Şimdi Ara

Saça sarımsak zeytinyağı süren var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek tipi dökülmeye ulan bir faydası olur mu diye kendi kendime deneme kararı aldım. Fakat 3. kez kullanışım da her nedense aşırı bir yanma ve kızarıklık oldu. Elimdeki de gitmesin diye 15 dakika tutabildim. Bu yanmayı yaşayıp hala sarımsak süren oldu mu saçına ve olumlu olumsuz sonucunu yazarsa sevinirim.

• Günlük UP dozu
  • Günlük Up ve 1 yan etkisi inanılmaz kötü kokuyor bu koku 1 hafta çıkmadı nerdeyse terleyince kokusu gene geliyor =)
  • Kendim kullanmadım ama çok yakın bir arkadaşımda gördüğüm kadarıyla;
    sarımsak & zeytinyağı kürü ile hem dökülme duruyor hem daha kalın, daha güçlü ve canlı..
    fırça gibi gür saçlar çıkıyor. Yalnız Zeytinyağı sahte yada tağşiş olmasın, Sarımsak da
    mutlaka yerli, doğal olmalı, iran yada çin sarımsağı hiçbir işinize yaramaz.
  • yunus2tr Y kullanıcısına yanıt

Bırktım kokusu çok rahatsız etti, terlediğimde sarımsak kokusu yayıyordum 2 hafta kadar sürdü. Şu an e viamini bepanthen ve bemiks ile 2 haftada 1 saçıma masaj yapıp 2 saat bekletiyorum. Sarımsak aşırı yaktı kızarıklık çok fazlaydı

• Yeni güncelleme her gün 1 kere biotin hap kullanıyorum saç ve tırnak destekleyici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarımsak Saç Çıkarır Mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.