Şimdi Ara

Uzun boylu erkek için pantolon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler boyum 1.89 kilom 84, spor yaptığım için kas kütlesinden dolayı kilom biraz fazla ama yapı olarak ince kemikliyim, üst olarak M beden giyiyorum, alt olarak 31-32 değişiyor fakat çoğu pantolon boy olarak kısa geliyor, çok dar pantolon da sevmiyorum slim fit giyerim genelde, hangi markanın pantolonları uzun boylulara göre üretiliyor?

• takip bende senden birkaç cm uzunum ama zenden daha zayıfım.kilo 80 civarlarında.

bu arada sporu ne kadar süredir yapıyorsun ve suanki programını yazarmısın?
  • Levi's, mavi gibi markalar boy olarak 36'ya kadar üretiyor hocam, 36 en uzun boy zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

takip bende senden birkaç cm uzunum ama zenden daha zayıfım.kilo 80 civarlarında.

bu arada sporu ne kadar süredir yapıyorsun ve suanki programını yazarmısın?
    1.5 yıldır yapıyorum hocam, gittiğim spor salonundaki hocanın programı var, mekik - bench press - barfiks gibi antrenmanlardan oluşuyor, tabii senin vücudunu bilemem spor salonunda hocaya sorman gerek
  • 187 boy 82 kiloyum
    geçen hafta pantolon alışverişine çıktım bir kaç mağazaya baktım pullbear,hm,bershka gibi
    bazı ürünler kalıptan çok iyi olmasına rağmen belden sıktı bazıları belden iyi olduysa da boydan kısa geldi en sonunda pull beardan 44-34 kalıpta bi kot aldım bel ve bacaktan tam oldu ama boydan birazcık kısa geldi onu da pek sorun etmedim zaten son dönemde erkekler genelde kısa giyiyor :)

bu arada bu boy ve kilodayım üst tarafa zaradan s beden tişört giyiyorum tam istediğim gibi üstüme oturuyorum belim ince olduğu için alt taraf sıkmıyor ama kol ve göğüs kısmı çok iyi duruyor
  • Dar kesim pişik yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.