Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
767
Cevap
50
Favori
54.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köfteci Yusuf önerileri çok yapılmış ama sunu söylemeliyim: Yalova'da da uğramıştım, güzeldi. Yalnız Iznik Köfteci Yusuf apayrı. Üstelik bu tarihi şehri de mutlaka görün derim. Ne de olsa ilk başkentimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana Pozantı arasında otobüsler Akün diye bir tesis var orda duruyorlar genelde yolcu da alıyorlar. Geçen sene orada bir projemiz vardı o yüzden sık gidip geliyordum. Belki orayı diyorsunuz.

    Hiç o kadar teferruatlı olmasa da , son zamanlarda eşimle ben de bu olaya dadandık. Evden ufak ekmeklere sandviç hazırlayıp çay ve ice tea alıyoruz. tatlı birşeyler de alıyoruz. piknik masaları ile donatılmış bazı tesisler var. Oraları kullanıyoruz. Özellikle oruç açmak için artık biz bu yolu seçtik. Çünkü yollarda iftar vakti restoranlar felaket oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toxoplazma

    ankaradan istanbula eski yoldan giderken, k.hamamı geçtikten 3-4 km sonra giderken sağda mevlana restoranı var. et kavurması güzel ve tazedir.

    Kesinlikle, hatta bi 10 yıl önce arkadaşlarla kahvaltıya durup sucyklu yumurta bile yaptırmıştık. Bi akşam düğün dönüşü kalabalık girdik et haşlamaya herkes bayılmıştı. Öğlenleri süper döner olur ama çabuk biter. Yemeğin yanına 2ye bölünmüş soğan verirler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

    Köfteci Yusuf önerileri çok yapılmış ama sunu söylemeliyim: Yalova'da da uğramıştım, güzeldi. Yalnız Iznik Köfteci Yusuf apayrı. Üstelik bu tarihi şehri de mutlaka görün derim. Ne de olsa ilk başkentimiz.

    Çinliler japonlar amerikalılar bile gelir ama Türk milleti gelmez.



    Onyıllarca istanbulda yaşamış ama sultanahmetin Eyüp sultanın yerini bilmeyen en az bi %90 var

    Ayasofya, arkeoloji müzesini görmeden ölmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 11 Mayıs 2017; 10:12:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de genelde öyle yaparız, bir gün öncesinden hazırlığımız yaparız,açık havada güzelce yeriz istediğimiz gibi. ne garson bekleme derdi, ne acaba kazıklanacak mıyız hissi, hiçbiri yok. bir termosa sıcak suyumuzu da koyarız. çay,kahve her şey var. benzinliklerde kamelyalar falan da var bizi gören hep imrenerek bakar.
  • İstanbul Tokat arası yol yapacak olanlara tavsiyem Bolu Dağı tünelinden sonra Highway AVM var. Orada namaz kılmak için büyük bir mesciti var. Geçen sene istanbula dönerken cuma namazına yetişmeye çalıştım ama çıkışına yetistim. Ye.ek olarak normal avm de bulunan lokanta zincirleri var. Fiyat aynı ve kaliteside aynı. Geçen yıl sbarro pizza 19.95 TL idi. Şuan hala aynı fiyata. Üstelik büyük pizza ve yanında icecegi de var. Dağ yolunu denemedim hiç ama çok met edilen hacı dayı mi hacı amca var. Bu sene onu denemek istiyorum fakat aklıma takılan şu, tırmanış ile tünel arasında süre farkı ne olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam cuma namazı saatlerinde oralardan geçiyorsanız. Highway AVM bulunduğu yerin biraz yukarısında (ki AVM den de gözüküyor) Tokad ı Hayrettin türbesi var. Orada yolculuk yapıp hem türbeyi ziyaret eden hem de cuma namazı için duran çok olurdu. etrafı da yeşillikler ormanlık ve küçük göleti ile çok hoş bir yer. aklınızda bulunsun ( konu aslında dinlenme tesisinden farklı ama siz konuyu ibadet yeri acısından değerlendirince söyleme gereği duydum)
  • Gerçi artık millet yeni yoldan gidiyor ama Sepetçioğlu için yolu biraz uzatmaya kesinlikle değer, kavurmalı yumurtası için abartısız söylüyorum İstanbuldan kalkıp yalovaya gezmeye gidesim geliyor bazen. İnanılmaz taze ve harika kıvamda pişirilmiş et ve yöresel peynirler mevcut kesinlikle tavsiye ederim.

    Susurlukta Yörsan sıkıntısız bir yer.

    Köfteci yusuflar artık yolcunun yarısını çektiği için ben rahat edemiyorum çok kalabalık,

    Gerededen sonra Allar Kg et yapımında bile makul illa yenecekse değerlendirilebilir.

