Şimdi Ara

Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
8
Favori
10.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzunlarımda Mtec Gold 6000k Xenon var. Diamond Vision 5000k kullanıyordum ama çok yetersiz hemde çok iyi selektör yapma gibi olanak yoktu. Bende R3 9600lm Ledi Aliexpressten sipariş verdim. Montajı 1 saat sürdü tek başıma olduğum için birde aksilik peşini bırakmaz ya + - kutup kablosunun başı çıktı geri onu yapmak için baya uğraştım. Sol tarafı yanlış takmışım geri onla uğraştım derken 1.5 2 saatimi aldı.

İzlenimlerime gelirsek. Bugün önümde araca bir selektör yapayım dedim sağa doğru kaçışmasını görünce keşkem daha erken alaymışım dedim :D Hatta giderken selektör yaptım durunca vatandaşın biri cama vurdu;Kardeş araba fotoğraf mı çekiyor dedi, Led ampul deyince; tekerine taş deymesin güzelmiş dedi, baya mutlu oldum :) Halojene göre ayarsız olmasına rağmen daha iyi aydınlatıyor. Şuan ayarsız olduğu için 9 katlı apartmana ışığı değiyor o derece ayarsız. Hafta sonu sanayi yolları gözüktü :)

Özellikle kısaları mercekli xenon olan varsa bana göre zorunlu şekilde takılmalıdır. Sportage Premium ,FD7 Civic Elegance donanım sahipleri için uzunlara olmazsa olmaz yani...

Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=-BRQXXw7qZU

http://www.aliexpress.com/item/Super-Bright-R3-9600lm-H7-Xenon-White-6000K-Car-LED-Headlight-Conversion-Kit-Cree-XHP-50/32666438204.html?spm=2114.01010208.3.19.uGVua2&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10037_10017_507_10033_10032_401_9905,searchweb201603_2&btsid=b9d506b9-e0a1-46af-9dc4-2497d05f8c01

Kısalara bile öneririm. Kısalardaki Xenonlara geçen ağutosta toplam 400 lira para vermesem hiç düşünmeden söker bundan takarım ama işte kıyamıyorum :) Yarın far ayarı yaptırcam o zaman daha net foto atarım

• Bakır soğutma bölümü montajda sıkıntı oldu mu? bir de sizin aracınızın uzunlarında mercek yok değil mi? Ben uzun ve kısalar için düşünüyorum ama arkası püsküllü olanlardan düşünmüyordum. Mercek olmayan kısalarda ışığı nasıl acaba..
  • siparisiniz kac gunde geldi ve isinmasi ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @synthesizer Kısalar Mercekli uzunlar normal reflektör. Soğutmanın montajını sıkıntı olmadı bir bütün zaten. Benim tavsiyem arkası püsküllü olsun soğutması diğer ledlere göre daha iyi olur çünkü püskülü dışarda sürekli ısı değişimi fazla olacağından daha yararlı. Kısalar mercek yoksa deneyimlemedim ama genel olarak Halojene yakın odak tutuyormuş odak konusunda sıkıntı var. Bu yüzden mercek ışığı bütün olarak topluyor iyi oluyor

@uçanBalık Mayıs 18 de sipariş verdim ayın Haziran 6 da geldi. Isınması normal el yakmıyor ama sürekli bir ısıyı dışarı atma gibi eğilimi var tellerde. Yeni takınca sürekli kaputu açıyorum :)

• kardeşim montajı nasıl bunun benım eskı model bı aracım var farlarda eskı tıp bıldıgımız far yanı ampul sokup takmalı bunu nasıl montajlarız ????? zormu yoksa tak cıkar tarzı bısıy mı kesme bıcme vs varmı
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 2013 Sportage. Bu yüzden farı sökmeme gerek kalmadı çünkü 2.4 motor 4x4 için tasarlanmış araca 1.6 motor olunca fazla bir alan oluyor :). Sadece far kapığını uygun ölçüde yuvarlak olarak deliyorsunuz başka kesme biçme zorluk yok.

