim doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsanız fam soğutmalı Philips lumiled li olanlar alın. Cob led cree led uzak durun çifti 300 TL civarı Çin sitelerinde. Işık olarak xeondan daha fazla ışık verir.
    Aydınlatma performansı far tasının yapısına bağlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 9 Temmuz 2016; 16:03:45 >
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Cree led buldum İstanbulda 175 tl takıyor 8000 lümen

• Mesajım bulunsun.

• bütün araçlara takılıyor mu
  • Forumdan biri kullanıyordu araştırdım fakat bulamadım memnundu o hatta birisi yanına gelip abi bu araba fotoğraf mı çekiyor diye sormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdikleri lümen değerlerine aldanmayın, ikisinin toplam değerini söylerler zaten 8000lm diye. Halojen ve xenon ampuller gibi homojen bir ışık veremiyor orjinal ekipman olmadıgı için daha dogrusu farlar uygun değil. Aydınlatma performansı tatmin etmez ama sellektör performansı iyidir, tepkime süresi çok kısadır.

• Takip edelim kim ne alıyor görelim😀 Bunları h4 harici kullanamıyoruz sanırım. Kısa ve uzunların ayrı olması lazım gibi geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hafta içi taktırmayı düşünüyorum.İki yerden fiyat aldım birisi 3200 lümen multimax 200 tl 2 yıl garanti.Diğeri ise 8000 lümen (muhtemelen 4000+4000) 175 tl cree led 1 yıl garanti.

• 404 Not Found kullanıcısına yanıt
    Boşa para verme

• http://forum.donanimhaber.com/m_117578893/tm.htm

Detaylı bilgiyi kendisinden alabilirsiniz hocam, kendi aracında da kullanıyor kendisi.
  • Uzunlarda selektör çakmak için iş görüyorlar. Ben kullanıyorum, kısalar için hiç düşünmeyin. Hem merceksiz aydınlatması çok kötü olur, hemde kısalar uzun süre yandığı için çok ısınır, arıza yapar.
  • Ben takırmam valla herkese sellektör çakmaktan dayak yerim

• O kuvvette ledin iyi sogutulmasi gerekli. Yangin bile cikarabilir bence

• Pi kullanıcısına yanıt
    Soğutucu fanı varmış hesapta
  • ES3NT kullanıcısına yanıt
    Kısalarda far merceksiz ise xenon tamamen göz almaktan başka hiçbir işe yaramıyor.Uzunlarda kullanıyorsunuz sanırım.Marka fiyat nedir ?
  • Işık dağılımı rezalet , çakma xenon takmıs gibi olursunuz, saçma sapan yerlerde ışığı topluyor. Lümen değerlerine de inanmayın çinliler kafadan sallıyorlar.. Motor için H4 denedik oradan biliyorum, Hs1 lere göre ışık gücü yüksek olsada etrafa saçılım çok fazlaydı odaklama düzgün değil
  • karsidan gelirken belli oluyor sonradan yapildigi benim gozum kör oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fabrikasyon hariç, dışarıdan müdahale ile ampül-xenon-led taktıranlara 3 ile 5 yıl arası hücre hapis cezası gelmesi lazım, boş yaşıyorlar dışarıda.

Bu memlekette alkollü araç kullanırken kaza yapıp bir insanın canını alanlar 5 yıl hapis yatmıyor senin dediğinin olması için önce ağaçta gazoz yetişmesi gerekli...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.