Şimdi Ara

Uzun yol için araç yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim tahinim bingöl merkeze çıktı kendim balikesirliyim yani yaklaşık 14 . 15 saat yol yapacağım sık sık o yüzden bana onerebileceğiniz düşük yakıtlı ve ucuz sorun cikartmayacak yolda bırakmayacak araç tavsiyeniz nelerdir max fiyat 25 bin civarı şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucakla git gel..
  • Hayırlı uğurlu olsun hpcam Bingöl terör açısından sıkıntısız diyebilirim en azından merkez öyle sıralama yapacak olursak en sıkıntısız doğu şehirlerinde Elazığ Erzurum gelir buralar milliyetçi memleketler yanlış yapanlar barınamaz teröre destek verenler fişlenir vefalı kentler Bingöl merkezde iyi durumda diyebilirim ama bi Elazığ Erzurum değil tabi anne tarafım bingöllü sorun olursa cevaplarım.. Gelelim ana konuya hocam opel Corsa 1.3 cdt 2005 model civarı işini görür

• Hayırlı olsun, fiyatta göz önünde bulundurarak 2 litre atmosferik herhangi bir d sınıfı bence, Mondeo olur Avensis olur passat olur laguna olur

• Corsa C lere bak.1.3 CDTI
  • 25 e temiz laguna bulunabilir.

• Gideceginiz yerin rakimi en az 1100m civarinda. bu durumda atmosferik motor yerine turbo besleme tercih etmenizi oneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault megane 1 makyajlı kasa+LPG. Kalan parayida yakıt parası yaparsın.

• LPG li accord primera 626 veya 6 mazda avensis az yaksin diyosan Suzuki maruti alto

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

Gideceginiz yerin rakimi en az 1100m civarinda. bu durumda atmosferik motor yerine turbo besleme tercih etmenizi oneririm.

Dizel oneriyosun anladığım kadarıyla ama son derece gereksiz. 0-100 hizlanmalar atmosferiklerde daha iyidir. Gucude fazladır. 1 vites kuculttunmu yokusta dizele fark atarsin

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Yükselti ile basınç arasında ters orantı vardır. Yükseklere çıkıldıkça atmosferin basıncı düşer.

"Turbo besleme" yazdim. Ozellikle yakit turunu bahsetmedim.Cunku Bingol de kisin sicakliklar en dusuk kac dereceye dusuyor ve guncel dizel yakitlar kac derecede donuyor kesin bilgim yok. Araci secmeden once, Bingol un iklim sartlarini goz onunde tutmanizi oneririm. Bu konuda da forumda Bingol ve cevre illerde yasayan kisilerin bilgi vermesi daha dogru olacaktir.

Atmosferik motor ile Erzurum a gittigimde aracta gozle gorulur performans dusuklugu yasadim. Buna dayanarak size bu sekilde bir yorum yaziyorum.
  • Citroen ve Peugeot herhangi bir 1.4 HDI 70 hplik motorlu modellerinden alın. (92 hp'lik hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

Yükselti ile basınç arasında ters orantı vardır. Yükseklere çıkıldıkça atmosferin basıncı düşer.

"Turbo besleme" yazdim. Ozellikle yakit turunu bahsetmedim.Cunku Bingol de kisin sicakliklar en dusuk kac dereceye dusuyor ve guncel dizel yakitlar kac derecede donuyor kesin bilgim yok. Araci secmeden once, Bingol un iklim sartlarini goz onunde tutmanizi oneririm. Bu konuda da forumda Bingol ve cevre illerde yasayan kisilerin bilgi vermesi daha dogru olacaktir.

Atmosferik motor ile Erzurum a gittigimde aracta gozle gorulur performans dusuklugu yasadim. Buna dayanarak size bu sekilde bir yorum yaziyorum.

Aynı arabalar kanada da eksi 50 dede kullanılıyor. Muhtemelen kalitesiz yakıtaalmış olabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.