Çok mu çirkinim Allah rızası için bir akıl verin 25 yaşındayım hiç sevgiliyi bırak normal kız arkadaşım bile olmadı ne okuyorum ne çalışıyorum evdeyim 1 yıldır. intiharı düşünüyorum. kafayı yemek üzereyim. delirmeme çok az kaldı. tipim: ![]() |
Çok mu çirkinim Allah rızası için bir akıl verin

-
-
Hocam çirkin falan değilsin gerçekten . Sadece biraz bakımlı olman gerekiyor. Örneğin kaşlarını aldır , saçlarını şekillendir . Sakal iyi duruyor. Bu şekilde gayet yakışıklı olursun . Ama dediğim gibi çirkin değilsin kendine haksızlık ediyorsun. İnsan çalışmayınca ve okul falanda olmayınca evde sürekli bazı şeyleri kafasına çok takıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 dan beri şu siteye üyeyim yemin ediyorum ilk konumu bu şekilde açacağım aklıma gelmezdi. Artık canıma tak etti. Olmuyor abi olmuyor ne yapsam olmuyor. Onlarca defa reddedildim. Belki evde olmamın da etkisi vardır dediğin gibi ama insan şansa yine yanlışlıkla sevgili bulur 25 senede. Bu nedir ne günah işledim diye soruyorum bazen.
-
Seni red edenlerin kaybı hocam . Böyle bir şey için canına kıymaya ne gerek var. Allah'a şükür herhangi bir sağlık sorunun falan varmış gibi görünmüyor. Kapı gibi genç adamsın illa bir sevgili bulursun . Ayrıca anasını satayım Türkiye de hiç birimiz brad pitt değiliz. Az biraz sokağa çık çoğu kisinin tipi senin gibi hatta senden kötü olanlarda var. Sevgili bulamamanin tipinle hiç bir alakası yok .
bol su iç her gün yürüyüş yap kilo ver saçını uzat sakalı kes spora başla bugün değilse ne zaman 3 ay kendini geliştirmeye oyna temmuzda gel bidaha konu aç potansiyel var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi koskoca 25 sene tam çeyrek asır ya. boşa geçen çeyrek asır. her şeyden çok geride kalmış gibi hissediyorum. tam tamına bana 3 senedir cevap vermeyen bir kızı bile unutamadım daha. platonik takılıyorum. kız kaç kere reddetti. yok benim gibi mal unutur mu hiç öyle platonik geziyorum. insan yolda rastgele gezerken bile 25 yılda bir kız arkadaş bulurdu. normal kız arkadaş da olur dertleşebileceğim o bile yok. denemediğim arkadaşlık uygulaması kalmadı. 1-2 eşleşme oluyor 2 satır konuşmadan sonra cevaplar kesiliyor. ne arıyor abi bu kızlar. nasıl bir dünyada yaşıyorlar. nasıl bir hayal güçleri var vallahi anlamadım gitti.
-
İSTEDİĞİNİ YAPSIN KIZLAR REDDEDİYOR
-
Hocam iş veya okul şart evde durduğundan oluyor bunlar arkadaşlık uygulamariymis sanal şeylerden olmaz artık geçti o devir kızlar o tarz sanal şeyleri ego tatmini için kullanıyor. Kızlar şuan biriyle tanışma veya birinden hoşlanmaya yuzyuzeyken daha meyilli çünkü sanalda halihazırda 20 kişi yazıyor. Hepsine arkadaslikla karışık işine gelecek şekilde yönlendirip egosunu okşuyor ama reelde millet cesaret edip konuşamıyor konuşsa bile çok heyecanlanıp saçmalıyor ne kadr sicak kendin olursan elde etme ihtimalin o kadr yüksek. Reddedilmeyeceksin demiyorum zaten belki 100 kere reddedileceksin ama her reddedildiğiden birşey öğreneceksin bazen açıldığın kızın davranışlarını beğenip arkadaşlığa evrilecek bazen yüzünü görmwk istemeyeceksin belli bı süre sonra kimin tav olacağını yüzünden anlıyorsun. Intihar tarzı saçma şeyleri aklından bile geçirme şuana kadr birine rastlamadım diye düşünme saplantılı birine hayırsız birine rastlanmadığına sevin. Kızların varlığı güzel ama şu hayatta aganla alabileceğin binbir zevk var bunları keşfet ortamlara gir zaten sen en kötü ortamda dolassan bile biriyle göz göze gelirsin ordan yürürsün win win sadece kız peşinde koşarsan ben niye red yiyorum hayatımda hiçbir şey yok kafasına gireresin ki girmişsin de ama bu olaydan kurtulmanın en basit yolu okul veya iştir çünkü iş ve okul gününü sömürür bu yüzden kendine vakit ayıramazsin ve sonunda okul veya işin içindeki o zamanı değerlendirmeye çalışırsın o ortamdaki kızlar da aynı şeylerle meşgul olduğu için muhabbet kolay olur işleri/ödevleri paylaştığın için karşılıklı alışverişler olur guven artar ve senden ona zarar gelmeyeceğini bildiği ve senin de ona ilgi duyduğundan emin olduğu için bundan olur gözüyle bakmaya başlar. Son olarak tip önemsiz kimse diyemez ama güzellik görecelidir. Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Hiç kimse için kendini yıpratmaya değmez red yemeden ilişki elde edemezsin biriyle vakit geçirmeden teklifte bulunursan kesin red yersin. Senin duygularından emin olman yetmez teklif yapmadan önce karşıdakinin de duygularını tartman lazım öncesinde üstü kapalı ima etmen lazım. Biraz uzun oldu ama umarım yazdıklarımın faydası olur. Kendine dikkat et senin için senden önemli biri olmasın bencilliğe çevirmeden ben merkezli ol.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Moğol steplerinde mi yaşıyorsunuz hodjam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25 mi
benden büyük duruyon
yaklaştın hocam hayır ama yörüğüm
-
yalnızlık beni yaşlandırdı
-
Hocam yardım et banada
İşte buna yakılır.
Sorun ne reis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saçını bolca uzat sakalını da uzat bence iyi tipin
-
benimle aynı onun sorunuda
-
is okul tarzı veya uğraştığın birşey var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkesin sevgilisi olacak diye bir şart yok kaderini ne kadar inkar edip değiştirmeye çalışırsan o kadar batarsın. başka şeylere odaklan hobi bul işe gir
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam çirkin falan değilsin gerçekten . Sadece biraz bakımlı olman gerekiyor. Örneğin kaşlarını aldır , saçlarını şekillendir . Sakal iyi duruyor. Bu şekilde gayet yakışıklı olursun . Ama dediğim gibi çirkin değilsin kendine haksızlık ediyorsun. İnsan çalışmayınca ve okul falanda olmayınca evde sürekli bazı şeyleri kafasına çok takıyor.
|
Benzer içerikler
- viski ne ile içilir
- dominos en iyi pizza
- avşa adası"na gidenlerin yorumları
- omegle kamera açılmıyor
- 5 saat uyku yeterli mi
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X