Şimdi Ara

Erkekler için küpe tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulağımı deldirmeyi düşünüyorum

hijyenik olarak Nerede yapılıyor

Küpe tavsiyeside istiyorum istanbul içi alabileceğim mağazalar

Küpeler balta bıçak silah kurukafa tarzı olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küpe modası bitti ama gene de sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Küpe modası bitti ama gene de sen bilirsin.

Hoş geldin arkadaşım bilgilendirme için teşekkürler

Kendime yakışacağını düşündüğüm için alabilirim küpe

• avatara da yavuz sultan selimi koyarsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

avatara da yavuz sultan selimi koyarsın artık

Hoş geldin arkadaşım yavuz sultan selim küpe taktığı içinmi koyarım avatar resmi olarak

Allahın bildiğini kimseden saklamam sadece Fatih Sultan Mehmet ve Mustafa Kemal Atatürkü çok seviyorum

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman piercing yapan bir yerde kulağını deldir. Hijyeniktir orası sakın ola herhangi bir kuyumcu takıcıya girip deldirme tamam ordan bir zarar çıkmaz sprey sıkıp hafif uyuşturup tabancayı vuruyorlar ama için piercingcilerde rahat olsun. Zaten tabancayla sana taktıkları küpenin gümüş olması şart bu yüzden en önemli kısım budur birde deldirdiğin noktayı alçak tut yoksa her küpe uymayabilir kulağına. 3-4 hafta kulağında kalacak o ilk vurulan küpe.

Alacağın küpenin kulağın içinden geçen kısmın gümüş olmasına dikkat et çünkü o demir küfleniyor. Gümüş olması şart sağlık için. Bu yüzden alacağın küpeyi ucuz alma kaliteli bir yerden al tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Hocam o zaman piercing yapan bir yerde kulağını deldir. Hijyeniktir orası sakın ola herhangi bir kuyumcu takıcıya girip deldirme tamam ordan bir zarar çıkmaz sprey sıkıp hafif uyuşturup tabancayı vuruyorlar ama için piercingcilerde rahat olsun. Zaten tabancayla sana taktıkları küpenin gümüş olması şart bu yüzden en önemli kısım budur birde deldirdiğin noktayı alçak tut yoksa her küpe uymayabilir kulağına. 3-4 hafta kulağında kalacak o ilk vurulan küpe.

Alacağın küpenin kulağın içinden geçen kısmın gümüş olmasına dikkat et çünkü o demir küfleniyor. Gümüş olması şart sağlık için. Bu yüzden alacağın küpeyi ucuz alma kaliteli bir yerden al tavsiyem budur.

Teşekkürler Allah razı olsun arkadaşım hangi kulağımı deldirim Sol kulağımda küpe takılacak yerde Ben var acaba zararı olurmu Ben e

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz iş çıkarma bence.
  • İsim vermiyorum siz kim olduğunu biliyorsunuz sizle uğraşırsa o şahıs gidin direkt savcılığa verin.İnternet diye her pisliği yapamaz herkes hukuk var bu ülkede.Kime ne yapılıyorsa gitsin bu sitede adamla uğraşmadan polise şikayet etsin.Adam düzgün durursa sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Gereksiz iş çıkarma bence.

Hoş geldin arkadaşım haklısın ama küpe takmak istiyorum çok hevesim var

Birde yanaklarımdaki değilde çenemdeki sakalları uzattım orayada takı takmayı istiyorum birde boya yaptırmayı istiyorum

Playstation bilgisayar oyunlarındaki karakterler gibi olacağım zaten gta 5 oyunundaki Trevor gibiyim birazda god of war oyunundaki karaktere benziyorum Bana yakışır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

İsim vermiyorum siz kim olduğunu biliyorsunuz sizle uğraşırsa o şahıs gidin direkt savcılığa verin.İnternet diye her pisliği yapamaz herkes hukuk var bu ülkede.Kime ne yapılıyorsa gitsin bu sitede adamla uğraşmadan polise şikayet etsin.Adam düzgün durursa sorun yok.

Hoş geldin arkadaşım kimi savcılığa vereyim anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

İsim vermiyorum siz kim olduğunu biliyorsunuz sizle uğraşırsa o şahıs gidin direkt savcılığa verin.İnternet diye her pisliği yapamaz herkes hukuk var bu ülkede.Kime ne yapılıyorsa gitsin bu sitede adamla uğraşmadan polise şikayet etsin.Adam düzgün durursa sorun yok.

Konu dışında hani sizi rahatsız eden bir kişi varmış ya o kişiyi diyorum.
    Konu dışında tehdit mesajları atıyormuş küfrediyormuş insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 13 Mart 2018; 16:50:51 >
  • Erkekler için küpe tavsiyesi

böyle birşey olmasında: )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Konu dışında hani sizi rahatsız eden bir kişi varmış ya o kişiyi diyorum.
    Konu dışında tehdit mesajları atıyormuş küfrediyormuş insanlara.

Bir arkadaş bir defa küfür etmişti onumu diyorsunuz

tehditleri küfürleri ciddiye almıyorum zaten tehdit almadım sadece 1 arkadaş küfür etti Benim açımdan sorun olmaz herkesi seviyorum

Yinede Teşekkürler arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Erkekler için küpe tavsiyesi

böyle birşey olmasında: )

hoş geldin arkadaşım bunun mavi rengi olursa olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.