Şimdi Ara

Uzunlara Şimşek Etkili Led (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
24.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba hocam ford fiesta titanium arabam var kısalar h7 mercek uzunlar h1 merceksis. Uzunlara flaş etkili almak istiyorum önerebileceğiniz bir ürün varmı link atarsanız cok sevinirim. Ayrıca sizce kısalarada yaptırsam iyi olurmu orjinalligi bozulurmu merceğin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Lumen değeri ne kadar yüksek olurda o kadar iyi olur.Philips en iyilerinden bir tanesi ancak fiyatı baya tuzlu.Merceğinizin orjinalliği bozulmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam link atabilirmisin ya da model önerisi

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    selam hocam h7 geldi ama beklediğim h4 daha gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

selam hocam h7 geldi ama beklediğim h4 daha gelmedi

H7 nasıl takabildiniz mi memnun musunuz?

• Geceleri sis farı yakıp, xsenon far takıp gözümüzün ırzına geçen heriflerden biri de değilsen adam değilim.

Ne anlıyorsunuz şu farları takınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 16 Ocak 2018; 12:47:7 >
  • canakan kullanıcısına yanıt
    H7 nin fotograflariyla inceleme yapabilir misin hocam? Bende merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • h7 olan cop cipli ucuz olandan philips olan h4 onu bekliyorum h7 i birine aldım ucuz
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Sn. Arkadaşlarım, aracımın uzunlarını şimşek etkili H1 ile değiştirmek istiyorum. Yani sellektör yaptığımda adam oha bu ne falan demesini istiyorum. Acayip yorumlar yazmayın lütfen, sürekli sellektör yakan birisi değilim, ancak bazen öyle durumlarla karşılaşıyorum ki kornayı basıp milleti rahatsız etmektense sellektör yakıp hedefi uyarmak istiyorum.

Uygun fiyatlı beni üzmeyecek ne önerirsiniz. Aliexprestende alabilirim link yollarsanız ekstra teşekkür ederim
  • Valla ne kadar derseniz diyin farlar önemli.Bmw ile gece yolculuk yaparken her selektör yaptıgık direkt saga geciyor.Halojen farla selektör yapıyorum adam inat eder gibi saga gecmiyor.Bmw özellikle seri selektörde çok zevkli

• Halojen farli araclariniza şu dandik seyleri takmayin xenonunuz yoksa yoktur niye bu zorlama yolda gozlerimiz kör oluyor

• Bulabilirseniz benim gibi 4300 K (halojen rengi) alıp sadece uzunlara takın. Şimşek etkisi idare eder, hafif sarı olduğu için BMWlerdeki gibi gözü delmez. Hem yağışlı hava aydınlatması 6000K beyaza göre çok daha iyidir.
    tr.aliexpress.com
    H7 4300k Led-Ucuza satın alın H7 4300k Led partiler H7 4300k Led Çin tedarikçilerinden Aliexpress.com'da
    https://tr.aliexpress.com/popular/h7-4300k-led.html

Cob olanları da boşverin.

Beyaz takıntısı olan almasın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.