Şimdi Ara

Üzülüyorum.Teselli eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş dediğim kişiler Yanlarına kız geldi mi beni satarlar.
    güzel dedikleri bir kız var,o bana hakaret edince "evet öylesin" dediler.
    Okulda ortalama listesi asıldı bir de,ortalardaymışım moralim bozuldu.
    Teselli eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenLiseliMezunAlman -- 11 Aralık 2014; 17:42:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız insanı çok değiştiriyor harbiden ama boş koy sende onlarla dalga geç ve onların dediklerini umursamadığını belli et.Belli bi zaman sonra vazgeçer bu davranışlarından arkadaşların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senle dalga geçiyorlarsa muhtemelen benim tahmin ettiğim gibi benimde başıma gelmişti ama cidden matematik vb. derslere asıl ygs de ortalamanı yükseklere çek senle ne kadar dalga geçerlerse bi süreden sonra umrunda olmayacak çünkü sen onlardan üstünsün. ayrıca şöyle bir söz vardı tam hatırlayamıyorum ama buna benziyor ; "bir kişiyle alay etmek onu övmenin en samimi şeklidir" bunu unutma. onlar aciz olduğu için bunu yapıyorlar.
  • Sana nasıl davranıyorlar ise sen de öyle davranabilirsin. Susmak her zaman güzel bir çözüm olmuyor. Onlar sana hakaret ettiyse sen de onlara edeceksin. Alay ettiler ise sen de alay edeceksin. Biraz ağırlığını koymayı öğrenmen gerek yoksa ileride çok daha kötü bir hâl alabilir bu durum. Kimse senden üstün değil sonuçta. Kimse dört dörtlük de değil. Herkesin bir kusuru vardır, onların kusurlarını ortaya çıkarmaktan sakın ola korkma. Iyi olana iyi kötü olana kötü olacaksın bu devirde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.