Şimdi Ara

Üzmeyin kendinizi delirtmeyin beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 şubatı , kızları boşverin qamqilerim size birşey olmasın
    Boş işler zaten elinize geçen birşey olmuyor

• Aynen kanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Şubat 2014; 0:27:54 >
  • artı bir
  • çok iyi gazlıyosun bizi qamqi yazılarınıda seviyorum sende üzülme reddeden kız için , dediğin gibi birine kalbini verirsin , hep onu düşünürsün ama o sana değer vermez , sende değerli zamanını harcamış olursun onun için
  • Eyvallah
  • elimize kaldık yine.hiç üzülmemize gerek yok bencede.
  • Kardeşlerim bana darılmayın ama buradaki konuşmalar biraz züğürt tesellisi oluyor gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Kardeşlerim bana darılmayın ama buradaki konuşmalar biraz züğürt tesellisi oluyor gibi :)

+1 şimdi sevgilin olacakti birbirimize hediye alacaktik istedigimizde sarilip istedigimizde opusecektin beraber sinema kafelere gidicektin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam intihar ediyordum sonra bildirim geldi yudodis konu açtı diye,geldim okudum vaz geçtim,sağol qnq
  • geçen seneye kadar aşırı çok takardım kafama bu tür şeyleri ama daha sonra kızları tanıyıp birazda büyüyüp olgunlaştıktan sonra pek umursamıyor insan.
  • ya benim derdim kızlarda değil sevgililer gününde neden steam indirimi yok onu anlamıyorum.
  • Olgunluk meselesi takmiyorum... Sevgilim varken de hic hediye almadim zaten ciktigim kizlar da beklemeyen kisilerdi.

• adamsın yu u do dis
  • Tek dert kız mı be

• quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

14 şubatı , kızları boşverin qamqilerim size birşey olmasın
    Boş işler zaten elinize geçen birşey olmuyor

Seni connected'de görmüşler
  • aynen kardo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.