Şimdi Ara

Uzun ilişkiden çıkan arkadaşım hemen yenisini buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya seviyorlardı birbirlerini arada aldatma olmadı kavga bile olmadı lan ayrılırken. Çocuk hemen yenisini bulmuş. Ben sevgilimle aşırı büyük kavgalarla polis karakollarında sürüne sürüne ayrıldım. Severek ayrılan adam bile 3-5 gün sonrasında yenisini buluyorsa ben nerelere gidem.

Bugün de üzüldük çok şükür. Unutmanın yollarını aramaya başlayayım ben çünkü yakında boynuzlanacağım.

Aşk maşk boş işler valla. Asosyal yalnız hayatımla mutlu olmayı öğrenmeye çalışacağım.

Benimki instagramdan birini takip etmiş gidip mesaj attım aranızda ne var diye. Unutucam unutucam diyorum yine kafama takıyorum. Ne aptal biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB86DCDBC -- 13 Ağustos 2019; 14:49:52 >

• Sen dun intihar edicektin noldu o is

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk mezun senem

Sen dun intihar edicektin noldu o is
    başaramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk mezun senem

Sen dun intihar edicektin noldu o is
    Ölememiş maalesef
  • Seninki ask degil sahip olma isteği hırsı ve hıncı instagramdan birini takip edemez mi hocam ne var bunda?

Arkadasin dogru yapmis bu işlerde fazla obsesyon yapmayacaksin zamaninda bir kahpeyi 6 sene sevdim simdi bak sirf bu yaz 3 kiza aşık oldum sevgi sınırsız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Seninki ask degil sahip olma isteği hırsı ve hıncı instagramdan birini takip edemez mi hocam ne var bunda?

Arkadasin dogru yapmis bu işlerde fazla obsesyon yapmayacaksin zamaninda bir kahpeyi 6 sene sevdim simdi bak sirf bu yaz 3 kiza aşık oldum sevgi sınırsız
    Aşk değildir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AB86DCDBC

Aşk değildir o

Alıntıları Göster
    Olsun zaten insan demek sorun demek sevdigim kizlar da dizi karakterleri oldugundan sorun yaşamıyorum

Ama sen ask dedigin seyde mutsuzluk kiskanclik vs hissediyorsan hemen sal gitsin 3 gunluk dunyanin 2 gununde kiskanclik atesinde yanmaya lüzum var mi bence yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Olsun zaten insan demek sorun demek sevdigim kizlar da dizi karakterleri oldugundan sorun yaşamıyorum

Ama sen ask dedigin seyde mutsuzluk kiskanclik vs hissediyorsan hemen sal gitsin 3 gunluk dunyanin 2 gununde kiskanclik atesinde yanmaya lüzum var mi bence yok

Alıntıları Göster
    Haklısın hocam
  • quote:

Haklısın hocam

Alıntıları Göster
    EyvAllah reyiz kolay gelsin

• Uzun ilişkiden sonra insanlar genelde daldan dala atlıyolar çünkü alıştıkları bir sevgi ve ilgi ihtiyaçları oluyor. Ayrılığın asıl kafası 5-6 ay sonra geliyor fakat geldi mi tam geliyor.

Birde şöyle bir şey var diyelim 5 senelik bir ilişkin var ve ayrıldınız, bir sonraki ilişkin sana çok güzel geliyor ama atlanan bir nokta var. Yeni ilişkinin ilk bir yılında ya da ikinci yılına kadar insanlar karşı tarafı memnun etmek için ekstra çaba harcarlar ve kişiliklerinin dışına çıkarlar. Bu durum ortadan kalktığı zaman eski ilişkiyle yeni ilişki kıyaslanabilir duruma geliyor. Fakat insanlar bu noktayı atladığı için aa eskisi bana böyle yapıyordu yenisi bana ne güzel davranıyo triblerine giriyor.

Kısa bir not; Hayatın da uzun ilişkisi olmuş bir kadına ya da adama tamamen güvenmeyin. Ben bile ( aldatmayı bırak ilişki esnasında hiç bi kıza yan gözle bakmadım) ne tür ilişki içinde olursam olayım eski sevgilimle buluşma şansım olursa buluşurum, görüşürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Uzun ilişkiden sonra insanlar genelde daldan dala atlıyolar çünkü alıştıkları bir sevgi ve ilgi ihtiyaçları oluyor. Ayrılığın asıl kafası 5-6 ay sonra geliyor fakat geldi mi tam geliyor.

Birde şöyle bir şey var diyelim 5 senelik bir ilişkin var ve ayrıldınız, bir sonraki ilişkin sana çok güzel geliyor ama atlanan bir nokta var. Yeni ilişkinin ilk bir yılında ya da ikinci yılına kadar insanlar karşı tarafı memnun etmek için ekstra çaba harcarlar ve kişiliklerinin dışına çıkarlar. Bu durum ortadan kalktığı zaman eski ilişkiyle yeni ilişki kıyaslanabilir duruma geliyor. Fakat insanlar bu noktayı atladığı için aa eskisi bana böyle yapıyordu yenisi bana ne güzel davranıyo triblerine giriyor.

Kısa bir not; Hayatın da uzun ilişkisi olmuş bir kadına ya da adama tamamen güvenmeyin. Ben bile ( aldatmayı bırak ilişki esnasında hiç bi kıza yan gözle bakmadım) ne tür ilişki içinde olursam olayım eski sevgilimle buluşma şansım olursa buluşurum, görüşürüm.
    Hocam bir de ilk sevgilinse çok farklı oluyor ya. Aradan 10 yıl geçse bile unutamayacağımı düşünüyorum. Aynen sizin gibi çağırsa dünyanın diğer köşesinden kalkar giderim.
    Bu yğzden en güzeli görücü usulu evlenmek hiç sevgili olaylarına girmeseydim keşke diyorum.

• quote:

Hocam bir de ilk sevgilinse çok farklı oluyor ya. Aradan 10 yıl geçse bile unutamayacağımı düşünüyorum. Aynen sizin gibi çağırsa dünyanın diğer köşesinden kalkar giderim.
    Bu yğzden en güzeli görücü usulu evlenmek hiç sevgili olaylarına girmeseydim keşke diyorum.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle hocam zaten unutmak diye bir şey olmuyor maalesef zamanla alışıp düzen böyle diyip önüne bakıyorsun. Bakalım zaman ne gösterir
  • hocam ossurarakmı ayrılmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.