Şimdi Ara

Uzun Yol Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes açıyor bende açayım dedim, tüketim sizce nasıl.
    2 kişi,bagaj dolu,klima full açık,trafik yer yer tıkandı açık olduğu neredeyse heryerde dip gaz gidildi.(Belli yerlerde radardan dolayı 100-130 km/h diğer yerlerde 170-220 arası.)

Tüketim bu şekilde; Uzun Yol Yakıt Tüketimi

Araç Renault Talisman 1.6 dci 160hp
    Yol İstanbul-Didim https://i.hizliresim.com/9NakJQ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 4 Ağustos 2018; 12:52:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• araç renault galiba ? ama nodeli ne anlayamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazılı ancak yazayım araç Talisman

• Henüz konuya gelmemiş tipini sevdiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

İlk mesajda yazılı ancak yazayım araç Talisman
    Ben mesajı ilk açtığımda görememişim pardon.

Geçen sene 4 arkadaş dizel otomatik talisman kiralayarak samsuna gidip gelmiştik bi düğüne, klima sürekli açık yol geneli 150 km gibi hızlarda sürdük fakat bagajımız yok denecek kadar azdı. 4.6 lt ortalamamız vardı. tabi birde trafik hiç yoktu ve gece yolculuğu idi.

sizin de bence çok fena değil. daha düşük hızlarda sürseniz rahat 1 litra daha az yakardınız ama bence.

• Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılıkla biraz daha az yakardım ancak forumda ikidebir dip gaz gittiğini söyleyip 5 litre yaktığını iddia edenler nasıl başarıyor anlamadım, bende dip gaz gittim sonuç bu ve belli yerlerde radar olmasaydı 7 den aşağı olmazdı tüketim.

• 170-200 arasına göre ortalama hız bana düşük geldi ama radar ve tıkanıklık da varsa bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UZUN YOL LPG ???
    2 yıl önce açıldı
    Klima ve yakıt tüketimi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Büyük olasılıkla biraz daha az yakardım ancak forumda ikidebir dip gaz gittiğini söyleyip 5 litre yaktığını iddia edenler nasıl başarıyor anlamadım, bende dip gaz gittim sonuç bu ve belli yerlerde radar olmasaydı 7 den aşağı olmazdı tüketim.
    Talisman ile dip gaz 5 lt imkansız bence. Clio olsa anlarım da talisman gibi cüsseli bi arabada imkansıza yakın bi ihtimal.

Ama çok güzel bi araba bence talisman.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ortalama hız düşük çünkü kısa bir çok kere durdum stop etmeden, anlamsız şekilde stop etmeden durduğumda ortalama hızın düştüğünü gördüm,pek aklıma yatmadı ancak böyleydi ve tıkalı yerlerde adım adım gidince bu hız çıktı ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 4 Ağustos 2018; 13:16:17 >
  • 2018 Golf tdi man. ile tamama yakını 120 kmh sabitleyerek 7-8 bin km yol yaptım. Bu hızlarda klima açık 5.2 gibi yakıyor. Klimasız 4.9-5.0 olabilir. Ama aşağısı yok. 110 ile de çok fark etmiyor 4.9 gibi klimayla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine iyi sayılır hocam. Ben daha birkaç gün önce 100 lirayla İstanbul -Sinop arası 4.3 ile geldim. 90-120 km hız arası değişkenlik gösteriyor. Toyota Yaris araç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.