Olmadı gidin oto elektirkçiye verin 20 lira elinize bile sürmeden yapsın
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    çok hoşuma gitti gerçekten aslında eskiden elektronık okumuştum ama pc üzerine elektrikte gördüm, kendim komple arac gogsu sokup takabılıyorum klıma felan sokuyorum ama

yeni farlarda sistem hazır oluyor normalde eskı farı cıkarıp yenısını takıyosun kablolar felan hersey hazırda acaba benım aractakı far sıstemı nasıl bı fara bakayım kendım yapabılıcek gıbıysem sıparıs verırım :) kendım yapınca zevk alıyorum uymyacak turden bısıyse kısmet :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Bu kit sök tak, Normal ampul takmak gibi :). İlk önce far tipinizi öğrenin (H1/H4/H7 gibi) ondan sonra sipariş verin
  • Bu şimşek etkisi nasıl sadece uzunlar için kullanmak istiyorum ekstra bir şey yapmaya gerek duyarmıyım ?

• Ekstra birşey yapmanıza gerek yok. H7 tipinde ise üsteki linkten sipariş edip gelmesini bekleyip aynı Halojen ampul takar gibi takacaksınız(Fark kapağında yuvarlak delerek). Olmadı ben uğraşmam malzemede yok derseniz oto elektirikçiler Xenon takmakta usta olmuşlar. Onlara 10-20 lira verin elinizi bile sürmeyin.
  • Bu videoda bir abimin aracından selektörün nasıl şimşek olmasıyla ilgili.https://www.youtube.com/watch?v=dqkqDQySCts

Far ayarından sonra fotolar

• Abinizin aracındaki şimşek etkisi led ampül hangisi ? Ne kadara satın alınmış.

• Ben çok bir etkisini göremedim.Şimşek etkisi için alınır mı orası tartışılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T2W4D

Abinizin aracındaki şimşek etkisi led ampül hangisi ? Ne kadara satın alınmış.

Abimin aracındaki ampul şuan kendi aracımda takılı olan ampul :) ondan görüp aldım. Konunun ilk mesajında linki mevcut.

• Ben uzunlarda eskiden Diamond Vision 5000K kullanıyorumdum ve gerçekten ne selektörü güzeldi nede yere ışık verebiliyordu nede karşıya. Bunu takınca gerçekten Uzunları yakınca uzakları görmeye başladım. Ara sokaklardan geçerken selektör yaptığımda arabalar beni geldiğimi çok mükemmel şekilde fark ediyor.

Benim tavsiyem kısalarda Xenon, Uzunları Halojen farlı aracı olan. Ampul tipini öğrenip bundan alamalı. Hem renk tonu için hemde Uzunları yaktığında uzakları daha iyi görmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Abinizin aracındaki şimşek etkisi led ampül hangisi ? Ne kadara satın alınmış.

Abimin aracındaki ampul şuan kendi aracımda takılı olan ampul :) ondan görüp aldım. Konunun ilk mesajında linki mevcut.

Markası ne bunu sağlammı acaba elimizde patlamasın. Piyasada 250 tl civarı satılanlardan bir farkı varmı, arıza ışığı falan yakar mı ? Ayrıca gümrükte sorun olur mu ?

• http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h11-led-far-xenon-ampul-80w-9600-lumen-6000-k-219928042 Türkiye fiyatı :)

Çok korkmayın sağlam ürün elinizde patlamazda hadi elde kaldı diyelim 120 lira ne sizi fakir eder nede zengin. Ben bir haftadır kullanıyorum abim dediğim kişinin aracında 1-1.5 aydır kullanıyor sıkıntı yok. Aracınızın modeli nedir bilemem ama bu ürünler canbuslı arıza ışığı yakmaz. 250 liraya satılanlar ali expreste 60-70 lira :D Gümrükte sorun olsa ben nasıl buraya konu açabilir deneyimlerimi paylaşabilirdim

• Golf 6 da kullanacağım tak çalıştır modellerinden sanırım bu ürün ekstra işcilik falan gerektiriyor mu ?

• Hocam ayrıca abinin aracındaki ile bneim kullandığım ürün aynı demişsin fakat abinin aracındakinin performansı seninkine nazaran kat ve kat üstün o nasıl oluyor ?

• quote:

Hocam ayrıca abinin aracındaki ile bneim kullandığım ürün aynı demişsin fakat abinin aracındakinin performansı seninkine nazaran kat ve kat üstün o nasıl oluyor ?

Çünkü ben karşıdan çekmedim oda giderken video çekmedi :) Benin aracımda Sportage onunkide. Bugün akşam selektör videosu yaparım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.