Şimdi Ara

üzüm sirkesi saça sürülürse ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• saça zararı veya yararı varmıdır ben elma sirkesinin faydası olduğunu biliyorum fakat üzümün bilmediğim için soruyorum
  • senin okulun yok mu ya bi git başımdan hidden
  • Ben kepek için elma sirkesi kullanmıştım işe yaramıştı üzümde pek farklı olmaz diye düşünüyorum. Yalnız biraz sert olur. Şampuan ile düzelir tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 5 Kasım 2014; 9:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Ben kepek için elma sirkesi kullanmıştım işe yaramıştı üzümde pek farklı olmaz diye düşünüyorum. Yalnız biraz sert olur. Şampuan ile düzelir tekrar.

üzüm var evde ayrıca ateşim var bi duş alıcam sürüpte
  • Elma sirkesini sulandırmadan saçıma sürdüm, 10 dk sonra elimi saçıma bir attım ki yağ içinde kalmış saçlar. Yıkadım arındırdım, tertemiz oldu. Yağlı saçlar için birebir. Fakat ben 2-3 kere yaptım bu seferde saçlar yumuşaklığını kaybetti ve sertleşti. Fazlası zarar anlayacağın. Sulandırmadan kullanma.
    Üzüm sirkesinden anlamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

Elma sirkesini sulandırmadan saçıma sürdüm, 10 dk sonra elimi saçıma bir attım ki yağ içinde kalmış saçlar. Yıkadım arındırdım, tertemiz oldu. Yağlı saçlar için birebir. Fakat ben 2-3 kere yaptım bu seferde saçlar yumuşaklığını kaybetti ve sertleşti. Fazlası zarar anlayacağın. Sulandırmadan kullanma.
    Üzüm sirkesinden anlamam.

neyse kullanmicam öyleyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarımsak Saç Çıkarır Mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.