    Ege bu konuda çok daha şanslı Karadeniz yolunda doğru düzgün tesis yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu D100 karayolu güzergahında İstanbul istikametinde hemen yolun 50-60 mt içerisinde "Oltu Cağ Kebap"

    uğranılabilir bir yer..İki yetişkin iki çocuk 120 tl gibi bir hesap ödedik,yediklerimize göre makul bir hesap ve Cağ Kebabı güzeldi..Adres: Kültür mh şehitler cd no:13 Bolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabük'ten Kastamonu/Araç yönüne saptıktan birkaç km sonra "Çevrikköprü" isimli mekana uğrayabilirsiniz..Kuyu kebabı,kahvaltı ve diğer ızgara,saç kavurma çeşitlerinden yiyebilirsiniz..Fiyatlar ne ucuz ne de uçuk orta karar yani..Mekan güzel..
  • Şehir efsanesi gibi görünsede kamyoncuların durdukları duraklar cidden iyi oluyor.Genelde çoğu hep aynı hat üzerinde çalıştıkları için nerde ne yenir biliyorlar geneli kavurma,sote,kapamacı oluyor pek nezih mekanlar deği hijyen standartlarına uyuyorsa durmakta fayda var.Tek sıkıntı aile ile durulacak yerler pek olmaması.Onun dışında sırf wc ihtiyacı için Opet,Shell denk gelirse Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu dinlenmek tesislerinde duruyorum o da olmadı Baktat tesisleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekirdağ merkezde hemen girişte Hüseyin Pehlivan heykeli karşısında "Meydan Köfte" öneririm..Hayrabolu tatlısı ve peynir tatlısının da tadına bakılır..
    Edirne Yedi yolda Köfteci Osman (Osman ALMADIK) mutlaka köftesini yiyin..Şubeleşmeye başlamış Edirne'de..Hemen Selimiye Camii karşısında kolay yerde..
    Uzunköprü Köfteci Niyazi yada hemen karşı çaprazında yine Köfteci Aydın özellikle Cacık hoşuma gitmişti,köfte ise daha iyilerini de yedim..
    Bursa Çiçek Izgara hemen Ulu Cami arkasında..
    Yine Bursa Ulu Cami arkasındaki Medresenin orada meşhur bir dönerci var adını hatırlayamadım ama döneri güzel,salaş bir yer sayılır..
    Bursa İskender İskenderoğlu,ister Botanik Park'ta ister Yalova-Bursa yolu üzeri Bursa girişinde yiyin farketmez..İsterseniz de diğer şubelerde İskender 10 numara..
  • Bursa Saitabat köyü kahvaltı mekanı;Şelale Mevkii Saitabat Köyü Kestel / BURSA (Saitabat köyü kadınları dayanışma derneğinin yeri) kahvaltı gerçekten güzel mekan da öyle..
    Bursa Kimyon Izgara;Üçevler Mahallesi, Necip Hablemitoğlu Cad. Atalay İş Merkezi D:3, 16120 Nilüfer/Bursa
    İstanbul Ümraniye Tepeüstü Lider Pide..Özellikle kavurmalı..
    Adapazarı köfteci HacıBekir..Bilge Hastanesi karşısında hem köfte hem de kurufasulyesi güzel..Fiyatlar uygun.. Karaağac Caddesi, No:14, 54100 Sakarya/Adapazarı/Sakarya
    Telefon: (0264) 279 49 99
    Yine Adapazarı Rumeli köfte
    Düzce Merkez köftecisi,Arnavut amcanın yerinde yiyeceksiniz..Düzce merkezde..İlave edeyim,üzüm şırası içmeyi unutmayın(İşbankası çaprazında ara sokağa girer girmez)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 22 Mayıs 2017; 22:27:53 >
  • bende avm pidecisi tavsiye edeyim.



    Pidem adlı pideci fiyatları uygun,etli şahane tavsiye ederim.yanında künefe 5 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Kazasker Konyalılar etli ekmek tavsiyemdir

    Tandır fena değil,kuşbaşılı etli ekmek gayet güzel

    Şemsettin Günaltay cd no 150 Kadıköy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Maslak Atatürk oto sanayide 2. Kısımda Efes 2 kebap kadayıfın kralını yapar tavsiyemdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişli istanbul Abide i Hürriyet caddesinde tam Şişli cami kapısının karşısında "Doğu Karadeniz Pide" vardır

    Pide idare eder ama kurufasulyesini denemenizi öneririm..porsiyonu 13 lira ama doyurucu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Tuzla "Filizler Köfte" gidilebilir bir mekan

    Tuzla sahilde

    Yeni bir şube açmış Kaynarca D100 üzeri İstanbul istikametinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir Edremit meydanında Atatürk heykelinin tam arkasındaki lokantada kuzu tandır öneririm..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum Turgutreis'te meşhur Bafra pidecisini tavsiye ederim

    Bahçelievler cd 7022 sk no 5 Turgutreis-Muğla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.